- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.180
- 138
- Konu Sahibi bir_garipanne
-
Aynada aynadaDüşman koynunuzda ayrıca, uzaklarda düşman aramaya hiç gerek yok.
Ben ne okuduğumu çok iyi biliyorum ki bence anlamayan taraf sizsinizDiğer konunuzda kadınlar sizin iyiliğiniz için o kadar şey söyledi suçlu oldular madem kocamda kocam tiplerdensiniz herşeye susacaksınız. İnsana bunu dedirtiyorsunuz asla kadın düşmanı değilim kendi cinsimin daima arkasında dururum. Siz doğru yazılan şeyleri dalga geçiyor olarak algılıyorsanız o sizin algı probleminizde sorun olduğunu gösteriyor hanımefendi. Gittiğiniz uzmanda iyi değilmiş belli bence başka uzman araştırın ve ona gidin. Burada mağdur bir kadına aklı selim cevaplar veren iyiliği için konuşan üyelere kalkıp benimle dalga geçtiler kadın kadının düşmanıdır diyemezsiniz. Siz yılanı koynunuzda besliyorsunuz dikkatinizi çekerim madem seviyorsunuz kocacığınızı buyurun aldatılarak yaşayın. Bende şunu demek istiyorum buradaki üyelere iyilikten maraz doğarmış keşke kocanı bırakma aman deseydik el üstünde tutulurduk emin olun.
En basiti, kocama aldatacak fırsatı vermiyorum. Biraz delikanlıysa totosuna güveniyorsa denesin.Emin ol bir çırpıda boşan diyenlerin bir çoğu boşanmamak için ne taklalar atıp oluruna gitme yolunda kendilerinden olmadık şeyler veriyordurKonuyu bilmiyorum ama fikir isterseniz kimse sizin gibi hissetmediği için hissetmediği duygularla fikirlerini yazarlar.Bu hayatı o eşle yaşayan sizsiniz.Kendi doğrunuzun peşinden gidip acı, tatlı günler yaşayacaksiniz.İnsanlar neler yaşıyor var ya şuraya yazsam benim hikayem bile roman olur Geride kalanların üzerini bir şekilde kapatıp dimdik yürümek lazım.Karsi çıkamadığınız şeyler yaşamış incinmiş olabilirsiniz.Gucunuz yetmemiş vs ama artık annesiniz.Size muhtaç çocuk var ortada.Gecmisi bu güne taşıyıp onun suçu olmayan şeylerin etkisini su gününuze taşımayın.Hayat sizin herkes fikrini söyler ama dediğim gibi sizin gibi hissetmeden.Siz almanız gereken fikirleri alıp yolunuza devam edin.
Bu arada bosanmayin belli ki bunu istemiyorsunuz zaten.Ama araştırmayı bırakın en azindan eşinize karşı küçük düşmeyin.
Hani ben de Türkçe öğretmeni değilim sonuçta her şeye biraz dikkat edeyim tamam elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum düzgün yazmaya çalışıyorum ille nokta koyacaksın, koyacaksın yani ona odaklanmak yerine beni anlamaya çalışsanız
Eşim sadece beni sosyal medyada bu yazışma olarak aldattı hani görüşme falan olmadı bunu da nereden bileyim şöyle söyleyeyim eşimle bir akrabam aynı yerde çalıştığı için giriş çıkış saatleri falan belliydi hafta sonları zaten çıkmayan bir insan evden çıkmayan bir insan ya da beraber çıkardık yani buluşma olmadı tensel Bir şey olmadı
Hani ben de Türkçe öğretmeni değilim sonuçta her şeye biraz dikkat edeyim tamam elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum düzgün yazmaya çalışıyorum ille nokta koyacaksın, koyacaksın yani ona odaklanmak yerine beni anlamaya çalışsanız
Boşanıpta napacak canım, kumayla kanka kanka takılır. Akşamları da sıraya girerler artık. Boşan diyerek ayıp edilmiş konu sahibine.
Cevap yazmaya bir üyeyi layık gördüyseniz o uzun açıklamayı yapma gereğini niye duydunuz?Tek kişilik dev kadro değiliz h ya
Özür dilerim. Bir dahakine daha dikkatli olurumBunun Türkçe ogretmenligi ile alakasi yok. Egitim hayatimiz boyunca duzgun yazabilmek için dil bilgisi dersleri aliyoruz.
Odaklanamiyoruz çünkü cumleleri birbirinden ayirmiyorsunuz. Duz bir yazi seklinde yazıyorsunuz. Rus edebiyat klasiklerinde bile noktası olmayan bir paragraf yazıyı okumakta zorlaniyorum. Burdaki konuyu nasil okuyayim?
Ozur dilemenize gerek yok. Sakince, tane tane anlatin ki anlayabilelimÖzür dilerim. Bir dahakine daha dikkatli olurum
Hayal gücünüze bayıldım ben sizi neden bağlıyım siz yani kim olduğunuzu bile bilmiyorum bana bir tane kadın yazmış ya bir harften ibaretsiniz aynen sen de bir harften ibaretsin yanından geçsen tanımam etrafımda olsan görmem niye ben seni banlayayım ya da sizleri banlıyım benimle dalga geçenler ve karşı verdiğin bir tepkiydi buHe bu arada bence burada bu konuyu açarken herkesi banlatmak için açtınığızı düşünüyorum ama asla üslubumu bozup oyununuza gelmem. Size son kez cevap veriyorum daha sonra göz ardı edicem mesajlarınızı çünkü. DAHA İYİ BİR UZMAN BULUN VE GÖRDÜĞÜNÜZÜ TEDAVİYİ O UZMANLA DEVAM EDİN İYİ GÜNLER.
