İzmir'li hanımlar buyrun her türlü sohbet,makara,tukara ne ararsan =)

oldu oldu cnm n kadannn güsel sevimlisinn şrinsin maşallah saçların dikkatimi çekti...çok güselll kalem bu ucu kırılır tabi kolyeni küpeni fln da çizdin mi

Canım çok teşekkür ederim, o senin güzelliğin, şeperliğin :26:
Saçlarım liseden beri hep aynı model ya Bi numarası yok yani

Bu arada eğer bana sorduysan kahve işini canım, ben yapamadım. Çünkü bizde isteme töreni olmadı Biz nişanlımla tatile gitmiştik, benim kuzenlerimle falan. O arada evlenme teklifi geldi, takıverdik yüzükleri Zaten ailemle tanışmıştı. Onun da ailesi yurtdışında. Gelemediler bi türlü. Biz böylece sözlenmiş olduk Tatilden döndükten sonra bütün aileye söyledik, öyle sonlandı yani. Seramoni olmadı
Ama kahve olayı aklımda, o zaman yapamadım ama evlenceğimiz gün, düğün öncesi yapabilrim

bende duydum bugün onu hatta ablam yapcaktı ama ben oruç olarak bilmiyodum sadece tuzlu yicen diye ya annen verirse yapma bence :)

kıs noluyo bana mı benziyonnn aman dügün sonrası yapmada

Bu ramazan otuzda otuz yaparım eğer böyle bi şey göreceksem :76:
Şaka bi yana, kesinlikle denicem bunu ben

Ek; canım doğum günün müüüüü??? Kutlu, mutlu olsun yeni yaşın (

Son düzenleme:
düğün fln dedikte aslında ben düğünümde kötü şeylerde yaşadım maleseff ama neyseee başka bi konu açtıgımda paylaşırız.birde damar topigi yapalımmm

size doyum olmuyo ama benim yatmam lazım sabah spora gidicem erken kalkcam :) çizelgemde görüldüğü üzere yağ eritmeye çalışıyorum siz devam edin yarın sabah okucam hepsini :) görüşürüzzz iyi geceler hepinize

bu arada üçkuyular tarafında iyi bi dişçi bilen varmı :) dişim ağrıyoda

Gördüm bu arada fotoğrafını
Maşallah çok tatlı bir gelin olmuşsun. Kabarık kabarık..
İşte insan ufak tefek olunca ne giyse yakışıyo

yaquri 2 sne modellik yaptım nişanlandım bırakmak durumunda kaldım evlendim ve halen aynıyım ben bir dirhem kilo almadımm evli olduguma bile kimse inanmıyorr inş sende almazsın cnm

geçmiş olsun.orda bi yerde diş hastanesi açtılar

HAha yok bence önce yapayım, böylece tepkisini ölçmüş olurum. Eğer tutkunun eşi gibi sadece "allah belanı versin" derse ne ala!
Yok, fincanı fırlatırsa bi "run away bride" da ben olurum

bence fırlatmazzz adettendir yapmam lazımdıııı dersinnn

deneyince sonucunu da paylaşırmısın canım ya olursa hakikaten seneye bende yapayım vallahi:)

Tabii ki paylaşırım tatlım
Ama bence sen de işi şansa bırakma, iki kara kalem çiziktiriver mermere
Ardından da bi ayet-el kursi oku. Sonradan bakarsın olur mu olmaz mı..

Bi keresinde üniversite birinci sınıftaydım, sırf geyiğine brad pitt'in fotoğrafını kesip gasteden gül ağacına asmıştım. O yıl sarışın falan bi erkek arkadaşım olmuştu TEsadüf mü? Belki de..
He bi de şu var, lise son sınıftaykene, annem telefon kutusundan 9 eylül üniversitesi yapmıştı Mimari açıdan falsolu olsa da o yıl 9 eylülü kazandım ben

yaquri 2 sne modellik yaptım nişanlandım bırakmak durumunda kaldım evlendim ve halen aynıyım ben bir dirhem kilo almadımm evli olduguma bile kimse inanmıyorr inş sende almazsın cnm

Hii canım inşallah yaa
Gerçi zayıf değilim ben ama daha da kilo almiyim en azından

Oslewcim iyi geceler.. Yarın için allah koluna bacağına kudret versin canım

canım ben çok inanırım ya eve çıkayım emiştim evim oldu yani dur kalkayım da yapayım en iyisi:) e yağmur silerse:)

bence fırlatmazzz adettendir yapmam lazımdıııı dersinnn

Ya tutku, benim nişanlım yabancı .. Önce o adeti açıklamam lazım onun için, e adeti açıklayınca da bi anlamı kalmaz ki

Ayrıca ben de merak ettim ne anlatacağını (

cerrodoksincim; yağmur silerse tez zamanda gerçekleşecek demektir dileğin :76: İyi düşün iyi olsun bebişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…