- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi Eglenguzelim
-
Hemen vazgeçme , sen bakma bizlereSanırım bu işin Oluru yok.
Bence görümcenin seninle uğraşacak hali kalmasın diye böyle tontiş fikirler bulmuşsunBelki de ilk kez bir gelinin, görümcesini bu kadar düşündüğünü görüyorsunuz. Şaşırmanız normal.
Görümcen bunu duysa ne kadar üzülür gururuna dokunur Allah aşkına sakın duymasın bunları ne kadar aşağılayıcı bir şeyGörümcemin henüz haberi yok. Çocuğun haberi var istemiyor ama çocuğun ablası bana destek "4000 maaş+jip kaçırma" diyor.
Anladu galiba tebrik ederim 20 koseli jetonun hayirli olsunSanırım bu işin Oluru yok.
Selam kızlar
Benim 38 yaşında hiç evlenmemiş, öğretmen bir görümcem var. Hayatı boyunca çalıştı, didindi, hiçbir zaman gününü gün edemedi. Şimdi karşımıza bir fırsat çıktı.
Komşumun oğlu var ünide okuyor 20yaşında bir genç.
Şimdi ben diyorum ki bunların arasını yapsam çocuğa bir gelecek garantisi, görümceme de mutlu yuva. İkisi de mutlu olmaz mı? Bu iki kişinin birbirine ısınmasını nasıl sağlarım?
Konudaki herkes yetişkin.ayy tövbe estağfurullah!Sübyancılığın seyir defteri!!
Bu yazınca bi aydınlanma yaşadınız dimiYaş farkı çok çünkü
Görümcen çok zengin heralde başka türlüsû zorE tam tersi olsaydı da bu kadar tepki alacak mıydı? Çocuğun annesi bile meseleyi biliyor.
Kimden ötürü?Zavalli cocuk jipi kacirdi
Elalemin mutluluğu seni mi? Geriyor anlamadığim insanların hayatlarına neden müdahil oluyorsunZamanımızda herşey uygun olsa da boşanmayla sonuçlanıyor. Bari biraz mutlu gün görsün görümcem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?