İşte bundan emin olamazsınız,en ufak bir fırsatını bulduğu anda eyleme dönüştürecek adam.Sosyal medyadan yazışma da bir aldatma biçimidir ayrıca.Adamda aldatma potansiyeli çok yüksek,ama siz kalkıp bu ortama bir çocuk dünyaya getirmekten bahsediyorsunuz.İşin sonunda üzülen yine siz olacaksınız.Biz sizi tanımayız,etmeyiz.Neden dalga geçelim,ya da düşmanca yaklaşalım?Eşim sadece beni sosyal medyada bu yazışma olarak aldattı hani görüşme falan olmadı bunu da nereden bileyim şöyle söyleyeyim eşimle bir akrabam aynı yerde çalıştığı için giriş çıkış saatleri falan belliydi hafta sonları zaten çıkmayan bir insan evden çıkmayan bir insan ya da beraber çıkardık yani buluşma olmadı tensel Bir şey olmadı
Artık çift terapisi alın diyoruz.Ben aldatılmak ziyade aldatıldıysam hastalık kapmaktan korkarım.Adamı da gözüm görmez.Banane ne hali varsa görsün,benden uzak olsun da.Ya da çok önemsiz bi konuda boşa gitsin diyorlar çok gülüyorum. Tabiki kimse koca delisi değil de evlilik çok farklı bir olgu ve inanın evlenmeden önce çok anlaşılabilir bir şey değil ( bunu dediğim için kesin linçleneceğim)bu yüzden az önceki hanıma hak verdim gerçekten bekara koca boşamak kolay.
Benim demek istediğim şey. Ben post açtım. Yazım hatalarım çok aşırı derecede oldu . Benim konumdan daha çok yazma stilimle dalga geçildi. Doğrusu yazamadıklarımla dalga geçildi.. bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse, erkekler ne yapmaz ben bunu söylemek istedimOzur dilemenize gerek yok. Sakince, tane tane anlatin ki anlayabilelim
Sanki biz aldattık kadını verdiği tepkiye bakılırsa.Kocalar canlarına okur donunu yıkamaya devam, biz olanı söyleriz abooo sanırsın 2.dünya savaşını biz çıkarmışız.
En basiti, kocama aldatacak fırsatı vermiyorum. Biraz delikanlıysa totosuna güveniyorsa denesin.
Denedikten sonra zaten kapımda köpek diye tutmam. Herkes aldatan kocayı affetmiyor sizler gibi.
Ayy evet bende herhalde aldatıldığıma üzülmekten çok hastalık kapmaktan korkardım ve bu yüzden iğrenirdim kocamdanArtık çift terapisi alın diyoruz.Ben aldatılmak ziyade aldatıldıysam hastalık kapmaktan korkarım.Adamı da gözüm görmez.Banane ne hali varsa görsün,benden uzak olsun da.
Yalnız ha aldattı ha aldatacak diye akli dengenizden olmuşsunuz bu aldatmasından daha beter bir durum sanki. Hop oturup hop kalkıyorsunuz gece gündüz insan mı takip edilir. Kocanıza olan hıncınızı başka insanlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz.Eşim sadece beni sosyal medyada bu yazışma olarak aldattı hani görüşme falan olmadı bunu da nereden bileyim şöyle söyleyeyim eşimle bir akrabam aynı yerde çalıştığı için giriş çıkış saatleri falan belliydi hafta sonları zaten çıkmayan bir insan evden çıkmayan bir insan ya da beraber çıkardık yani buluşma olmadı tensel Bir şey olmadı
Bu posta olmadı bu diğer postumda kalbim kırık bir şekilde eşime isyanlarımı dökmeye çalıştım ya da daha doğrusu eşime olan isyanlarımı ama çok aşırı derecede yazım hatam oldu insanlar anlamakta bile zorluk çekti anlıyorum bak bu konuda gerçekten çok haklısınız çünkü Kendi yazdığımı kendim okuyamadım ki siz de okuyabilin ama öyle bir dalga geçildi ki benimle yazmamdan dolayı bakın boşanmadan dolayı bir şey demiyorum sadece yazmamdan dolayı o kadar dalga geçildi ki benimle beni anlamaya çalışmadılar bile sadece yazımla dalga geçildi kültürsüz olduğum bu yazıyla kocamı nasıl elimde tutabileceğim oldu ya bir sürü şeyİşte bundan emin olamazsınız,en ufak bir fırsatını bulduğu anda eyleme dönüştürecek adam.Sosyal medyadan yazışma da bir aldatma biçimidir ayrıca.Adamda aldatma potansiyeli çok yüksek,ama siz kalkıp bu ortama bir çocuk dünyaya getirmekten bahsediyorsunuz.İşin sonunda üzülen yine siz olacaksınız.Biz sizi tanımayız,etmeyiz.Neden dalga geçelim,ya da düşmanca yaklaşalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?