İzmit/Kocaelide oturupta bebek için koşuşturan arkadaşlar tavsiyelerimizi paylaşalım

siyasiya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
139
0
46
Kocaeli
düşündümde o kadar aynı problem ve duyguları yaşıyoruz ki,aynı ilde olan arkadaşların faydası birbirine çok olur ..
ne rahatsızlığımız olursa olsun konu bebek ise; neler yaşıyoruz ve nerelere gidiyor tedavi oluyoruz,bu süreçlerdeki duygularımız neler,beraber bu süreci paylaşalım ileridede bebeklerimizle arkadaşlıklarımız olur diye umuyorum herkese hayırlı olsuna.s.

bende siyasiya gibi düşünüorum en önemliside doktorlar hakkında birbiirmize çok destğimiz olacağına inanıyorum bu arda bende düşük yaptım ve doktorum ilk adetin kırk gün sonra olcak ondan sonra tekrar deneyebilirsin demişti ama çok araştırdım rahimin toplanması için 3 ay bekleyin diorlar bu konu hakkında bilgisi olanların lütfen yardımcı olmasını istiyorum..

hoşgeldin cnm umarım,böyle kocaeliden birbirimize yardımcı olabileceğimiz başka arkadaşlarda katılır,geçmiş olsun,içini ferah tut herşey yoluna gircektir.bende biraz beklemni öneririm ,tabi bilen bririleri varsa onlarda paylaşırsa daha doğru olur.opuyorumnanaktan sen neresindensin kocaelinin?

cnm az evvel okudum biryerde hemen yazayım dedim ebe hemşire yazmış,kürtajdan sonra rahim duvarı zarar görürmüş yenilemesi 3 ayı bulurmuş,hamile kalınca bebeğin iyice yerleşebilmesi için beklemek en doğrusu olur diyordu,,

Bu arada kocaelide doktorundan memnun olanlar varsa paylaşırsa sevinirim,bende şuan ovitrelle çatlatma iğnesiyle hamilelik olmasını bekliyorum..

merhaba arkadaşlar.. ben gölcükte oturuyorum. aile tıpta funda ulay hanımdan çok memnunum. çok rahatım ve maddi olarak hiçbir çıkarının olduğunu düşünmüyorum...eşi numan beyden de çok memnun olanları duydum. ama onda hiç muayene olmadım.. ben 2sini öneriyorum size..

izmitli;

ben pko hastasıyım, 1 kere hamile kaldım ama düşükle sonuçlandı... düşükten sonra funda hanımda muayene oldum ve bana 3 ay korunmamın faydalı olacağını söyledi.. rahim kendini anca toparlar dedi.. bence sende 3 ay bekle cnm.. çok tavsiye edilen birşey değil kürtaj ve düşükten sonra hemen hamile kalmak..

Öncelikle hoşgeldin palette,bende aile tıpta Faruk beye gidiyorum onunda methini çok duydum,şimdilik çok memnunum hastaneyide çok beğendim ben gölcükte değilim ama,senin sorun ne arkadaşım bunlarıda paylaşalım istiyorum,,a.s.

hoşbulduk cnm evet 3 aydır korunmuyoruz bu ay 4.ayım... yumurtalıklarımdaki kistler büyümüş biraz adetlerin düzeni iyice bozuldu sivilce fln bastı suratıma.. bu ay bayram yüzünden ilaç tedavisine başlayamadım funda hnm bu ay da korunmayın bir daha ki adetine gel ilaç tedavisine başlarız dedi.. bende bu ay soğan kürüne başladım.. fayda eder inşallah.. senin problemin neydi?

bana 3 yıl önce bilinmeyen kısırlık teşhisi koydular,eşimde varikosel çıktı o ameliyat oldu ve değerleri şuan çok çok iyi,bu ay tedavi olma kararı aldık,erteliyorduk belki kendiliğinden olur diye,dr,Faruk bey başta pko ya benzetti ama değil dedi takip yaptıkça,yinede kilo almamı istemediği için şu glucophage ilacını verdi onu sabit herhalukarda içiyorum,ve klomen kullandım ağustosta adetimle beraber başladım ç.iğnesi vuruldum doğal yoldan ilişki ve şimdi beklemedeyim,yumurtamda oluşmuştu zaten birçok dr.bana olmaması imkansız diyordu belki tutunamama sorunu olabilir diye düşünüyorum,sanırım bu yüzden olcak dr.da bana progestan ve estrofem verdi adet olmazsan 20 sinde gel dedi,17 ağustosta adet olmuştum aslında şuana kan tahlii ypsam anlaşılır aeyvahedigeldismilema beklmek tarfatarıyım böyle benimde ...

