İzmit/Kocaelide oturupta bebek için koşuşturan arkadaşlar tavsiyelerimizi paylaşalım

samimiyetle bunu paylaştığın içn çok tşkrler bende rabbime müthiş bağlı bir insanım ve dediğinizi yapıcam ALLAH razı olsun... bu arda bende kürtaj oldum geçen ay doktorum ilk adetinden sonra tekrar yapabilirsin bbek dedi bende bugün adet oldum genelde 3 ay bekleyin diolar ama doktorum beklememi söylememdi kafam çok karışık bu yüzden..

Mrb. canım insan ilk basta oyle oluyor bende ilk dusukten sonra öyle oldum tekar olmasını cok istedım hemen olsun die doktora klomenı zorla yazdırdım ama daha sıkıntılı oldu oldu ama inşallahhhh sen de hıc bır sorun cıkmaz herseyın hayırlısnı istıyelım hamıle kalmakta yetmıyor maalesef.

evet canım sadece hamile kalmakla olmuo tabii ama çok duygularım birbirine girdi şu an ne yapcağımı bilemiorum kürtaj olduğum hastaneden dosyalarımı alıp başka bir doktora da başvurcam işte.. bu arada senin ikinci bbeğini kürtajdan ne zman sonra denedin ?

Canım benım ilki kurtaj olmadım kendı kendıne dustu. İkinci bebegımde dusukten sonra 5. ayda oldu tabııı bunun 3 ayı korundum

kaç haftalık düşük yaptın canım ben 2 ay korunmuştum gerçi taa 1 yıl sonra hamile kalbildimde bence nasip işi çok duydum düşükten sonraki ay hamile kalan 2. adetini gör korunmayı bırak bu benim fikrim beklemenin anlamı yok ben ilk 2 yıl korunmuştum şimdi kafamı nerelere vursam diyorum onun varlığını hissetmek bambaşka işallah rabbim sizede de isteyen herkese nasip eder

cnm senin cinsiyeti belli oldu mu?olmuştur herlde 19 haftalıkmışsın maaşallah san:)isim falan düşündünüz mü?sen çalışıyor musun?napim?merak ettimmkaydirigubbakcemile3a.s.

amin canım ben kaç haftalık olduğumu bilmiyorum günüm geçikti ve devlet hast. gittim kanda gebelik testi yaptırdım ve pozitif çıktı doktorum bana daha yeni 15 gün sonra gel ultrosonda bakcaz dedi. 7 gün sonra kanamam oldu ve doktora gittiğimde düşük yapmışsın dedi ardından alındı ama tahminimce 4 yada 5 haftalık en fazla 6 haftayı geçmem... hamilelik dğerim 829 değerle bitirdim hamillelliğimi

cnm senin cinsiyeti belli oldu mu?olmuştur herlde 19 haftalıkmışsın maaşallah san:)isim falan düşündünüz mü?sen çalışıyor musun?napim?merak ettimmkaydirigubbakcemile3a.s.

evet canım bi kzım olacak işallah ben şu tedavi süercinde işten ayrıldım çünkü işyerimde izin sorunu yaşıyordum 7 aydır çalışmıyorum birazda dinleneyim yorulmuştum zaten henüz isim düşünmedim senin bi fikrin varmı söyleyebilirsin aslında hala korkuyorum bişey olmasından daha 2 gündür bebek kıyafetleri bakıyom burdan, almayı düşünmüyorumdaha ama korkuyorumişte ne biliyim hala diken üstündeyim zanetmeki hamile kalınca herşey bityo yeni başlıyo testler tahliller acaba hareket ettimi atmedimi bişeymi oldu galiba doğana kadar rahta edemiycem rabbime sığınıyorum başka bişey gelmeiyor elimden işte ....

katılıyorum zaten düşünüyorum acaba hamiş ılsam ne yaparım?bilmiyorumkismilezor vallahi kadın olmak zor ,birde bu zorlukları aşabilecek kadar erdemli olmaya çalışmak,erkekler içinde zor tabi kadınları taşımasıalsanaalsanasmile:roflol::roflol:

bende çalışıyordum bu y.takibi için bıraktım işte,5 günde bir tedaviye özel sektör olunca çok zor oluyor izin alması diye birde herşeyini rahat rahat yaşamak istiyorum,acil olmasını istememin sebebide bu evde deliriyorum,bir amacım olmazsa ben çok daralıyorum,ben isim gelirse aklıma sana sölerim :))

benim bi fikrim warr canım ben kız olursa bu ismi koymayı çok istiorumm TUĞŞA..anlamı daha bakamdım bilmiorum canım

bu arada zehracım ALLAHIN 99 ismiyle bir nuska önermiştin ben tam anlayamadım nasıl yapılcağını lütfen tekrar anlatırmısın...

bu arada zehracım ALLAHIN 99 ismiyle bir nuska önermiştin ben tam anlayamadım nasıl yapılcağını lütfen tekrar anlatırmısın...

mrb canım aslında banda başkası önerdi tanımadığım çarşaflı bi kadım ama ben yaptım inandım allahın 99 ismini bi ip alıp her ismini 3kere söyleyip düğüm atıyorsun en başta allah diyorsun ondan sonra el rahman el rahim mesela gibi 3kere 100 tane düğüm oluyor hepsinin başında bismillahirrahmanirrahim diyosum onun üstünü bantala sar hani tuvalete falan girince günah olmasın diye sadce ilişki esnasında çıkarıyorsun işte böyle ben hamile kalmadan yapmıştım o ay hamile kaldım belkide tasadüf ama paylaşmak istedim bende geçtim bu yollardan işte böyle

kızlar bugün çok kötü bigün geçirdim dün akşamdan beri bebğimin hareketini tam hisedemedim buğün sabahtan beri ağladım biraz önce dr gittim çok şükür bişey yokmuş çok zor evham yapıyorum ama bu kadar zor elde ettikten sonra çok zor oluyor onu kaybetmeyi düşünmek bile çok kötü dualarınıza ihtiyacım var işallah kucağımıda almayı nasip eder rabbim zor çok zor millet doktora uğramadan doğuruyor biz her 15 günde doktordayız ama başa dönmek istemiyorum herşeyden önemlisi onu kaybetmek istemiyorum işallah rabbim yanımda olur

ahh canım benim. anlıyorum korkularını tekrar başa dönmek çok zor tabii ALLAH yardımcın olsun dilerim çok sağlıklı geçirirsin ve doğum yaparsınn..bbeğini kucağına alırsın bizde seviniriz teyze olduk hep birlikte die :))

bende kocaelindenim bendede sol tüpümde tıkanıklık var laparoskpi dedi çok kararsızım konak hastanresine gidiyırum kocaelinde laparoskopi yaptıran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…