İyi mi kötü mü çözemedim

Eşim 35 yasında kocaman adam. Tuhafıma gıdıyor.
İyi de annelerin gözünde çocukları büyümez ki.Öper de sever de anne o.Hem hangi yaşta olursak olalım hoşumuza gidiyor annenin sarılması öpmesi.Kıskanıyor olabilir misin?Ama o onun 35 senelik annesi.Valla hamilelik ve toplasan 2 aylık evliyim.Daha şimdiden anneliğin nasıl fedakarlık istediğini anlıyorum.Otuuuz beeeş senee.Elin kadını oğlumu öptüm diye kurtlanacak.Yohhh yaaa daha çok öperim valla

Off haklısınız bir de o var. Şehir dısı da sıkıntı şehir içi de ikisinin ucu da... Evet mesafeli durmaya çalışıyorum aslında. Zaten yapı olarak mic mic hıc sevmıyorum

Ama işte bunu degsitirmezsin
Benim kaynanamdan ziyade esim meraklı anlatmaya
Saçma sapan anlatma hevesi var
Biraz torpuledim ama şimdi gizligizli anlatıyordur yine
Konuşmaya meraklı adamlarda var bu durum
Çok değişmiyorlar takmamayi ogreneceksin yada buyuzden ayrılacaksın baska yolu yok
Eşiniz tahminimce 30yas vardır bu saatten sonra çok değişmez

Kıskanmıyorum da gözüme batıyor sadece. Ben etrafımda da görmedim bu kadar bagımlı olanları. Kafama takmamaya calısıcam ama.
Bagimlilik degil ki bu normal anne cocuk iliskisi. Bence sizin normal anne cocuk baglanmasi konusunda bilincaltinuzda yanlis dusunceler var. Bi uzmanla gorusseniz keske. Adam 35 yasinda olabilir ama hala annesinin cocugu ve omur boyu oyle kalacak. 28 yasindayim anneme yaptigim sebeklikleri gorsrniz sasarsiniz. Etrafimdaki cogu insanda boyle.

Şehir dısında olsakta hep gelemezler ki. Baya uzak şehirleri yazmayı dusunuyorum. Insallah duzgun bırsey alayım. Atanıp gıdeyım. Uzun sure bu sehre gelmek ıstemıyorum.

35 yasında. Şimdi şunu da dusunuyorum. Mesela aynı sehırdeyız. Cocugum oldu. Ben kv ye baktırmak ıstemıyorum. Cunku daha cok mic mic olcaz. Bızı eve göndermez kalın der. Baska sehirde olursam cocuk ıstıyorum o derece. Kres ıcın en az kac yasında olmak gerek ki.Kv karısmaya meraklı. Onu yap bunu yap. Aşırı cok konusuyor, 1 dk susmaz. Bazen dınlerım cevap vermem. Sürekli bırseyler anlatır ve sorar. Cocuk olsa Sureklı şöyle yap böyle yap. Eşimde annem herseyı en ıyı bılır kafasında

Ben kımseye baglı degılım aslında belkı bundandır

Kaynana takintisindan kurt kurtulman lazım

Kaynana takintisindan kurtulman lazim
Baska yolu yok

Onu bosverde halinin üzerinde ki yollukları naptın?

Ben kımseye baglı degılım aslında belkı bundandır
Psikologlar surekli bahsediyo guvenli baglanma diye. Bu tarz seyleri arastirin bence sizin sorununuz kendinizle. Biraz koyverseniz kendinizi kvnizi cok seveceksiniz siz sureklu gitmek isteyeceksiniz annenizle kuramadiginiz bagi onunla kuracaksiniz gibi duruyo burdan bakinca. Lutfen uzman yaridimi alin baglanma konusunda bu sizin hayat kalitenizi etkiliyor.

Ben sevsemde sürekli gıdıp gelmek ıstemıyorum. Hep bı mesafe olsun aramızda. Yoksa cok karısma potansiyeli var

Şehir dısında olsakta hep gelemezler ki. Baya uzak şehirleri yazmayı dusunuyorum. Insallah duzgun bırsey alayım. Atanıp gıdeyım. Uzun sure bu sehre gelmek ıstemıyorum.
Zor geldik uzun uzun kalalım da diyebilirler.
Ama şunu unutmayın, siz samimiyet sevmiyorsanız eşiniz seviyorsa aradaki samimiyete de karışamazsınız. Adamın ilişkilerini düzenleyemezsiniz.
Ben sıcak ailede büyüdüm, araya mesafe sokturmam.
İyi yanı da çok. Hiç unutmam oğlum bir gece öksürük krizine girdi doktorunu aradım, adam soğuk buhar veren cihaz alın dedi, ben aile grubuna yazdım. 15 dk sonra cihaz ablam tarafından getirildi. Bi akşam eşim nöbetçi araba da onda, oğlum rahatsızlandı. O saatte yine babamı aradım atladı beni aldı bıraktı. Sıcak aileden zarar gelmiyorsa mesafe koymayın

Kayınvalideni gözünde öyle bi yere sokmussun ki ne yapsa batacak zaten. Onca konu açtın onca cevap yazdık. Yazılanlar bi kulağından girip obur kulagından çıkıyor. Sonraki konun gene aynı.
Kadını bence sen hiç rahat bırakmıyorsun.
Neden kendi ailenden görmediğin sevgiyi alakayı eşinin ailesinden görmek istemıyorsun . Belki yaşayamadıgın aile bağını yaşatırlar sana. Oğlu o arayacakta gelecekte cagıracakta bunlara tahammülün yoksa evlenmeseydin. Herkes ister gelini gelsin gitsin sohbet etsin telefon etsin. Sen sadece kocan yanında olsun istiyorsun sanırım öyle bi dünya yok. Hayata karşı genel tavrın bu senin ama sen kendini duzeltmedıkce bu insanlara da hayatı zindan edersin. Eşini de bıktırırsın. Demedi deme cicim ayları bitince gözüne batar hareketlerin

Her erkek ayni değidir ama çoğunluğuna malesef herseyi detayına kadar anlatmamak gerek.

Mesela bugün hastaneye gittik eşimle, annesiyle telefonda konuşmuşlar ne ara bilmiyorum, annem yemek yapmış kapıdan alıp geliyim dedi. Kapıda ağlamış kadin görüşemiyoruz diye. Alala benim ailem napsın kızları ayri şehirde uzun zamandır göremiyoruz siz en azindan kapıdansa olsa görüşüyorsunuz. Yani diyeceğim o ki, bazı anneler böyle

Doğmamış bebeğe don biçmesen mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…