anladım cnm.. inşallah istediğin hayırlısıyla olur... napalım imtihan diyoruz.. hayırlısı olsun hakkımızda

merhabalar ben akademi hastanesiine nuri beye gidiyorum 37 haftalık hamileyim doğumda inş orada olucak tavsiye edebilirim.

mrb kızlar bende gebze de oturuyorum pendiğe nenhatuna gidiyordum hilal bayrama tedaviye 3 ay yumrta takibi yapıldı 3. ayda tuttu çok şükür şimdi 19 haftalık hamileyim darısı başınıza işallah tedavi süresini 3 aydan az tutmayın derim fazlada tutmayın işallah en kısa zmanda bu mutluluğu yaşrsınız hep dualarımdasınız işallah bizde kucağımıza almayı nasip eder rabbim

cnm hoşgeldin,sana birşey sormak istiyorum,hangi ilaçları ne şekilde kullandın?birde ne zamandır istiyordun?sorunun neydi açıklarsan sevinirim,,
ben bugün regl oldum 2.günüm dr.gidecem yine y.takibindeyim bende 2.ayımdayım merak ediyorum herkese paylaşırsa sevinrim,,
Heleki senin gibi tedavi ile hemen hamile kalanlara bayılıyorum Allah sana sağlıkla ulaştırsın meleğin:Saruboceq::Saruboceq:i,,,bizimde dualarımız sizler için böyle başka kimselerle konuşmama kararı aldım burda rahat hissediyorum kendimi,opuyorumnanaktan

mrb canım aslında o 3 ay bana çok uzun gelmişti artık olmayacak demiştim çok yorucu ve yıpratıcı bi süreç malum ben daha önce 2 kere biri 5 haftaık biri kimyasal gebelik yaşdım yani ikiside pek gebelik değildi 1.5 yıldır istiyordum ama olmadı kendiliğinden bende beklemnin bir anlamı yok diye düşündüm klomen kullandım sadece eşimin sperm sayısı biraz düşüktü 19 milyondu benim yumurtalarım bi garipti birgün 1 bigün 2 tane kullandım klomeni adetimin 3. günü başlıyordum ondan önce testlerim yapıld proklaktin için bi ilaç kullandım o düştü sonra tedavi oldum ilk ay tek yumurtam oldu 22mm çatladı olmadı 2. ay gene tek yumuram oldu oda olmadı 3. ay 3 yumurtam oldu hap bitince başlıyodu kontroler1 hafta günaşırı gidiyordum çok zor bi süreç hatta 3. ay ki yumurtalar için doktorum izindeyken başka bi dr göründüm aynı hastaneden bunlarda bişey olmaz demişti bende ümitimi kesmiştim ama kendi dr normal dedi o yumurtamın çatladığı dönem 3 gün ilşki oldu ve adetim 2gün geçti ilk defa evde test yapmadım kan sonucu ve hamileydim çok sıkıntılı geçirdim amaşimdi herşey yolunda işallahta öyle olur bu kadra hikayem her ay o adetin gelmesi ne demek çok iyi bilirim işallah biran önce hamiş kalırsın işallah

insan yaşayınca karşısındakinin ne çektğini anlıyor ancak,benim düşüğüm vs.olmadı zaten sorunda o korunmadan 3 sene hiçbirşey olmadı sorunun bilinmeyen kısırlık olması gibi bir saçmalık daha yok!çalışıyordum kafam dağılıyordu psikoljik olacağını hiç sanmıyorum 3senem böyle geçti,ama yinede heray bir ümitleydi,işte artık başladık eşimin varikosel ameliyatından sonra oda sağlığına kavuştu herşeyi çok çok iyi maşallah,iş bana kaldı sırf çocuk yapmam için bu sıkıntılı dönemi özel sektörde 5 günde bir izin alarak geçiremeyeceğim için işide bıraktım,kendimi attım buraya ...Allah hayırlısını versin hepimize ,,memnun oldum her türlü gelişmeni beklerim anlat canım belki başka arkdaşlarımızda katılır bize,,,güzel duaların için teşekkürler cnmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…