- 3 Nisan 2014
- 36.535
- 149.486
- 798
- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Teyze anne yarısı bu da komşu bebesi ya ondan teyze dedim ama anne de uyar
Ay sen bekar olsan yengen de 70 yaşındaki amcası için seni düşünse kendini meze mi ederdin? Bi empati kur bakalım ultra düşünceli gelin.
Ne kadar da görümcesini düşünen bir gelin!Zamanımızda herşey uygun olsa da boşanmayla sonuçlanıyor. Bari biraz mutlu gün görsün görümcem.
Ay kadına oyuncak ayı alıyor sanki lafa bak.Zamanımızda herşey uygun olsa da boşanmayla sonuçlanıyor. Bari biraz mutlu gün görsün görümcem.
Klorakla yıkansa bu kadar kirli olurmuyduAy kadına oyuncak ayı alıyor sanki lafa bak.
40 yaşındaki biri uygun görümcene.
20 yaşındaki değil.
Ben 25im 20 yaşındakiler bana kardeş gibi geliyor. Senin zihniyet klorakla mı yıkandı nldu bsey olmuş ama kesin
Sen biraz daha mahalleye açılO kadar yaş yok ama burada. 18 yaş büyükle seversem evlenirdim.
Neresine takilalim. 18 yasada takilmayalim. BenceArkadaşlar "taze et"e fazla takılmayın. Genç anlamında dedim.
Bende şu açıdan bakmıştım; klorakla yıkanmış ve hiçbirşey kalmamış, boşKlorakla yıkansa bu kadar kirli olurmuydu
Sen biraz daha mahalleye açıl
Karşı komşunun oğluna odaklanma
Ne üşengeç gelinsin hemen karşı apartmandan erkek buldun görümcene.
Az gez dolaş yakın civarlarda bekar kasap, dönerci, köfteci falan bulursun belki.
Malum taze et seviyorsunuz ailecek.
Şakamısınız siz ya nasıl bir zihniyetiniz var 20 yaşında genç bir insan için taze et tabiri ne demek bu görumce siz olmayasıniz yemin ederim sizin gibi insanlardan korkulur hayatı kurtulsun diye o insanlarin hayatini karartmayınSelam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında çıtır bir çerez.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de taze et. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?