Anket İYİ YAPMIŞ MIYIM?

Haklı mıyım?

• Evet

OY: 45 26,3%
  • Hayır

OY: 126 73,7%

• Ankete Katılan
    171
arkadaslar. bu sozum hepinize genelde yorum yapildigi zamn. bazen fikirlerimz herkesle uyusmaybilir ama. insan insana saygi gostermek zorundadir ben konu sahibinin. tarafsiz yorum yapilmasini goz onunde bulundururark. konu actigini dusunuyorm sadece saygi duyalim birbirimize uslublarimiz kulturlerimz herseyimiz farkli olabilir ama hepimiz kadininiz en ozelide insaniz. herkes kendi fikrini yazabilir ama kaos yaratmak icin degil dusunce ozgurlugu oldugu icin .her daim kendimizi ifade edebiliriz saygilar umarim bir gun kimse kimsenin dusuncesine uslubuna soz etmez. saglikli kalin canlar

Ben sana hak verdim. Baban merak eder tamam da bu kadar da fazla. Bazen en ufak birseyi tahammül edemiyoruz sende böyle hissetmissin. Senin yaşlarında herkes böyleydi

30 yaşındayım evliyim kendi çocuklarım da var annem babam hala bazı şeylerime karışır, asla gocunmam bazen sirf gönülleri olsun diye yapmayacağım seyleri yaparım.. Baba yahu baba
. Adam hakaret etmemiş bitsey yapmamış
.

Aslinda haklisin ama kendini yanlis bir sekilde ifade etmissin ... kiiii tamam onlar anne baba ve sana kimse sormadi dogarken ama evin icinde herkes biraz sorumluluk almali bu cocugun karekteri yani senin icinde önemli :) gönlünü al babanin ve tatli bir dille ne sIkIntIn varsa anlat :)

Siteminizde haklısınız ama söyleyiş biçiminiz ve seçtiğiniz kelimelerle kendinizi haksız durumuna düşürmüşsünüz

Evlat olarak olaya baktığım da evet ,babam da bana hep sorardı nerdesin diye ki nerede olduğumu bildiği halde o zamanlar sitem ederdim koca kız oldum ne var ki biraz geç kalsam diye ama hiç bir zaman ne annemle ne babamla karşı karşıya gelmedim bu yüzden ben içimden yaptım sitemini :) :)

Şimdi bir anneyim ve o zamanlar ailemin benim için neden endişelendiklerini çok iyi anladım çünkü ben de kendi evladım için endişe duyuyorum .Neler okuyup görüyoruz .Allah korusun .

Velhasıl hem baba hem sen haklısın ama senin biraz daha üslup olarak yumuşaman gerekiyor .

Bu arada kardeşim 32 yaşında evlendi ve evlenene kadar annem her zaman nerdesin dedi eve geç geldiği zamanlar :) onlar için 18 de 30 da 40 da aynı :)

Sor ‘hacı’ mı? İlginç bir yaklaşım.

Ben size hak verdim. Hem kendi ödev sorumluluğunuzu hemde kardeşinizinkini almak zorunda değilsiniz. Anne babanız krdeşinize yardım edebilecek donanıma sahip değil mi? Bir insana yapılan en büyük haksızlık; kardeşine anne, baba, öğretmenlik yapmak bence. Sizinde bir hayatınız var.

Yaşınız değil ekonomik özgürlüğünüz sizi ailenizden bağımsız kılan şeydir. O evde iseniz düzene kurallara ve ailenizin taleplerine cevap vermeli ve ılımlı olmalısınız

Kaldı ki adamcağız sadece nerdesin demiş

Edit: kardeşine ders çalıştırmak zorunda değilsin bu anne babanın işi aslında. Ama bu şekilde ifade etmek yerine açıklayabilirdin

yüksek mı yapıyorsunuz? yoksa 24 yaş okulun uzadığını gösterir. Eğer okulun uzaması sizden kaynaklanıyorsa bu yüzden sık sık uyarılıyor olabilir misiniz?

Bu ne sinir bu ne Uslup ? Saygıyı sizden öğrenecek değilim.Kadınlar istediği gibi gezip dolaşacak tabi ki onun orda ne işi varmış zihniyetine sonuna kadar karşıyım.
ya canım konu keşke o olsa. daaaaa konu o değil

Ne olmuş yani baban kardeşine ders çalıştır dediyse? Kardeşsin tabiki yardım etmelisin. Ben bile büyük kızımdan rica ediyorum kardeşinin derslerine yardım et ,en azından nasıl yapacağını göster yada kardeşini motive et gibi. Ders çalıştırmak kardeşin sorumluluğunu almak mı oluyor? Sanki anneniz-babanız “ kardeşini sen bak büyüt,çalış eve ekmek getir “demiş gibi bir tavrınız var. Babanız size neredesin sen derken ‘senden bir şey rica etmiştim ,onu yapmak yerine arkadaşına gitmişsin. Keşke dediğimi yapsaydın ‘demek istemiştir. Anne baba değil robot istiyor galiba herkes hayatında. Hiçbir şey demesinler,hep versinler,karışmasınlar,özgür bıraksınlar vs gibi.

yahu 24 yaşındasınız tabi ki özgür alanın olacak akşam 9 nedir ki insanlar akşam 9 da dışarı çıkıyor.

18 imde evden ayrıldım yıllardır yalnız yaşıyorum dünyanın öbür ucuna da yalnız gittim başıma da bişey gelmedi.

hayat sizin hayatınız çocuk değilsiniz ben anlamıyorum gerçekten insan bunlara nasıl katlanır.

benim ailem de akşam aradığında dışardayım diyorsam eve geç gitme kızım aman uykunu al falan diyor ama son kararı ben veriyorum sabaha karşı eve girdiğimi de biliyorlar hep de bildiler.

kardeşinize de siz bakmak zorunda değilsiniz işlerine gelince çocuk işlerine gelmeyince birey oluyorsunuz, saçmalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…