Oku o zaman acik acik cahilim demeye utan yani cahilsin ve turk toplumu adetlerine uyan bir yobaz illa banlatcaksin adami saygisiz
Senin seviyene düşemeyecek kadar yukarlardayımSebep? Herkes karsi cinse ilgi duymak zorunda mi? Siz kimsiniz pardon?
Cahil ve yukarida... ayni olayin icine yakismayan 2 sozcuk... tamamSenin seviyene düşemeyecek kadar yukarlardayım
Bence üseniyordurUzanıyor benden bekliyor. Daha dün zorla üstüme aldım indi ben üstte yapamıyorum dedi. Benden bekliyor
Saygısız olan kim acaba . Senin gibi terbiyeden yoksun yetişen çoluk çocuk yüzünden hergün neler görüyoruz . Sana acıdım sadece . O beğenmediğin Türk toplumunun mensubu olma ozaman . Yobaz olmayan yerde yaşa . Burası kimsenin egosunu tatmin edeceği bir platform değil . Bilgilendirme ise bu böyledir deyip bırakacaksın . Kimse kimsenin bilgisini eğitimini aşalıyacak durumda değil. Merak etme seni şikayet edecek kadar ciddiye almıyorum . Benim gibi Türk toplumu yobazı yüzünden banlamazsınOku o zaman acik acik cahilim demeye utan yani cahilsin ve turk toplumu adetlerine uyan bir yobaz illa banlatcaksin adami saygisiz
Ben ataturk cocuguyum merak etme sizin gibi din adetleri uzerinden gitmem ve kimseyide yadirgamam. Igrencsiniz keske ölseniz sizin gibilerSaygısız olan kim acaba . Senin gibi terbiyeden yoksun yetişen çoluk çocuk yüzünden hergün neler görüyoruz . Sana acıdım sadece . O beğenmediğin Türk toplumunun mensubu olma ozaman . Yobaz olmayan yerde yaşa . Burası kimsenin egosunu tatmin edeceği bir platform değil . Bilgilendirme ise bu böyledir deyip bırakacaksın . Kimse kimsenin bilgisini eğitimini aşalıyacak durumda değil. Merak etme seni şikayet edecek kadar ciddiye almıyorum . Benim gibi Türk toplumu yobazı yüzünden banlamazsın
Ben ataturk cocuguyum merak etme sizin gibi din adetleri uzerinden gitmem ve kimseyide yadirgamam. Igrencsiniz keske ölseniz sizin gibiler
Sana laf anlatmak için kendimi yoramıycam . Anan baban düşünsün . Derdine yansın. Hayatta başarılar güzel çocuğumCahil ve yukarida... ayni olayin icine yakismayan 2 sozcuk... tamam
Şu yorumunuz o kadar çelişkili ki.kimseyi yadırgamam diyorsunuz ama sırf sizin gibi düşünmeyen birine hakaret ediyorsunuz herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.kim neye inanıyorsa inansın saygı duyarım insanlara aşağılama hakaret etmeye hakkınız yokBen ataturk cocuguyum merak etme sizin gibi din adetleri uzerinden gitmem ve kimseyide yadirgamam. Igrencsiniz keske ölseniz sizin gibiler
Boşver ben onu kale almadım . Ben zaten dinle ilgili falan yorum yapmış değilim . Zaten hatırladım ben onu konularından . Allah yardımcısı olsunŞu yorumunuz o kadar çelişkili ki.kimseyi yadırgamam diyorsunuz ama sırf sizin gibi düşünmeyen birine hakaret ediyorsunuz herkes aynı şeyi düşünmek zorunda değil.kim neye inanıyorsa inansın saygı duyarım insanlara aşağılama hakaret etmeye hakkınız yok
Evet zaten siz dini yorum yapmadınız karşıdaki kişi yaptı hakaret ederek hem de. çok sinir oldum biraz saygı yani.neyse insan kendine yakışanı yaparmış...Boşver ben onu kale almadım . Ben zaten dinle ilgili falan yorum yapmış değilim . Zaten hatırladım ben onu konularından . Allah yardımcısı olsun
Allah evladın da hayırlısını versin dedim sadece . Sadece üzülürüm onun adına.Evet zaten siz dini yorum yapmadınız karşıdaki kişi yaptı hakaret ederek hem de. çok sinir oldum biraz saygı yani.neyse insan kendine yakışanı yaparmış...
Pardon da hanımefendi bu ne hiddet konu sahibini bile tasvif etmeyenler sizin gibi tepki vermediOku o zaman acik acik cahilim demeye utan yani cahilsin ve turk toplumu adetlerine uyan bir yobaz illa banlatcaksin adami saygisiz
Ay çok sinir oldum ban yememek için konudan çıkıcam sizin yerinize ben şikayet ettim bu klavye artistini merak etmeyinAllah evladın da hayırlısını versin dedim sadece . Sadece üzülürüm onun adına.
Ne kadar iğrenç bir insan olduğunuzun farkindasiniz dimiBen ataturk cocuguyum merak etme sizin gibi din adetleri uzerinden gitmem ve kimseyide yadirgamam. Igrencsiniz keske ölseniz sizin gibiler
Hakkim yok, elbetde .Cunku hakkin yok
Bunca yıldır bu sitedeyim . İlk kez uyarı aldım. Bir gündür cezalıydım polemik sebebiyle . O zaten alışkındır ban yemeye .Ay çok sinir oldum ban yememek için konudan çıkıcam sizin yerinize ben şikayet ettim bu klavye artistini merak etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?