Kadınlar En Çok Neden Ağlar ?

Esimle kavga ettigimde yada esimin ailesinden dolayi
Cocugumuz olmadigi icin o da esim kaynakli
Ilgisizlikten,sogukluktan,yanlizliktan
Ailemi ulkemi gecmisimi ozledigim icin
Adet olmadan onceki bir kac gun oncesi film vs izliyorsam yada biri canimi sikiyorsa
Biz kadinlarin aglayacak cok seyleri var bu hayatta hepiniz biliyorsunuz

anlaşılamadığıma uzulurum...kayıp,olum,hastalık, şıfasız hastalık vs olmadıkça.....agladıgıma ağlarım....

neden dicek olursanız
biz kadınlar çok ince ruhlu, narin, hassas, duygusal, şefkatli, merhametli varlıklarız.
mümkünmü tüm bu meziyetleri taşıyan bir canlının ağlamaması?
erkekler ağlayamaz çünkü katılar, çocuklar ise akılları ermez ama biz kadınlar
BEN GENELDE haksızlığa uğradığım zaman ağlarım nedense hep de uğrarım haksızlığa. iş yerimdede, aile ve çevre ilişkilerindede uğrarım.
örneğin ütülediğim pantolonu giymeyip anne şunu ütüle diyorlarsa evlatlar sürekli ama buna bile ağlarım bence haksızlık
iş yerindeki riyakarların yaptıkları bile ağlatır
keşke güçlü bir kişilik olsaydım çakı gibi kimsenin ağlatamadığı gıpta ediyorum bazen

bir balık burcu olarak ben çoook sulugözlüyüm ama en çok sinirlenince ve diyeceklerimi söyleyemediğim zaman ağlarım ..

Sinirimden, merhametimden, hayal kırıklığından. Kolayca ağlayabilen çok duygusal bir yapıya sahibim.
Aynı zamanda regl günlerimde hormonları tavan yapmış hamile kadınlar gibi oluyorum. Bence regl dönemi de önemli.

En sevdiklerimden gelen hayal kirikliklari!hakli oldugum halde kendimi savunamadigim zamnlar cunku karsindaki tam bir gerizekalidir oylr zamanlarda susmak en iisi der sinir olir aglarim.yegenimi vok ozleyince aglarim ama beni en cok sevgilim aglatir((((

Kolay kolay ağlayabilen biri değilim. Çok nadir ağlarım.
Çok sinirlendiğim zamanlar hırsımdan ağlarım.

kendime kızdığım için ve kendi yaptığım hatalr yüzünden ağlarım gerçi kendi düşen ağlanmaz derler ama ben onun istisnasıyım

valla şu sıralar psikolojim bozuk herhalde trafikte radyoda ne cıksa ağlıyorum yolda cocuk görüyorum mutlu çiftler görüyorum ağlıyorum bu sıra hep ağlıyorum yani😪

Sinirlenince , mutlu olunca , birisine çok üzüldüğümde, özlediğim zaman, mutluluktan Geriye de bir şey kalmadı sanırım ben hep ağlıyorum

ben sinirlenince ağlarım,duygusal filmde ağlarım,karşımda birisi ağlarsa ağlarım kısaca çok sulu gözlüyüm mutlu olduğumda da mutsuz olduğumda da ağlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…