İzmit/Kocaelide oturupta bebek için koşuşturan arkadaşlar tavsiyelerimizi paylaşalım

canım aslında çok zor aynı yoldan bende geçtim ama gerçekten öyle stres baka bişey değil benimde eşimin biraz düşüktü spermi ama normal yoldan olur demişti dr benimde bi sorunum yoktu ama o ay soğan kürü uyguladım bide düzenli olmasada bal tarçın çörekotu yedim aslında yapmadığımda kalmadı ama zamanı var derler ya gerçekten öyle son ay sınavım vardı ona çalıştım düşünmedim pek belkide kafamdan attığım için ama tabiki nasip üzülme bak umutx vardı onunda 3 sene olmadı hiçbi sorunu yokken ve geçen ay hamile kaldı doğal yoldan allaha sığın birde ben hergün allahın 99 ismini okudum sen içini ferah tut bak adetin düzenli geliyo bi sorunun yok inanıyorum en kısa zamnda olacak tedaviye devam etsen bi sorunun yok çok şükür işallah en kısa zamanda hamile olduğunu paylaşırsın

Arkadaslar mrb. bende izmitte oturuyorum konakta kazım beye gidiyorum.1.5 senedir bebek için ugrasıyorum bu 1.5 sene içinde 1 dusuk ve 1 dıs gebeligım oldu. İlk gelelıgım korunmayı bıraktıgım ilk ay omustu ama dustu. İkincisinde acele ettım hemen olması ıcın klomen kullandım 2. ayda hamıle kaldım maalesef dıs gebelik oldu. sımdı 7 aydır olmuyor gecen ay filim cektırdım temız cıktı Allaha sukur sımdı baska bı doktor arastırıyorum izmitte sorunlu gebeliklerde uzman kazım bey cokk iyiama kac aydır bır sonuc alamadım Rabbımmm inşallah en kısa zamanda bebiş hasretımızı gıderır beklemek cok zor....

inşallah cnm yine başladım klomene ben dr.uma güveniyorum hayrlsı Allah'tan,,

merhaba cnm hoşgeldin sende,,,
sen hemen düşükten sonra gebe kalmışsın o dönemde olmaması normal aslında beklemn gerekiyordu,ne tedavisi uyguladı Kazım bey sana paylaş bende yardımcı olmaya çalışayım sürecini anlatırsan sevinirimopuyorumnanaktan

canım öncelikle geçmiş olsunn ikinci gebeliğine düşükten kaç ay sonra başladın ?

Yok canım dsukten sonra 3 ay bekledım yanı korunmayı bıraktıktan sonra ki 2. ay tekrar hamile kaldım ozamanda dıs gebelik oldu.Kazım bey bana klomen tedavısı uyguladı 3 ay once gunde 2 tane, sonra 3,ensonda gunde 4 tene ıctım hepsınde de sadece 1 yumurtam oldu. Bu arada bende pcoda var ama sadece adet dusensızlıgı var bende kilo,tuylenme vb. sorunları yasamıyorum.Pco yuzundende glfor kullanıyorum.Daha once klomen kıllandıgımda 3 yumurtam oluyodu herhakde klomene vucudum dırenc kazandı.Bu 3 ay boyuncaa sureklı yumurta takibi oldu catlama iğnesı ama sonuc negatif maalesef.Ben dıs gebelik gecırdıgım için, bır de sol yumurtalıgım rahme yakın oldugu ıcın kazım bey rahım fılmı cektı sonuc tupler acık rahımde temız ve bana 3 ay tedavıye ara verelım dedi sonra iğnelere cecerız dedi suan beklemedeyım ama beklemekde istemıyorum.Bana gore benım sorunum bebegın tutunamamasıyla ılgılı hamılelık olusuyor ama devamı gelmıyor sabredıyorum artık. Rabbım etmıyecegı duayı kuluna ettırmezmıs elbet olacak ama nezaman...

AGRİN cnm ben sana benim dr.umu önereyim istersen odasında çocukları olanların fotoları bile var,ve çok geleni var hepte bu tarz tedaviler Gölcük'te AİLE TIP MERKEZİ FARUK KARAKAYA,Kendim için sonuç alabildiğimi söylemem zor daha 2.ayımdayım fakat bana güven veriyor 3 senedir hiçbir dr.ısınmamıştım böyle ve tedaviye başlamamıştım,belki sana şifa olur emin olmaadan ben bu sürece görmedim kendi yıpratmaktansa beklemyi tercih etmiştim ilk defa işte bu dr.gidiyorum.çok methetmişlerdi,ayrıca bana geçen ay klomen ve ç.iğnesinden sonra ilişki günlerinden sonra tekrar bakıp,PROGESTAN ve ESTROFEM adlı iki ilacı adet olana kadar kullandırttı amaç eğer gebelik varsa düşmememsi ve iyi tutunabilmesi içinde ama bunu ben internetten araştırdım,dr.um demedi o sadece verdi.çok sağlıklı tek yu.olmuştu benimde ve bende senin gibi tutunamam problemim olduğuna inananıyorum,bence dr.umda öle düşünüyor daha ona ben bişey sormuyorum kurcalamk istemiyorum açıkçası bu ayda olmazzsa tahminini sorucam sorunun ne olduğunu,çünkü bana bilinmeyen kısırlık teşhisi konmuştu,sana Kazım bey verdi mi bu tip ilaçlar,sonuçta klomen rahim duvarını inceltiyor bu ilaçlar aynı zmanda o hasarıda öneriyormuş?

