Ne halimi hatrımı soracak ne de başım sıkıştığında arayıp derdimi paylaşacağım bir ailem var. Babamla beraber onlarda ölmüş meğer ki.
Evlenmeden önce de böyleydi şimdi evliyim ulaşmaya çalışıyorlar artık onları da ben istemiyorum bayramdan bayrama meraba meraba.
Eşime bir süre anlatmadım ama 1.5 yılın sonunda oda illa fark etti sorunları. Daha fazla saklanmıyor adam kör değil ya. Ne bu yüzden beni ezdi ne de tek laf etti. Filmlere konu olacak bir ailesi var kendisinin de. Belki ailesi iyi bir aile olsaydı oda farklı davranırdı.
Velhasıl kader ortağıyız onunla ve o yüzden kimse kimseye vurmuyor çünkü vurduğu yerden vurulma ihtimali var belki de. Ya da ben fesadım o ailesi iyi olsaydı da vurmaz beni.
Kısacası kader değil eşiniz düzgün adam değil. Bende çok drama yapardım ama artık çok değiştim bugün eşim olmasa, kan ailem de zaten yoktu der yeni bir hayata başlarım. Gücüm var o kadar kötü yaşanmışlığa rağmen.
Bir çok şeye annedir kardeştir göz yumdum bu hayatta ama kimseye kendimi ezdirmedim, diğerlerini seçme şansım yoktu ama eşimi kendim seçtim hele ona asla taviz vermem.
Hakkınızda hayırlısı küçük Emrah modundan çıkın. Şiddetin her türlüsüne maruz kaldım, dayak yedim, aç kaldım yine de hakkını vererek yaşadım bu hayatı. Gurur duyuyorum kendimle ve öbür dünya cennet cehennem gerçekten var mı bilmiyorum ama bu dünyada ikisinin de simülasyonunu yaşadım
Çok azını anlattım yinede bir yol çıkış ipin ucu olsun anlattıklarım. Bu adamla ömür geçmek zorunda değil. Güçlü olun. Hakkınızda hayırlısı.