kadının düşmanı kadındır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

En basiti, kocama aldatacak fırsatı vermiyorum. Biraz delikanlıysa totosuna güveniyorsa denesin.
Denedikten sonra zaten kapımda köpek diye tutmam. Herkes aldatan kocayı affetmiyor sizler gibi.

Bunun Türkçe ogretmenligi ile alakasi yok. Egitim hayatimiz boyunca duzgun yazabilmek için dil bilgisi dersleri aliyoruz.
Odaklanamiyoruz çünkü cumleleri birbirinden ayirmiyorsunuz. Duz bir yazi seklinde yazıyorsunuz. Rus edebiyat klasiklerinde bile noktası olmayan bir paragraf yazıyı okumakta zorlaniyorum. Burdaki konuyu nasil okuyayim?

Bacim sen esimi seviyorum ve cocuguma kardes istiyorum demissin eee gerisinden bize ne hala neyi anlatiyorsun sen. Seyi atlamissin ama bak basiniza gelirse o zaman anlarsiniz minvalinde bir cumle eksik olmus konuda. Bence onu da yaz iyice kiskansinlar.

He bu arada bence burada bu konuyu açarken herkesi banlatmak için açtınığızı düşünüyorum ama asla üslubumu bozup oyununuza gelmem. Size son kez cevap veriyorum daha sonra göz ardı edicem mesajlarınızı çünkü. DAHA İYİ BİR UZMAN BULUN VE GÖRDÜĞÜNÜZÜ TEDAVİYİ O UZMANLA DEVAM EDİN İYİ GÜNLER.

Bakin size yorum yapan herkes "nokta" kullanıyor. Virgülü gectim. Herkes sizi ayni konuda uyariyor, sizde herkese nokta koyamayacagim siz anlayin diye diretiyorsunuz. Mantıklı mı?

Boşanıpta napacak canım, kumayla kanka kanka takılır. Akşamları da sıraya girerler artık. Boşan diyerek ayıp edilmiş konu sahibine.

Cevap yazmaya bir üyeyi layık gördüyseniz o uzun açıklamayı yapma gereğini niye duydunuz?Tek kişilik dev kadro değiliz h ya

Özür dilerim. Bir dahakine daha dikkatli olurum

Hayal gücünüze bayıldım ben sizi neden bağlıyım siz yani kim olduğunuzu bile bilmiyorum bana bir tane kadın yazmış ya bir harften ibaretsiniz aynen sen de bir harften ibaretsin yanından geçsen tanımam etrafımda olsan görmem niye ben seni banlayayım ya da sizleri banlıyım benimle dalga geçenler ve karşı verdiğin bir tepkiydi bu

İşte bundan emin olamazsınız,en ufak bir fırsatını bulduğu anda eyleme dönüştürecek adam.Sosyal medyadan yazışma da bir aldatma biçimidir ayrıca.Adamda aldatma potansiyeli çok yüksek,ama siz kalkıp bu ortama bir çocuk dünyaya getirmekten bahsediyorsunuz.İşin sonunda üzülen yine siz olacaksınız.Biz sizi tanımayız,etmeyiz.Neden dalga geçelim,ya da düşmanca yaklaşalım?

Artık çift terapisi alın diyoruz.Ben aldatılmak ziyade aldatıldıysam hastalık kapmaktan korkarım.Adamı da gözüm görmez.Banane ne hali varsa görsün,benden uzak olsun da.

Ozur dilemenize gerek yok. Sakince, tane tane anlatin ki anlayabilelim
Benim demek istediğim şey. Ben post açtım. Yazım hatalarım çok aşırı derecede oldu . Benim konumdan daha çok yazma stilimle dalga geçildi. Doğrusu yazamadıklarımla dalga geçildi.. bir kadın bir kadınla bu kadar dalga geçerse, erkekler ne yapmaz ben bunu söylemek istedim

Kocalar canlarına okur donunu yıkamaya devam, biz olanı söyleriz abooo sanırsın 2.dünya savaşını biz çıkarmışız.
Sanki biz aldattık kadını verdiği tepkiye bakılırsa. Aldatsak bu kadar tepki vermezdi bu arada.
İki çift laf zoruna gidiyor ama üç kere aldatılmaya bu kadar tepki vermiyor. İlginç valla.

En basiti, kocama aldatacak fırsatı vermiyorum. Biraz delikanlıysa totosuna güveniyorsa denesin.
Denedikten sonra zaten kapımda köpek diye tutmam. Herkes aldatan kocayı affetmiyor sizler gibi.

Aldatacak fırsatı vermemek nasıl oluyor. Gerçekten merak ettiğim için soruyorum

Size saldırmak,hakaret etmek ya da sizi üzmek kimseye bir şey katmaz. Hepimiz için geçerli bu. Bir kere affedince o evliliğin ne şekilde sonuçlandığını görebiliyoruz.Her evlilik özeldir sorunları dahil.Ama ihanet, şiddet gibi konularda kadınlar olarak durma o evde,boşan demek sizi anlamamak mı?Yoksa sizin ilerde yaşayabileceğiniz fiziksel ve ruhsal zararı öngörüp size doğru tavsiyeyi vermek mi?Bunu bi düşünün.

Kimsenin size düşman olduğu yok,öyle çok umursamaz burda kimse kimseyi. İllede ben biliyorum böyle uygun gördüm diyorsanız da hayat sizinBu denli sinirlenip kafaya takmanız gereken biz değiliz de başkası,başkaları sanki.

Yalnız ha aldattı ha aldatacak diye akli dengenizden olmuşsunuz bu aldatmasından daha beter bir durum sanki. Hop oturup hop kalkıyorsunuz gece gündüz insan mı takip edilir. Kocanıza olan hıncınızı başka insanlardan çıkarmaya çalışıyorsunuz.

Son düzenleme:
Bu posta olmadı bu diğer postumda kalbim kırık bir şekilde eşime isyanlarımı dökmeye çalıştım ya da daha doğrusu eşime olan isyanlarımı ama çok aşırı derecede yazım hatam oldu insanlar anlamakta bile zorluk çekti anlıyorum bak bu konuda gerçekten çok haklısınız çünkü Kendi yazdığımı kendim okuyamadım ki siz de okuyabilin ama öyle bir dalga geçildi ki benimle yazmamdan dolayı bakın boşanmadan dolayı bir şey demiyorum sadece yazmamdan dolayı o kadar dalga geçildi ki benimle beni anlamaya çalışmadılar bile sadece yazımla dalga geçildi kültürsüz olduğum bu yazıyla kocamı nasıl elimde tutabileceğim oldu ya bir sürü şey

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…