Kadınlar En Çok Neden Ağlar ?

Kolay aglayan biri degildim ama su 4aydir ota b.ka aglar oldum..sanirim sinirlerimiz bozuk olunca agliyoruz..

Kadınlar en çok Fedakarlık yapıpta karşılığını alamadığı durumlarda ağlar..çünkü yaptığımız fedakarlıklar,yapılması gerekenden fazlasıdır karşılığındada hep olumlu dönüşler bekleriz tersi olurduğunda kendi halimize üzülüp ağlarız

ahh ben de bir ağlayabilsem rahatlarım tık yok

Son düzenleme:
valla ben çok sinirlendiğimde sinirimi alamadığımda,hüzünlü filmlerde ağlarım,geçmişteki hatalar aklıma geldiğinde ağlarım,kardeşlerimi özlediğimde ağlarım yani herşeye ağlayabilen biriyim biri karşımda ağlasın dayanamam ağlarım:

sınırlendıgımde , hayal kırıklıgına ugradıgımda aglarım cok

Kimse ya da bişey için ağlamam kolay kolay ama hırsımi alalamişsam öfkemi yenemez duruma düşmüyya da düşürülmşsem saatlerce katıla katıla ağlayablrm.... :"(

eskiden en çok sinirimden ağlardım.Artık herşeyi oluruna bırakıyorum,kim ne derse desin takmamayı öğrendim.Şimdiyse en çok şehit ve hasta çocuk haberlerine ağlar oldum

Regle dönemimde ağlıyorum ben hormonlar fooraaa :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu dünyanin haline insanin aglamasi gerek kadinlara ve cocuklara yapilan iskencelere herkes aglamasi lazim.....

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

bende cok duygusalim bundan cok nefret ediyorum sogukkanli insanlara sasiyorum ama bazi yasadigim seyler yuzunden aglayamadigim zamanlar oldu ben aylayinca rahat hissediyorum

hayal kırıklığı, haksızlığa uğradıgımı düşündüğümde ve verdiğim önemi karşımda bulamadıgıma şahit oldugumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…