oldu oldu cnm n kadannn güsel sevimlisinn şrinsin maşallah saçların dikkatimi çekti...çok güselll kalem bu ucu kırılır tabikolyeni küpeni fln da çizdin mi
Canım çok teşekkür ederim, o senin güzelliğin, şeperliğin :26:
Saçlarım liseden beri hep aynı model yaBi numarası yok yani
Bu arada eğer bana sorduysan kahve işini canım, ben yapamadım. Çünkü bizde isteme töreni olmadıBiz nişanlımla tatile gitmiştik, benim kuzenlerimle falan. O arada evlenme teklifi geldi, takıverdik yüzükleri Zaten ailemle tanışmıştı. Onun da ailesi yurtdışında. Gelemediler bi türlü. Biz böylece sözlenmiş olduk Tatilden döndükten sonra bütün aileye söyledik, öyle sonlandı yani. Seramoni olmadı
Ama kahve olayı aklımda, o zaman yapamadım ama evlenceğimiz gün, düğün öncesi yapabilrim
kızlar ne diycem benim arkadaşımın anneannesi söylemişti bunu bize bu gece sahurda tuzlu yiyeceksin su içmeyeceksin yatacaksın gündüz oruç iftarda da tuzlu yiyip su yine yok yatıp uyuyacaksın:) sonra rüyanda kim su verirse onunla evleniyormuşsun.o rüyasında hiç görmemişken daha önce kocasını görmüş o su vermiş ona ablasına da annesi vermiş o evlenememiş kaç senedir deneyeceğim ama dayanamam ben susuzluğa diye yapmıyorum:)
yeni fotografımı gördünmü aqurim kocam orda yatıyo ben sana defile yapıyorummm
Gördüm bu arada fotoğrafını
Maşallah çok tatlı bir gelin olmuşsun. Kabarık kabarık..
İşte insan ufak tefek olunca ne giyse yakışıyo
imzayı atsın ondan sonra yap
size doyum olmuyo ama benim yatmam lazım sabah spora gidicem erken kalkcam :) çizelgemde görüldüğü üzere yağ eritmeye çalışıyorum siz devam edin yarın sabah okucam hepsini :) görüşürüzzz iyi geceler hepinize
bu arada üçkuyular tarafında iyi bi dişçi bilen varmı :) dişim ağrıyoda
HAha yok bence önce yapayım, böylece tepkisini ölçmüş olurum. Eğer tutkunun eşi gibi sadece "allah belanı versin" derse ne ala!
Yok, fincanı fırlatırsa bi "run away bride" da ben olurum
deneyince sonucunu da paylaşırmısın canım ya olursa hakikaten seneye bende yapayım vallahi:)
yaquri 2 sne modellik yaptım nişanlandım bırakmak durumunda kaldım evlendim ve halen aynıyım ben bir dirhem kilo almadımm evli olduguma bile kimse inanmıyorr inş sende almazsın cnm
Tabii ki paylaşırım tatlım
Ama bence sen de işi şansa bırakma, iki kara kalem çiziktiriver mermere
Ardından da bi ayet-el kursi oku. Sonradan bakarsın olur mu olmaz mı..
Bi keresinde üniversite birinci sınıftaydım, sırf geyiğine brad pitt'in fotoğrafını kesip gasteden gül ağacına asmıştım. O yıl sarışın falan bi erkek arkadaşım olmuştuTEsadüf mü? Belki de..
He bi de şu var, lise son sınıftaykene, annem telefon kutusundan 9 eylül üniversitesi yapmıştıMimari açıdan falsolu olsa da o yıl 9 eylülü kazandım ben
bence fırlatmazzz adettendir yapmam lazımdıııı dersinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?