İyi mi kötü mü çözemedim

Eşim 35 yasında kocaman adam. Tuhafıma gıdıyor.
İşte karışamazsınız mesela buna. Sizin ailenizle ilişkiniz sizi bağlar onunki kendini Benim fe dört yaşında evladım var. Ayaklarını öpüyorum ensesi kokluyorum hala sanki yenidoğan bebek gibi. Bundan 30 sene sonra bir başkası ilişkimizin dinamiğind karışamaz. İzin de vermem. Oğlumun da izin vermesini istemem

Son düzenleme:
Evet herkes özler de ben eşime görüntülü konus dıyorum. Cok abartıyolar bence

Gözardı etmeye calısıcam. Gözüme batıyor umursamamaya takmamaya calısıcam artık

Ben Bi konu açmış olsam cümlelerini tek tek yazardım . Tam olarak eşim ve ailesi de böyle hatta daha fazlası diyebilirim. Başta çok kavga gürültü oluyordu. Alışık olmadığım durumlardı ama şuan ben baya alıştım. Allah razı olsun iyi insanlar kv kp. Aslında ben soğukluğu ortadan kaldırınca birazda samimi olunca onlar benden de iyi oldular. Oğlunu aramaz beni arar oldu. Ben çözümü böyle buldum ve çok da memnunum. Sonuçta hepimiz insanız hatalarımız yanlışlarımız illa ki olacak, biraz görmemezlikten gelmek Bi çok sorunu çözecektir

Gözardı etmeye calısıcam. Gözüme batıyor umursamamaya takmamaya calısıcam artık
Abartıyorsunuz çünkü.
Abim bekar, 40 küsur yaşında. Yurtdışında, tatile geldiğinde kadının yüzü ayrı gülüyor. Özlemini görmeniz lazım. Gelince pırpır döner çevresinde. Bir ay kalır bir ay boyunca sadece onun sevidği yemekler yapılır. Akşamları dizinde yatırır saçını okşar, çaktırmadan koklar. Kadın doğurmuş, emzirmiş, uykusuz kalmış, abim kafasını yarıp dikiş attırdığında aklı çıkmış, ağaçta düştüğünde günlerce kabus görmüş, hastalandığında günlerce bir saat uyumadan beklemiş. Şimdi biri gelip buna karışma haddini kendine nasıl bulabilir? Evlat çok kıymetli.

Haklısınız ama o derece kafamda kuruyorum. Yanı elımde degıl
Takacak birşey yok ama gerçekten. Başta da söylediğiniz gibi siz kendi ailenizde bunları görmediğiniz için size batıyor.. Akışına bırakn. Kendi ailenizden görmediğiniz ilgiyi eşinizin ailesi size gösterirken fırsat verin şans tanıyın. Belki de çok mutlu olacaksınız. Karışma konusuna gelince insanın annesi bile yeri geliyor karışıyor.. Kayınvalide nasıl karışmasın ki

Biz kadınlar ne yazık ki erkekler gibi rahat değiliz eş ailesi konusunda.
Benim annem babam biraz iyi niyetli de olsa karışırlar mesela. Ay ince giydirmişsiniz, aman düşürdünüz çocupu dikkat etmediniz gibi şeyleri çok yaparlar. Eşin takmıyor, damatlar bunu umursamıyor. Ama aynı büyükanne bunu oğlundan olan toruna yapsa ohoo ben annesiyim benden iyi mi bilecek, çok karışıyor diye bilenirdik. Ben bu kısmı oğlumdan sonra empati yaptım. Düzeltmeye gayret ediyorum mesela

Benim annem hayatı boyunca hiç kimseye karışmamıştır. Yengemin çocuğuna, çocuk yetiştirmesine hiç karışmamıştır yengem birşey anlatınca sen daha iyi bilirsin kızım okumuşsun sonuçta falan der.. Bana da karışmaz ama kayınvalidem karışırdı. İlk başlarda gerçekten çok çok batıyordu.. Sonra zaman geçtikçe oğlum hareketlendikçe bana daha çok düşkün olunca,Herşeyden önce onu düşünmeye başlayınca bi dur ya dedm kendime. Ben de anneyim o da anne.. Herkes aynı olmak zorunda mı ? Evine, yuvana, huzuruna karışmıyorsa neden herşeyi gözüme batırayım dedim ve böyle deyince aslında kayınvalidemin bana ne kadar yardımcı olduğunu gördüm.. Şimdi iyi ki diyebiliyorum.. Görüyorum burada başta çok önyargı ile.yaklaşılıyor eş ailesine. Halbuki o da bir anne... (gerçekten kötü kaynanaları tenzih ederim )