Kazım bey bana pregesteron vermedı cunku benım gecirilmis bir dıs gebelik oykum var bana keseyı gormeden o tur ilaclar vemesı sakıncalıymıs cunku tekrar dıs gebelik olursa tuplerdekı cenını daha cok besler ve tupun patlamasına neden olur hatta kazım bey bana keseyı gorur gormez dusuk onleycı ıgnelere baslarız demıstı. Kazım beyde cok ılgılı ama ben artık yanı tamamen riski gebeliklerle ilgıli doktor istıyorum.Yada infertılıte uzmanı olsun diyorum. Banada fakulteden Semıh bey ve Eray beyı onerdiler genelde bu tarz hastalarla ilgılenıyolarmıs. Senın tedavın daha yenı baslamıss inşalllahhhh en kısa zamanda bebişin gelir.Bide ben genetık tahlil yaptırmak da istıyorum tekrarlayan dusuklerın nedenı olabılıyomus. hepimiz için hayırlısı olsun

arkadaşlar kafam çok karışık desteklerinizi ve yardımlarınzı bekliyorum.. geçen ayın 16 sında kürtaj oldum ve bugün adetimin ilk günü doktorum ilk konturolümde ultrosonla bakmadı önce tekrar kanda gebelik testi yaptı ve değerlerime bakarak konturole gelmene gerek yok dedi ilk konturolümde bile ii gördü 40 gün sonra adet olucaksın ve bebk istiosan adetin bittikten sonra tekarr deneyebilirsin dedi ama genelde 3 ay bekleyin diolar ne yapacağımı bilmiorum.. tekrar o müthiş duyguyu yaşamak içn sabırsızlanıorum ve bu yüzden biraz dağıldım..

benim arkadaşım Semih Beye gidiyordu,aşılama yapıldı olmadı Eray Beye sevkettiler,tüp bebekle ilk uygulamayla hamile kaldı,o zaman,başka deneyimleri olanlar belki paylaşırlarsa fikirlerimiz değişebilir..

bbeğimi kaybettim die başlığın içnde düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler die konu açılımı var orda eylül mavi die bir arkadaşımızın ilk düşüğü olmasına rağmen sebeplerini araştırıordu artı bana da tavsiyeler yazmıştı o sayfaya bir göz at istersen canımm

mrb arkadalar konuşmalarınızşa ilgili bi fikrim var bende 2 kere 1. 5 haftalık 2.si kimyasal gebelikti ve 1 yıl hamile kalmadım dr kolmen tedavisine başladı ilk ay bir yumurtam 2. ay gen 1 yumurtam üçğncü ay 3 yumurtam oldu doktor yumurta çatladıktan sonra vajinada verilen bi ilaç verdi yumurta döllenirse düşmemesi için ve 3. ay hamile kaldim çok şükür rabbim nasip ederse şuan 19 haftalık hamileyim bi kızım olacak işallah darısı size en kısa zamanda ama paylaşmak istediğim bişey var 2 ay hamile kalamdım çok züzümldüm hastanede sıra beklerken bi kadının yanına oturdum bana hamilemisin dedi yok kalmaıyorum düşük yaptım şimdide olmuyor dedim bana dediki allahın 99 ismini allah ismide dahil ipe 3 kere söyleyip düğüm at her ismi için sonra bantla sar onumuska gibi yani yap üstünde taşı ilişki dışında dedi ve yaptım sonuçta allahın isminin bana ne zararı olabilirdi başka surede söylerken dr çağırdı içerigirdi bunda bişey var dedim tesadüf oraya oturmasaydım o gün gitmeseydim o kadın bana bunu söylemeyecekti çok şükür o ay hamile kaldım hala üstümde taşıyorum prolemsiz bi hamileliğim var ilk aylar risklide olsa içimde kıpır kıpır işallah rabbim kucağımıda almayı nasip eder sonuçta veren allah başka kime sığınabilirizkisizle paylaşmak istedim belki bi vesile ama olsun çok güzel bi vesile

adet oldun yani hayırlısı olsun cnm,ben senin yerinde olsam 1ay daha beklerdim ,veya daha iyi bir dr.a da giderdim ama tabi deneyimi olanlar daha iyi bilir,,

cnm çok sağol senin dediğin o ilaç progestan işte kimsi ağız yoluyla kimde vajinadan veriyo kullanımını,ben içiyorum,

adet oldun yani hayırlısı olsun cnm,ben senin yerinde olsam 1ay daha beklerdim ,veya daha iyi bir dr.a da giderdim ama tabi deneyimi olanlar daha iyi bilir,,
adetim bitsin özel tahsin özbek hastanesinde adını yanılmıosam özgür bey war oraya gidicem ve kürtaj olduğum devlet hastanesinden dosyamı alıcam onlarıda gösterrek bir yol izlicem işte..bu arada acaba dosyamı istediğimde verirler mi devlet hastanesinden ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…