Işık kapalı olmadığında evet.Peki erkekle ilişkiye girince gözlerini kapatıyor musun?
Tedavilik birşey değil yapısı böyle biseksüel ya da lezbiyenVallahi bir arkadaşım bana bunları anlatsa ben arkadaşlağımı bozarım. Hiç anlayışla karşılayacağım bir durum değil . Tedavi görmen lazım sanırım .
Ben de yeni evliyim eşimin cinsel tercihi farklı diye şüpheleniyorum. İlişki sırasında Gözünü kapatıyor, hareketsiz uzanıyor öpmek istemiyorIşık kapalı olmadığında evet.
E hareketsiz yatıyorsa nasıl giriyorsunuz ilişkiye? Siz mi hareketlisiniz ya da sadece? Bir de aseksüel olabilir, cinsel tercihten ziyada.Ben de yeni evliyim eşimin cinsel tercihi farklı diye şüpheleniyorum. İlişki sırasında Gözünü kapatıyor, hareketsiz uzanıyor öpmek istemiyor
Uzanıyor benden bekliyor. Daha dün zorla üstüme aldım indi ben üstte yapamıyorum dedi. Benden bekliyorE hareketsiz yatıyorsa nasıl giriyorsunuz ilişkiye? Siz mi hareketlisiniz ya da sadece? Bir de aseksüel olabilir, cinsel tercihten ziyada.
Kadınlardan hoşlanıyor sadece bence. Öyle olsa erkekle birlikte olunca neden gözünü kapatsın kadın hayal etsin.Bence hem kadin hem erkeklerden hoşlanıyorsunuz cunku sadece kadin olsaydi bir erkekle beraberlige katlanamazdınız. Bu daha zor bir durum. Ya sadece birini seçeceksiniz ya da uzak duracaksınız böyle bir yere varamazsiniz.
Bu tip eğilimlerin tedavisi pek mümkün olmuyor malesef. Merak değilse tabi. Her ne kadar hoş karşılanmasa da böyle hisseden kadınlar var.Tedavi olmalısın, normal olmadığının da farkındasın.
Psikolojik destek alınması gerekiyor.Bu tip eğilimlerin tedavisi pek mümkün olmuyor malesef. Merak değilse tabi. Her ne kadar hoş karşılanmasa da böyle hisseden kadınlar var.
Tedavi olun derken Dahiliyeye görünün demek istemediğimizi anlamamış olamazsınız uzmanım değil mi?Konu fake mi bilemedim ama Uzman olarak***** bilgilendirme amaçlı cok kısa bir kaç cümle yazacagım.
Tedavi olun ibarelerini eshefle kınıyorum. Bu bir hastalık değildir. Yönelimdir. Sadece kişinin çevreyle uyum ve uyumsuzluğu ve bundan doğan stresle mücadelesi konusunda destek alınabilir.
Lütfen biraz okuyun olur mu lütfen !!!!!! Ya sabır
Tedavi olun derken Dahiliyeye görünün demek istemediğimizi anlamamış olamazsınız uzmanım değil mi?
Psikolojik destek alması gerektiğinden bahsediyoruz bizlerde zaten. Hem stres ile mücadele hemde eğilimlerini tersi yönde değiştirmek amaçlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?