Kaç yaşında evlendiniz?

eşim 30 ben27 yaşımın sonlarında evlendim,2 yıllık evliyim
en güzel yaşımda evlendim diyebilirim,ve evlenecek herkese benim gibi çalışın,gezin,tozun,biriktirin,herşeyi doya doya yaşayın öyle evlenin diyorum.
allahım mutluluk ve de huzur nasip eder umarım cümlemize ömür boyu...

20 yaşıma girdim sayılır, evlenmek bana çokkkk uzak geliyor, zaten erkek arkadaşım da yok ama önce bir üniversite bitsin , önce kariyer diyorum ben.

Şu an 22 yaşındayım okulum bitti kpssye hazırlanıyorum hayatım 25 yaşında onun da okulu bitti şu an askerde büyük ihtimal 1,5-2 yıl sonra evlenicez en erken o zaman ben 24 o da 27 yaşında olacak kısmetse.

abbaoww ben eevde kalmışım o zaman ne erken evlenmiş herkes böyle ne bu böyle
ben 24 oldum hala bekaraım ve hala da kendimi hazır hissetmiyorum mesela evliliğe yapamıcakmışım sanki özgürlüğüm kısıtlanıcakmış gibi geliyor hapishaneye gidiyorumda baş gardiyanla evlenicem sanki

19 yaşında evlendim bende. Şu anda 25 yaşındayım,şimdiki aklım olsa biraz daha geç evlenirdim.Eşimi çok seviyorum, bir daha dünyaya gelsem yine onunla evlenmek isterim ama şu anki yaşımda falan evlenmek isterdim.Evlilik güzel şey ama ne kadar iyi bir eşiniz olursa olsun ,bekarken herşeyi sonuna kadar yaşayıp evlenmek daha mantıklı çünkü evlenince ister istemez hayatınızda bayağ büyük sorumluluklar oluyor

bende 19umda ewlendim.şu an 21 yaşındayım...bende erken ewlendiğimi düşünüyorum eşimi çok sewiyorum yeniden doğsam asla ondan başkasıyla ewlenmem ;arar bulur gene onunla ewlenirim ama ewlilikte yaşta önemli....19 yaşında bir kız her olayın üstesinden olgunlukla gelemez;ew gelir giderlerini çok iyi hesaplayamaz;en ufak bir sorunda yapıcı olmayı beceremez..ewlendiğim seneye göre şu an o kadar farklılık war ki beyin yapımda....çok alıngan;çok şımarık;çok sewgi arsızı olarak ewlenen ben;birde çocuk sahibi olunca daha bir oturdum duruldum gibi hissediyorum kendimi...

22 yaşında evlendimm eşimde benden 1 yaş büyük.. ikimizde keşke daha erken taşınıpta evlenseymiştik diyoruzzz

21 yaşımda ünv. bitirdim ve hemen iş hayatına atıldım.24 yaşımda evlendim.eşim 32 yaşındaydı.eşim bazen der ki:''keşke daha önce karşıma çıksaydın,nerelerdeydin şimdiye dek.''ama ben tam zamanında evlendiğimi düşünüyorum.eşim de ben de yeterli olgunluktaydık.şimdi 3 yıl bitti.Allah herkese mutlu evlilikler nasip etsin.bizi de gördüğümüzden geri koymasın.

Yeterli olgunluktaysan yaşın çok önemi yok , ama sadece evlilik yapmış olmak için yani sırf duyguların için evlenmek doğru değil.Mantık yürütmek çok önemli.. Bu arada ben 22 yaşımda evlendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…