İzmit/Kocaelide oturupta bebek için koşuşturan arkadaşlar tavsiyelerimizi paylaşalım

teşekkürler canım,sende bir sonuç var mı??

eren 41 neredesin??
4 ay sonra ,ilk denemede demişsin,sen normal yoldan mı hamile kaldın yoksa aşılama mı oldun??
lütfen cevaplarmısın:2:

ben doğal yoldan hamile kaldım semih bey takibimi yapıyor

arkadaşlar polikistik over miom yada çikolata kistleri düşmanı olan bir şey keşfettim bende pko luyum 2 aydan beri kullanıorum tavsiye ederim sizede içecek kullanıyorum aloe vera ve kistlerim eridi resmen doktorum en son kürtajla temizlencek başka çaresi yok demişti kontrole gittiğimde ne yaptın dedi korktum kötü bişi varmı dedim ne yaptıysan devam et dedi buna ilave olarak arı sütüde kullanıorum
msn adresimi yazayım geniş bilgi için bana ulaşabilirsiniz daha fazla strese girmein aysegulpat41@hotmail.com mail atın ben dönderim size psikolojinizi daha fazla bozmayın

slm arkadaşlar bende 3,5 senedir bekliyorumbikaç doktora gittim memnun kalmadım su an ümit hanıma gidiyorum memnunun gecen ay aşılama oldum ama tutmadı bu ay dinlencem tekrar aşılama yine tutmazsa tüp bebek denicez insallah tutar ve ümit hanımı önerebilirim cok güzel ilgileniyor ve insanca yaklasıyor

merhaba arkadaşalr bende gebzede oturuyorum eşim varikosel amelyatı oldu ve değerleri düzeldı allahıma şükür artık bende bi kadın doğuma gorunmek ıstıyorum yumurta takibi için bana nereyi önerebilirsiniz arkadaşlar

mrb canım bende gebzede oturuyorum ama güvendiğim hiç bi dr yok merkez hadstenesindeki bazı dr yüzünden tab iki nasipte değilmiş ama 2 kere düşük yaptım sonra 1.5 yıl hamile kalmadım ve nen hatun şimdi medicane oldu oraya gittim hilal bayrama 3 ay yumrta takibi yaptı 3. ayda hamile kaldim çok şükür şimdi şubatta doğpum yapıcam rabbimin izniyle ve memnunum heleki takip konusunda biraz kalablık ama napiyim doktorumu çok seviyorum işallah biran önce hamile kalırsın birde yumrta takibinden sonra birkaç gündaha üstüste ilişkye devam et tavsiyem ben öyle hamile kaldım çok zor bi süreçti benim için hiç olmayacak derken şimdi kızım benimle işallah kucagımıda alırım işallah rabbim sanadanasip eder

öncelikle geçmiş olsun..daha önceki sayfalarda da yazmıştım.özel yüzyıl hastanesinde dr.amanullah çağatay beye gidiyorum ben.çok ilgili ve bilgili ve çoğu doktor gibi para delisi bir adam da değil...
şiddetle tavsiye ederim..

bunu bende deneyeceğim,dediğin gibi olmasa bile ALLAH'ın ismi...sağol paylaştığın için...

saol arkadaşım bende yumurta takibi içn gıtmek istıyorum .. bizim bi arkadaşta pendik nenehatun hastanesıne gıtmış bılmiyorum hangısıne gıdeceğimi ı inşlh canım bıarn önce hamiş kalabılrım

saol canım evet o doktoru ıyı dıyolar bıkaç tedavi goren arkadaştan duydum bana da yakın zaten olmazsa ona gıderım pekı yumurta takıbı için adetın kaçıncı gunu gıtmem gerekıyo arkadaşlar

slm arkadaşlar bendee 4 yıllık evliyim ve hiö korunmadımm tedavilerimii konak hastanesinde gülçin hanım varr ona gidiyorumm.bana il başaldığımızda bundan 3 sene önce rahim filmii demiştii ama benn korkudann çekilmemiştim ama yumurtlama takibi yapıldıı üç defa ama sonuç alamadık..ekimin 20 sinnde rahim filmii çekildimm hatta korkulacak bişey olmadığınıı anladımm vee filmim temiz çıktıı 2 ay beklememii istedii ve şuann bekliyorumm kendilğinden oluyomuşş rahim filminden soraa amaa şubat ayına kadar beklicem oldu oldu olmadıysada aşılama denicemçrahim filminden sonra aşılama istedim ama yapmadıı iki ayy bekleyelimm dedii kadınn drüst bir kadın normal yolla denememii istedii ben memnunumm tavsiyede ederimm sevgiler..

slm bende izmitte doktora gittim ama hiç bir sonuç alamadım şimdi sakaryada eğitim hastanesinde korucukta infertile bölümü açılmış çok güzel ilgileniyorlar hemde profösöre gidiyo dosyanız normal doğum evlerinde çok oyalıyolar hiç bir sorun yoksa eşde ve bayanda beklenir ama sorunlu olunca zaman kaybından başka bişe yapmıyolar bir sürü tahliller yaptırdım diğer hastanelerde bu kadar yapmamışlarda ve polikistik over olmama karşın eşiminde değerleri sorunlu olduğu halde bana da 3 ay bekle dedi doktor ve ben bekledim kaybolan 3 ayımamı yanayım ama şimdi ocak ayında aşılama için başlayacaz nasipse benim önerim sizlere özele felan gitmeye gerek yok eğitim araştırmalarda artık bizler içinde bölüm var ve orda bir sürü tedavi gören bayanlarla tanıştım güzel sonuç alanlar vardı memnun kalanlar ya sabırrr rabbim yar ve yardımcımız olsun aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…