Kaderini peşinde sürüklemek

derin_elvinnn

Gülümse bitsin karanlık...
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2016
660
959
103
merhaba. Artık yoruldum hayattan. 38 yaşında 3 yanlış evlilik 3. boşanma aşamasında. 2 küçük çocuk. İşim mesleğim var Allah’a şükür.

Makus talihim aslında babam. Baskıcı, güvensiz bir yetiştirme tarzı. Ama öyle böyle değil, travmatik bir çocukluk bu anlamda. O apayrı bir bdv konusu zaten.

Sonrasında okul hayatı, ilk sevgili olduğum kişiyle evlenme. Babama inat.
sevgiyi hep yanlış kişilerde arama. Kendimden bir şekilde meslek, yaş, görüntü anlamında düşük insanları seçmem.

Kronik mutsuzluğum.
Çocuklarımı istediğim gibi yetiştiremem. Tabi onlar da küçücük yaşta yaşadıkları travmalar. aldatan babanın gitmesi bir sonrakinin anneye şiddet uyguladığına tanık olmaları....

Aynı zamanda çok hareketli olmaları, hiperaktif çocuk anneleri bir süre sonra sinir hastası olurmuş diye okumuştum o durumlardayım.

Tayinim çıktı gidicem 2 haftaya. Babam annem yine başımda.babamın sürekli gözüme batan hareketleri, hala çocuk muamelesi yapması, çocuklarıma tutarsız davranışları.tek olsam bir başıma 2 küçük çocukla ne yaparım kaygısı.

Yeni bir başlangıç yapmak istiyorum gittiğim yerde. Ama direk sorulacak olan eşin nerde.... yani yine 1-0 yenik bir başlangıç olacak.
Ev tut, taşın, yerleş, yeni yere adapte ol yine bana düşüyor herşey.

Yüzüm hiç gülmedi, nereye gitsem makus talihim peşimi bırakmadı. Nasıl değişirim ne yaparım bilmiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın. Dertleşmek istedim çok doluyum. Okuyanlara şimdiden teşekkürler.

Babanız sizi kötü etkilemiş amenna.. ama kendinize sordunuz mu : hırsızın hic mi suçu yok.

Ben okumuş etmiş meslek sahibi olmuş i insan olarak neden yanlış evlilikler yapıyorum diye kendinize sorun.

Igneyi babanıza çuvaldızı kendinize batırın bence. Bundan sonr hata yapmamak için.

Olmuşla ölmüse çare yok. Geçmişe bir sünger çekip önünüze bakin.

Aldatan ve şiddet uygulayan kocayi bosamak hayata 1_0 geriden baslamak degil bence. Bunu beceremeyen milyonlarca kadın var bu ülkede.

Ee ilk evlilik babadan gelen kötü çocukluk ve gençlik. Peki 2. ve 3. evlilik?
Kusura bakmayın hata üstüne hata yapmışsınız..

Ayrıca agresif ve kötü davranış sergileyen ailelerin çocuklarından doğru davranış beklenmez. Lütfen babanızı hatalı evliliklerinizde günah keçisi seçmeniz gibi, hiperaktif diyerek o taraftaki suçu da çocuklara atmayın.
En büyük hata sizde. Hata kotanız çoktan dolmuş..

merhaba. Artık yoruldum hayattan. 38 yaşında 3 yanlış evlilik 3. boşanma aşamasında. 2 küçük çocuk. İşim mesleğim var Allah’a şükür.

Makus talihim aslında babam. Baskıcı, güvensiz bir yetiştirme tarzı. Ama öyle böyle değil, travmatik bir çocukluk bu anlamda. O apayrı bir bdv konusu zaten.

sevgiyi hep yanlış kişilerde arama. Kendimden bir şekilde meslek, yaş, görüntü anlamında düşük insanları seçmem.

Kronik mutsuzluğum.
Çocuklarımı istediğim gibi yetiştiremem. Tabi onlar da küçücük yaşta yaşadıkları travmalar. aldatan babanın gitmesi bir sonrakinin anneye şiddet uyguladığına tanık olmaları....

Aynı zamanda çok hareketli olmaları, hiperaktif çocuk anneleri bir süre sonra sinir hastası olurmuş diye okumuştum o durumlardayım.

Tayinim çıktı gidicem 2 haftaya. Babam annem yine başımda.babamın sürekli gözüme batan hareketleri, hala çocuk muamelesi yapması, çocuklarıma tutarsız davranışları.tek olsam bir başıma 2 küçük çocukla ne yaparım kaygısı.

Yeni bir başlangıç yapmak istiyorum gittiğim yerde. Ama direk sorulacak olan eşin nerde.... yani yine 1-0 yenik bir başlangıç olacak.

Yüzüm hiç gülmedi, nereye gitsem makus talihim peşimi bırakmadı. Nasıl değişirim ne yaparım bilmiyorum. Uzun oldu kusura bakmayın. Dertleşmek istedim çok doluyum. Okuyanlara şimdiden teşekkürler.
Bende bosandim ama bir kocamın olmayisi beni onlara karsi bir sifir yenik dusurmez bil hassa artik daha güçlüyüm ve biliyorum. Saglam adımlar atmalisin artik. Heveslerin icin degil cocuklarin icin bir kere degil belki de on kere dusunup oyle karar vermelisin. Herkese bosandim der geçersin millet ayrintisini bilmek zorunda degil. Neden diye sorana anlatilmayacak problemler vardi de gec. Kimse bosanmak icin evlenmiyor maĺesef. Allah guc versin sana. Evlatlarin icin

Yaşadıklariniz üzücü. Ama daha üzücü olan sizin umutsuz çaresiz mutsuz beklentisiz depresif yaşamanız. Neden olan tüm olayları babamızı kendinizi affedip yolunuza devam etmiyorsunuz. Çocuklarınız biraz büyükse idare edebilirseniz gideceğiniz yere anne ve babanızi götürmeyin. Böylece size kendinizi sürekli kötü hissettiren babanızi gormek durumunda kalamazsiniz. Yok onlar siz yapamam derseniz en azından evlerinizi biraz uzak tutun sürekli gorusmeyin çocukları ise giderken bırakın dönerken alın eve geçin. Yani ne bileyim bı yerden başlayın unutmaya

Kronik mutsuzluğum.

Kendinize bir psikolog bulun, görüşmeye başlayın....ben oldum diyene kadar hayati bir karar almayın....

Anneniz babaniz size ve çocuklarınıza psikolojik anlamda zarar veriyorsa, bakıcı bulun, anne ve babadan ayrılın...

Bol bol kitap okuyun, özellikle kişisel gelisim ve psikoloji kitapları...

Nasıl değiştiğinizin ve özgüven sahibi olduğunuzun farkına bile varmayacaksınız...

Back
X