inşallah olur =) herkes mutlu olsunnnnn yaaaaa
ay içim gitti vallahi izmirde olup hıdırellezi kutlamak vardı ya nasıl güzel olmuştur burada dileğimi yazıp koyacağım gül ağacı bile yok:)
ay içim gitti vallahi izmirde olup hıdırellezi kutlamak vardı ya nasıl güzel olmuştur burada dileğimi yazıp koyacağım gül ağacı bile yok:)
kıskandırmak gibi olmasın ama akşam sahildeydik amanınn o köprünün orası nasıl kalabalık nasıl kalabalık köprü zatne sallanıyo :) davullar zurnalar :)
kıskanmadık şekerimmmvalla sallanıyo ama piyango kime çıkacak bilinmezzz
o zamn sende kendi gül ağacını yap bahçe gibi bi yer varsa oraya yoksa büyük bi saksıya dik seneye dilek asarsın :) veya herhangi bi çiçeğin varsa saksılı ona yap
amanınnn bana diyosan evli değilim ben :) erkek arkadaşıma diyorum istiyo artık başlamak yavaş yavaş tuz koycam diyorum yüzüne püskürtürüm diyo :) görürsün bakalım dedim :) o gün kısmet olursa içtikten sonra hatırlatcam bunu
aaa:26: sadece tuz mu benim gibi baharat karışımı yap bak ömür boyu unutamasınnn
Koydum mu oldu mu resmim? :78:
Canım çöp bebek çizmekle uğraşıyodum da. Nişanlımın adını yazarken kalemin ucu kırıldı. Olmucak mıdır nedir dileğim, daha şimdiden iş yokuşa sürüldü yaniO kadar da gülen suratlar falan yaptım. Eteğimi falan çok artistik çizdim ama nasip kısfmet
oslew hoş geldin bu arada
olsun niyet deil mi önemli olan
evet canım yazdım bende bir kağıdı doldurdum isteyenin bir yüzü
malesef vandayım canım burada pek ot bitmiyor:) ama dediğini yaptım bir tane kılıç çiçeği diye birşeyim var çiçek sayılmaz işte yeşil birşy onun dibine koydum kuru bir gül vardı onu da batırdım saksıya artık doğum günüm yüzü suyu hürmetine kabul olur inşallah:)
birde şu mermere yazma nasılmış kızlar yağmur durduysa bende yazayım birşeyler..
doğum günün kutlu olsunnn
kızlar ne diycem benim arkadaşımın anneannesi söylemişti bunu bize bu gece sahurda tuzlu yiyeceksin su içmeyeceksin yatacaksın gündüz oruç iftarda da tuzlu yiyip su yine yok yatıp uyuyacaksın:) sonra rüyanda kim su verirse onunla evleniyormuşsun.o rüyasında hiç görmemişken daha önce kocasını görmüş o su vermiş ona ablasına da annesi vermiş o evlenememiş kaç senedir deneyeceğim ama dayanamam ben susuzluğa diye yapmıyorum:)
Ay canım bak pencerinin mermerine yazınca da oluyormuş. Burda okudum ben de.. Bi tuale boyarcasına ilkokulun tahta kırmıızı kalemiyle bi şeyler çizmeye çalıştım ama oldu mu bilmem
doğum gününnn kutlu olsuunn bütün dileklerin gerçek olsun inşşş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?