Kadın Açık Giyinirse Tacizi Hak Eder Mi ?

Açık saçık giyinmek tacize/tecavüze sebebiyet vermekten tacizci/tecavüzcünün suçunu hafifletmemeli.
Bir kadın isterse çıplak gezsin erkeğin ona saldırmak gibi bir hakkı var mı olabilir mi?
Erkeğin nefsî mücadelesi,irade kontrolu nerede kaldı o zaman.
Kadının yarı çıplak gezmesi hür iradesindense,erkeğinde gözünü kapatıp, kafasını çevirmesi iradesinden gelmeli.
'Ama napayım beni tahrik etti orası burası meydandaydı' gibi aptalca sebeplere sığınmamalı.
Bunları tesettürlü bir olarak söylüyorum.Ben nasıl ki tacize mağruz kalmayı haketmediğimi düşünüyorsam, mini etekli bir hanımda okadar haketmiyor.

eczanelerde var canım al anahtarlıgına takk..istersen renkli kagıt yapıstırıp kamufle edebılırsın

iyi fikir...

Bir gün çarşıda dolaşıyoruz halamlarla.

Büyük halam evli küçüğü bekar buarada

Bekar olan halama sakallı takkeli bir amca laf attı göğüslerine doğru bakarak

Ben halamlara acayip düşkünümdür.Biri birşey desin akan suları durdururum

Ben durur muyum o an .Ağzım çıktığı kadar bağırdım .

Herkes durdu bize baktı.Kimisi ayıp be bey baba dedi.

Sapık her yaşta sapıktır 'ın kanıtı işte

kesinlikle haklısın anlattığın gibi yapan çook dengesizler var...

aynen öle sapıklıgın yaslısı genci yok..allah akıl fıkır versınnn ınsanlara ortalık sapık abazan dolu..kadın olmak cok zorrrr...

kesinlikle haklısın anlattığın gibi yapan çook dengesizler var...

Olmaz mı ya olmaz mı ...

Yaşından başından utanmıyor adam tutmuş laf atıyor

Ya yanında sevgilisi/karısı olup da başka kızlara bakan cibiliyetsizlere ne demeli

Adamın yanında karısı var elinde çocuğu gözü dışarda nerede kadın var kestireyim derdinde

Şiişşşt sörüme laf yok

Laf atan erkeklere toplu bir dayak seansı yapsak ne güzel olurdu

o konularda çok agresifim ben
sokak ortasında rezil ederim adamı.
tahammulum yok, dik dik baktıkları zaman bile sinirleniyorum ve ' hayırdır, birine mi benzettın'' dıyorum
uzaktan bakıyorsa el hareketıyle ''hayırdır'' yapıyorum

Bu ülkede maalesef bir de bu var işte
Nice tecavüzcüler, işte o "hafifletici" sebeplerden ötürü 3-5 ay yatıp çıktılar, hatta bazıları hiç yatmadı.
Yazık.

Benim de demişliğim oldu öyle
E böyleleri hakediyor ama değil mi..

ahahahahhaa sen bunu diyince aklıma kurtuluş son durak filmi geldi yaaaa

İzlemedim o filmi :44:

Bu ülkede maalesef bir de bu var işte
Nice tecavüzcüler, işte o "hafifletici" sebeplerden ötürü 3-5 ay yatıp çıktılar, hatta bazıları hiç yatmadı.
Yazık.

Ne diyebiliriz ki bu dünyanın birde ahireti var birde orada kurulacak mizanı var.
O adiler (insan demek gelmiyor içimden) buradan 3-5 ayla kurtulabilirler ama Allahın adaletinden çok zor kurtulurlar.

Geçen bir haber okudum nette.

Bir adam (!) çocukları taciz ederken yakalanmış .

Sırf bu pisliği yapmak için adam internet kafelerde takılıyormuş.

Oyun oynayan ufak çocukları taciz ediyormuş.

6 yaşındaki bir çocuğu oyun oynarken kaldırmış tuvalete götürmüş.

Çocuk eve gdip annesine anlatmış.Annesi de şikayette bulunmuş.

Nihayetinde yakalanmış .

Hasta ruhlu bunlar hasta

Çoluk çocuk da dinlemiyorlar ki.

Aslında bunları gazetelerde boy boy yayınlayacaksın kimse iş vermesin verenler de atsın işten

Müstehak bunlara .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…