Kadınlardan hoşlanıyorum.

Vallahi bir arkadaşım bana bunları anlatsa ben arkadaşlağımı bozarım. Hiç anlayışla karşılayacağım bir durum değil . Tedavi görmen lazım sanırım .
tedavilik bir durumum yok bence. ben kendimi gayet iyi hissediyorum. sadece endişelerim var ve bunlar diğer insanların tepkilerine oluyor.

seni seven böyle sevsin yargılamayan anca gider, ama yine de dikkatli olmak lazım
teşekkür ederim ama insanların ne tepki vereceğini kestiremiyorum. çok değişik tepkiler verenler varmış internetten araştırdıklarıma göre.

bu konuda çok endişeliyim işte. öncelikle ailem normal biri ile evleneceğimi falan hayal ediyor. onlara gidip bakın bu kız arkadaşım ve biz evleneceğiz dersem kalpten giderler :)

tedavilik bir durumum yok bence. ben kendimi gayet iyi hissediyorum. sadece endişelerim var ve bunlar diğer insanların tepkilerine oluyor.
O zaman senin gibi düşünen arkadaşlar bulacaksın . Tercihin böyle insanlar vardır çokça

Aradığım ve istediğim tepki buydu

bu konuda çok endişeliyim işte. öncelikle ailem normal biri ile evleneceğimi falan hayal ediyor. onlara gidip bakın bu kız arkadaşım ve biz evleneceğiz dersem kalpten giderler :)

Türkiye'de zaten evlenemezsin canım :) Ama beraber olabilirsin . Bu şekilde beraber yaşayan çok çift var. Bu bir tercihtir ve saygı duyulması gerekir . Ancak bence seninki sadece bir merak veya heyecan aşamasında.

Örneğin bir kadınla ilişkiye girdin mi ? Belkide hoşlandığını sandığın bu durum iş ilişkiye girmeye geldiğinde sana öyle gelmeyecek.

Çünkü insanların fantazi dünyaları sınırsızdır , ancak iş ciddiye bindiğinde belkide karşındaki kadına dokunamazsın ...

Olabilir biseksüel veya eşcinselsindir... en iyi bir kadınla beraber olduğunda emin olabilirsin bundan, anormal birdurum değil rahat ol.

Sabrınızı zorladığımız için kusura bakma sevgili uzman hanım . Biz sizin kadar okuyamadık affedin . Talimatına uyar okuruz bundan sonra .

Vallahi bir arkadaşım bana bunları anlatsa ben arkadaşlağımı bozarım. Hiç anlayışla karşılayacağım bir durum değil . Tedavi görmen lazım sanırım .
Sebep? Herkes karsi cinse ilgi duymak zorunda mi? Siz kimsiniz pardon?

Sabrınızı zorladığımız için kusura bakma sevgili uzman hanım . Biz sizin kadar okuyamadık affedin . Talimatına uyar okuruz bundan sonra .
Oku o zaman acik acik cahilim demeye utan yani cahilsin ve turk toplumu adetlerine uyan bir yobaz illa banlatcaksin adami saygisiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…