İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

amin amin =) hıdırellez buralarda olmuyo ya benim eski mahallemde oluyodu çocukken yapıyoduk orda daha mutluydum.bu mahallemdeki insanlar despot mal,mö,meee gibi bişi sen naptın ne diledin bakiiimmm:

Valla bizim burda davullar, ateşler her şey tamdı yine seneye buraya gel, birlikte çıkarız. Bu yıl yalnızım diye ben de çıkmadım.

İlk birinci dileğim diploma tabii ki ama anladım ki üyeliğimi iptal ettirmem gerek bunun için. Burası varken diploma çok zor
İkincisi nişanlımla tartışmasız, mutlu bir ilişki
Üçüncüsü yurtdışında dil okulu

Son ikisini pencerenin mermerine yazdım. Öyle de oluyomuş
Yurtdışı işi için bi de uçak çizcem ama annemden gizli yapmam lazım, hiç istemiyo

Bu arada burcum yay benim. Seninki ne?

seninkide hııııı sende geri kalmamışsın...geçenlerde benimkide önünden fırlattı laptobumu ama bişi olmadı şükür kıs ben o daha merdivenlerden aşagı inmeden attım ...öle yaparım ama tehlikeli işler yapmam dur sana bişi daha anlatayım

:84::84::84::84::84:
:84::84::84: iptal etme yaa girmezsin herzamann nolcak:84::84: inşallah gönlünden geçen ne varsa hakkında hayırlısı olsunn her ilişkide tartışma olur tartışma olmayan ilişkiye şüpheyle bak çünkü orda aşk yoktur...! benimkide ikizler =) baksana ayakkabılarım nasıl güsel mi begendin mii bişi demedinn

amanıınnnn ben nası kaçırdım burayı iyi geceleeerr muhabbetiniz bol olsun :)

teşekkür ederiz hoşgeldinizzzz biz öle kaptırmışız ay gülüyomusun bizeee

valaa anlattıklarına güldüm ama ilk izlenim olarak allah kocana sabır versin demek istiyorum :) neler yapmışın adama aa :)
ay çok sevindim daha izmirli kimse bulamamıştım :)

Enem ikizler mi? İkizler olan ilk arkadaşımsın sanırsam

Hii bebek mi diledin, canım ya.. İnşallah Allahım sana tosun bi bebiş verir, severiz biz de, teyzeleri oluruz inşallah :97:

Ayakkabılarını çok beğendim, ne zamandır dicem de, muhabbetten açamadım konuyu ondan önceki fotoğrafın da güzeldi Slayt gösterisi yaptın bana

Hayır canım, hıdrellez ritüellerini yerine getiriyorum. Çöp bebekten nişanlı, sigara kutusundan ev, gül ağacına A4 kağıdından diploma

amin amin isteyen herkese versin rabbim inşallahh insan konuştugu insanı merak ediyo ya o yüzden bende empati yaptım slayt yaptım köpegin olsun cnm bidaha yaparım pc le aramda duygusal bi bağ oluştu zaten

valaa anlattıklarına güldüm ama ilk izlenim olarak allah kocana sabır versin demek istiyorum :) neler yapmışın adama aa :)
ay çok sevindim daha izmirli kimse bulamamıştım :)

gülmene sevindim...dertlerden uzaklaşmaktı amaç zaten herkes grup kurmuş hemşehirlileriyle bizde geri kalmadık mrk etme şekeerim adam halinden çok memnun

gülmene sevindim...dertlerden uzaklaşmaktı amaç zaten herkes grup kurmuş hemşehirlileriyle bizde geri kalmadık mrk etme şekeerim adam halinden çok memnun

e o zamn problem yok :)

karınca kumu da toplasaydınız berekettir 7 karınca yuvasından ben topladım :) kendi çapımızda ateşte yaktık gazeteden :))) atladık içimizde kalmadı ama koktuk tabi o ayrı :)

Haha ben yaptım oldu

Dur ben de fotomu koycam şimdi. Madem merak ettin, kıyamadım sana :76:

dur sana kız isteme kahvemi söliimmm 1 çay kaşıgı pul biber,karabiber,tuz,şeker karıştır dım kahvesine koydum....içtigi anda kıpkırmızı oldu ama dikti tepesineee.... sonra su istedi tuzlu su götürdüm...sonra dayısı dediki kızım allahını seversen çocuk fena oldu.normal su getir dedi...suyu içti...ama şimdi her kahvede anımsıyo o anı sen yaptın mı böyle bişi

ay içim gitti vallahi izmirde olup hıdırellezi kutlamak vardı ya nasıl güzel olmuştur burada dileğimi yazıp koyacağım gül ağacı bile yok:)

amanınnn bana diyosan evli değilim ben :) erkek arkadaşıma diyorum istiyo artık başlamak yavaş yavaş tuz koycam diyorum yüzüne püskürtürüm diyo :) görürsün bakalım dedim :) o gün kısmet olursa içtikten sonra hatırlatcam bunu

e o zamn problem yok :)

karınca kumu da toplasaydınız berekettir 7 karınca yuvasından ben topladım :) kendi çapımızda ateşte yaktık gazeteden :))) atladık içimizde kalmadı ama koktuk tabi o ayrı :)

inşallah olur =) herkes mutlu olsunnnnn yaaaaa

kıskandırmak gibi olmasın ama akşam sahildeydik amanınn o köprünün orası nasıl kalabalık nasıl kalabalık köprü zatne sallanıyo :) davullar zurnalar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…