İzmit/Kocaelide oturupta bebek için koşuşturan arkadaşlar tavsiyelerimizi paylaşalım

cnm gec oldu biraz kusura bakma...ben pko hastasiyim...serophene kullnmya basldm bu ay...bundan 7ay once de dusuk yaptim.hicbir sebep bulamdlar..dusukten iki hafta once gelismedigini anladik ben birkac doktora gittim ama hepsi ayni seyi soyledi..nasip degilmis...bkalim hayirlisi.....:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

ben bu sayfadan iyice kopmusum kizlarr...siyasiya cnm ben unutmustum bu sayfayi cvp vermdm sana sandim.nasil gidiyo baklm senin durumlar?hadiii bu sayfada yardimci olalim birbrmze...

kimse cvp yazmıo eren41:) ben de yazdım ama unutulmuş bu sayfa...geçmiş olsun.sen de mi çocuk sahibi olmak için uğraşıosun ...?

arkadaşlar umarım en kısa zamanda o mutlu haberi alır bebişlerinizi kucağınıza alıırsınız benim kuzenım bazı sorunlar yaşadı faruk bey var gölcükte ona gitmişti memlun kalmıstı funda hanım için hüsranlı sonuçlar duydum genellikle ama ben bakıyorum kımıne ıyi gelen doktor kımıne iyi gelmiyor

merhaba kızlar.. ben gölcük aile tıp numan beye gidiyorum.. benim yaklaşık 4 senedir doktorum.. ayrıca bir çok tanıdığımın da çok memnun kaldığı biri.. ben şahıs olarak çok seviyorum.. ama eğer bi sorun yoksa hiç anlatmayo ona kızıyorum biraz.. sorunca cevaplıyo ama ne bileyim işte..
eşimde hareketli sperm sorunu vardı.. bir kere numan bey aşılama yaptı ama tutmadı.. nisan ayında tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım.. şu an 8 aylık hamileyim çok şükür.. kısmetse doğumuma da numan bey girecek.. darısı hepinizin başına..

heyy slm kızlarrr bu sayfa unutulmazdıama kimse katılım sağlamayınca kendi kendime yazacak halim yoktu ya çekilmiştimm,,hepiniz hoşgeldinizzzzz:92:
hemile olan arkadaşımm tebrik ederimöncelikle çoook sevindiiimmm,Numan beye gidiyorsun bende faruk beye gidiyordum 2 ay tedavisine girdim,iyi bir dr.fakat bu ay ara vermek zorunda kaldıkk,aşılama için konuşucam,ben çok sıkılıyorumm, yumurta takibindeydik işte sebepsiz infetilite,3 senedir ilk defa başlamıştık tadaviyee ama bakalım hepimiz için hayırlısıııııı öpüyorum hepinizi

size bişey sorcam aranızda bu süt ve maydanoz kaynatmayla ilgili birşey bilen varmı kulağıma geldi de ilginç,burda forumdada gördümde hepsini okuyamadm sahiden işe yarıyormu acaba?hiç uzun vadeli şeyleri sevmem tedavi süreci beni gerçekten çok sıkıyorr,bunu nasıl aşıcam bilemiyorum??yada bitkiselçözümlerle hamile kalanlarınız falan var mı? etrafınızda,,:26::26:

canım bende duydum onu.. bir soğan suyunu kaynatıp bekletip içmiştim.. soğan suyu bir kaç kişide daha olumlu sonuçlanmıştı.. maydanoz daha çok iltihap sökücü olarak kullanılır.. belki içerdeki iltihapı söküp rahatlatabilir..

canım o maydanozla sütü kaynatıp buharına oturuyormuşsun... bende tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum tam olarak..ama soğan suyunun faydasını biliorum çok yararını görenler var.. bir de kızlar belinizi çektirin bel açıklığı da kısırlığa sebep oluomuş.. bikaçgün yormycakmışsınız kendinizi..