Kız ailesi hem karışmıyor hem yardimci
Ayni benim ailem
İkiaksam önce bebegim hastalandı ablam ben babam gittik esim gorev yerindeydi
Hallettik şükür
Ama ailem bundan dolayi beklenti içine girmez
Ama nedense erkek aileleri istisnialar haric karşılık bekliyor

Haklısınız. Ben etrafımda hıc böyle görmedim ondan bana cok tuhaf geliyor. Annemde erkek kardesım eve geldıgınde nasıl heyecanlı etrafinda dönuyor. Bende anneme kızardım. Tüm anneler aynı sanırım

benim kayınvalidem eşimi her gün arasa ben bunu problem yapmam herhalde. eşinizin iyi olmanızı istemesi de normal. burda ne kvler görüyoruz hayatı zindan eden. bence kötülükten kötülük iyilikten iyilik doğar. biraz empati yaptığınızda bir annenin çocuğunu arayıp sorması, pervane olması kötü bir şey değil. yarın öbür gün çocuğum olsa her kahrını ben cektikten sonra eşi bu şekilde düşünse üzülürüm açıkçası çünkü anladığım kadarıyla kadının size bir kötülüğü yok.. benim annem de beni her gün arar sorar haftada iki kere belki kahve icmeye gelir. eşimin arası ailemle iyi olsun bende isterim. böyle şeylere genelde empati yapıyorum bu yüzden de sorun haline getirmemiş oluyorum

Benimkiler karışıyor vallahi. Onu öyle yapmasaydınız, ay ordan o mu alınır derler.
Eşim mesela harcama konusunda katıdır. Destek görmek istemez. Bizimkiler araba alacağımız zaman ek yapalım dediler bozuldu. Bana batmıyor, eşime batıyor hissediyorum ama dile getirmiyor. Mesela kadın olsaydı bu durumda garanti ara bozulurdu.
Eşimin ailesi bizden bir şey beklemez. Karışırlardı arada, bana çok battı önünü aldım direkt.
Ha arada şöyle bir fark var tabii onlar hayat tarzımızı değiştirmeye çalışıyordu.
Ama mesela yiğidi öldür hakkını yeme kayınvalidem annemden daha az karışan bir mizaçtadır. Yemek konusuna annem kadar zorlamadı beni. Annem blw yapmam yüzünden bana ne cephe aldı, be kavgalar ettik. Kayınvalidem yapsa bu kadar toleranslı olamazdım.

Bende sizi çözemedim. Bu aralar burda daha sık takılır oldum ve sürekli sizin konularınıza denk geliyorum.
İçerikleride genel itibariyle benziyor.

O kadar abartıyor ki, keşke olmasalar bile diyebiliyor eşinin ailesi için.

Bu kadar mesaj da konuda yazılıyor maalesef.

Çünkü sessizasla, takacak birşey mutlaka bulur. Kadının yaprak sarması yapması bile rahatsız etmiş düşünebiliyor musun?

Bem kayınvalidem de lahana sarması sarar verir illa. Ben lahana sevmem ama memnuniyetle alırım. Oğlu seviyor biliyor ona veriyor çünkü. Anne işte.
Ki kayınvalidem ölse en çok eşim üzülecek neden bunu isteyeyim

Herkes bu şekil bi aile yapısına sahip değil sizi rahatsız etmiyor olabilirsiniz ama konu sahibini ediyor demek ki. Ki benim de hiç hoşnut olacağım bisey değil gerçekten bunun adı mıç mıç. Seni o kadar iyi anlıyorum ki P Portakalli ordek çekmeyen bilmez bu durumu. Oğlunu bırakamamış oğlu da anasının memesinden ayrılamamış gelini darlayan aile sendromu. Size de huzur vermezler bilirim ama inşallah eşiniz onlara uymaz Allah sabır versin

İste ölmüş olmalarını isteyecek kadar takmış bu konuya, sağlıklı düşünemiyor.

Ben fikrimi soyledim zaten, onu yap bunu yapma demedim, evet beni rahatsiz etmiyor kv kp yada 5 gorumce. Rahatsiz olmak isteyen de zaten en ufak seyi bahane eder. Bazilari istiyor ki kocam evlendi. Anasini babasini silsin. Aramasin gorusmesin. Gelmesin gitmesin. Allah oylelerinden korusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…