amin amin =) hıdırellez buralarda olmuyo ya benim eski mahallemde oluyodu çocukken yapıyoduk orda daha mutluydum.bu mahallemdeki insanlar despot mal,mö,meee gibi bişisen naptın ne diledin bakiiimmm :
ahahhahaİyi onun kafasına falan gelmemiş, bi de durup duruken katil olcaktın, Allah korusun
Ya ben hiç arabasına zaraar veremedim :26:
Ama bizim tartışmalarımız da çok şiddetli geçer. Bi keresinde benim laptop'ımı kırdıO zaman bir şey dememiştim, çünkü anlamadım kırdığını. Duruyodu içeride çantasında. Bu içeri gitti, bi çat çut sesler geldi, sonra bi de çantasına geri koymuş Şarjında da sorun vardı laptopın, açılmıyodu. Bi gün abimle şarj aleti aldık. Çalışmıyo bilgisayar. Sonra abim ekranı ışığa bi tuttu, çatır çutur kırılmış içerden Nasıl kzmıştım ya.. gerçi hemen değil ama sonraki bi tartışmada da ben onun laptopını kırdım
Valla bizim burda davullar, ateşler her şey tamdı yineseneye buraya gel, birlikte çıkarız. Bu yıl yalnızım diye ben de çıkmadım.
İlk birinci dileğim diploma tabii kiama anladım ki üyeliğimi iptal ettirmem gerek bunun için. Burası varken diploma çok zor
İkincisi nişanlımla tartışmasız, mutlu bir ilişki
Üçüncüsü yurtdışında dil okulu
Son ikisini pencerenin mermerine yazdım. Öyle de oluyomuş
Yurtdışı işi için bi de uçak çizcem ama annemden gizli yapmam lazım, hiç istemiyo
Bu arada burcum yay benim. Seninki ne?
Valla bizim burda davullar, ateşler her şey tamdı yineseneye buraya gel, birlikte çıkarız. Bu yıl yalnızım diye ben de çıkmadım.
İlk birinci dileğim diploma tabii kiama anladım ki üyeliğimi iptal ettirmem gerek bunun için. Burası varken diploma çok zor
İkincisi nişanlımla tartışmasız, mutlu bir ilişki
Üçüncüsü yurtdışında dil okulu
Son ikisini pencerenin mermerine yazdım. Öyle de oluyomuş
Yurtdışı işi için bi de uçak çizcem ama annemden gizli yapmam lazım, hiç istemiyo
Bu arada burcum yay benim. Seninki ne?[/QUOTE
ben bişi dilemedimdilicek bişey bulamadımm... dur diliyorum ,,,,diledimmm,,,söylüyorum,,,bebekkk
amanıınnnn ben nası kaçırdım burayı iyi geceleeerr muhabbetiniz bol olsun :)
teşekkür ederiz hoşgeldinizzzzbiz öle kaptırmışız ay gülüyomusun bizeee
Enem ikizler mi? İkizler olan ilk arkadaşımsın sanırsam
Hii bebek mi diledin, canım ya.. İnşallah Allahım sana tosun bi bebiş verir, severiz biz de, teyzeleri oluruz inşallah :97:
Ayakkabılarını çok beğendim, ne zamandır dicem de, muhabbetten açamadım konuyuondan önceki fotoğrafın da güzeldi Slayt gösterisi yaptın bana
Hayır canım, hıdrellez ritüellerini yerine getiriyorum. Çöp bebekten nişanlı, sigara kutusundan ev, gül ağacına A4 kağıdından diploma
valaa anlattıklarına güldüm ama ilk izlenim olarak allah kocana sabır versin demek istiyorum :) neler yapmışın adama aa :)
ay çok sevindim daha izmirli kimse bulamamıştım :)
gülmene sevindim...dertlerden uzaklaşmaktı amaç zatenherkes grup kurmuş hemşehirlileriyle bizde geri kalmadık mrk etme şekeerim adam halinden çok memnun
dur sana kız isteme kahvemi söliimmm1 çay kaşıgı pul biber,karabiber,tuz,şeker karıştır dım kahvesine koydum....içtigi anda kıpkırmızı oldu ama dikti tepesineee.... sonra su istedi tuzlu su götürdüm...sonra dayısı dediki kızım allahını seversen çocuk fena oldu.normal su getir dedi...suyu içti...ama şimdi her kahvede anımsıyo o anı sen yaptın mı böyle bişi
e o zamn problem yok :)
karınca kumu da toplasaydınız berekettir 7 karınca yuvasından ben topladım :) kendi çapımızda ateşte yaktık gazeteden :))) atladık içimizde kalmadı ama koktuk tabi o ayrı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?