Öncelikle hoşgeldin palette,bende aile tıpta Faruk beye gidiyorum onunda methini çok duydum,şimdilik çok memnunum hastaneyide çok beğendim ben gölcükte değilim ama,senin sorun ne arkadaşım bunlarıda paylaşalım istiyorum,,a.s.
canım o maydanozla sütü kaynatıp buharına oturuyormuşsun... bende tam olarak nasıl yapıldığını bilmiyorum tam olarak..ama soğan suyunun faydasını biliorum çok yararını görenler var.. bir de kızlar belinizi çektirin bel açıklığı da kısırlığa sebep oluomuş.. bikaçgün yormycakmışsınız kendinizi..
tam bel kısmını hani o gamzeler olan yer var ya(herkeste olmayabiliyor) orayı tutup çıtlattı benim ananem yukarıya doğru da çekti.. sonra kendimi yormadım bi müddet.. o gece de ilişkiye girmen gerekiyo...faydası olur inş sana cnmm
kızlar semih özerene gitmenizi önerebilirim
merhaba arkadaşlar
bende gebze'de oturuyorum.yüzyıl hastanesinde dr.çağatay beye gidiyorum.benim sorunum çikolata kisti çıktı.1,5 aydır tedavi görüyorum şükür 2,5 cmlik kistim bayağı küçülmüş,1 ay daha kullanıp tekrar gidicem yumurtlama takibi ile hamile kalmaya çalışcam ama olmazsa aşılama yapıcakmış.bu yumurtlama takibi nedir,nasıl yapılır ilaç kullanılır mı?
bilen varsa lütfen cevap
Çağatay bey tanıdığım en iyi doktorlardan ...
Yumurtlama takibine adetin 2.gününde başlıyor.İki -üç gün ara ile ile seni muayeneye çağırıyor.Yumurta oluşumu var mı yumurta oluşmuşsa gelişiyor mu diye kontrol ediyor.
Çağatay beyden vazgeçme bence.Beni 4 ayda istediğim sonuca kavuşturdu :))
Hemde ilk denemede :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?