bel çektirme?ay ben hiç bilmiyorum etrafımdada bilen olduğunu sanmam nasıl tam olarak anlatır mısın?:44:

tam bel kısmını hani o gamzeler olan yer var ya(herkeste olmayabiliyor) orayı tutup çıtlattı benim ananem yukarıya doğru da çekti.. sonra kendimi yormadım bi müddet.. o gece de ilişkiye girmen gerekiyo...faydası olur inş sana cnmm

yanılıyorsam düzelt lütfen cnm,sen hamile kalıp düşük yapmıştın ve şimdi beklemedeydin sanırım,acaba sende işe yaramadı mı peki öyleyse bu yöntem yada öyle mi hamile kalmıştın merak ettim,şuanda ne yapmayı planlıyorsun birde,bende anneme sorucam merak ettim bu bel çekmeyi zaten benim inanılmaz bel ağrılarım oluyor tutulup kalırım mesela işimde hep ayaktaydı şimdi çalışmıyorm tabi bel biraz çekilse iyi olur hehe:90::90: öpüyorum bye byee

ewet cnm işe yaradı... o şekilde hamile kaldım.. benimde belim feci ağrırdı tutulurdum.. belimi çekip güzel ovdu anneannem geçti ağrılarım sonra. tabii dikkat etmen lazım biraz da ağır kaldırırsan tekrar açılabilir belin. yormıycaksın kendini

kızlar semih özerene gitmenizi önerebilirim

Merhaba melocum ,
semih beye gittiğiniz yazmıştın sana birşey danışıcam,sen onun sayesinde mi hamile kaldın problemin neydi?yada sadece k.doğum dr.unmuydu?ben şimdi aşılama düşünüüyorum uzatmak istemiyorum ve bugün yarın iyi birine başlıycam duymuştum ama emin olmak istedim,cevaplarsan seviniirm.teşekkürler...

merhaba arkadaşlar
bende gebze'de oturuyorum.yüzyıl hastanesinde dr.çağatay beye gidiyorum.benim sorunum çikolata kisti çıktı.1,5 aydır tedavi görüyorum şükür 2,5 cmlik kistim bayağı küçülmüş,1 ay daha kullanıp tekrar gidicem yumurtlama takibi ile hamile kalmaya çalışcam ama olmazsa aşılama yapıcakmış.bu yumurtlama takibi nedir,nasıl yapılır ilaç kullanılır mı?
bilen varsa lütfen cevap

Çağatay bey tanıdığım en iyi doktorlardan ...
Yumurtlama takibine adetin 2.gününde başlıyor.İki -üç gün ara ile ile seni muayeneye çağırıyor.Yumurta oluşumu var mı yumurta oluşmuşsa gelişiyor mu diye kontrol ediyor.

Çağatay beyden vazgeçme bence.Beni 4 ayda istediğim sonuca kavuşturdu :))
Hemde ilk denemede :)))

mrb cnm öncelikle hoşgeldin,umarım kistinden kurtulur ve hemen bu aşamalara gelirsin,yumurtlama takibindeydim bende bıraktım aşılama için üniversiteye başlıycam,
eren 41 in dediği gibi 2.günü ultrasonla muayeneye alıyor yumurtanın gelişimine göre onu gelişmetirmek için iğne ilaç dr.un ne verirse kullandırtıyor,bu period sürekli devam ediyor yumurtlama döneminde belli günlerde ilişki öneriyor eğer yumurtanda çatlama sornu varsa çatlatma iğneside vuruyor,eğer tutunma sorunu görüyorsa ona göre bir ilaçta ilişkiden sonra başlatıyor,anlayacağın senin yumurtanı takip ediyor durumuna göre üremene yardımcı oluyor,,ortalama 3 veya 6 ay yapıyorlar gidişata göre dr.belirliyor.sonrası malum aşılama ve tüp bebek diye sıralanıyor..Dilerim herşey gönlünce olsun,,,

evet çağatay bey iyi bir doktor..tanımı o koydu,tedavime o başladı ve ben başka bir doktordan tavsiye bile almadım.

senin için sevindim,darısı ben dahil isteyen herkesin başına inşaaaalllaaaaaaaaaaahhhhh

eren 4 ay derken neyi kastettin canım ben anlamadım??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…