- 30 Ekim 2017
- 738
- 2.316
- 113
- 34
Bacım senin işin daha zor Vallaha üzüldümUzanıyor benden bekliyor. Daha dün zorla üstüme aldım indi ben üstte yapamıyorum dedi. Benden bekliyor
bence sorun görmek istememek başka bir yönelim hayal etmektir gibi geliyor bana.Ben anlamadim iliski sirasinda gözü kapayinca sorun mu
Ben genel olarak sormuştumbence sorun görmek istememek başka bir yönelim hayal etmektir gibi geliyor bana.
tedavilik bir durumum yok bence. ben kendimi gayet iyi hissediyorum. sadece endişelerim var ve bunlar diğer insanların tepkilerine oluyor.Vallahi bir arkadaşım bana bunları anlatsa ben arkadaşlağımı bozarım. Hiç anlayışla karşılayacağım bir durum değil . Tedavi görmen lazım sanırım .
nasıl yani ? :)Hayatin zevklerinden mahrum kaliyosun bence dostum
teşekkür ederim ama insanların ne tepki vereceğini kestiremiyorum. çok değişik tepkiler verenler varmış internetten araştırdıklarıma göre.seni seven böyle sevsin yargılamayan anca gider, ama yine de dikkatli olmak lazım
ben de zorluma bir durum yok. ama daha az keyif aldığımı fark ettim.Uzanıyor benden bekliyor. Daha dün zorla üstüme aldım indi ben üstte yapamıyorum dedi. Benden bekliyor
bu konuda çok endişeliyim işte. öncelikle ailem normal biri ile evleneceğimi falan hayal ediyor. onlara gidip bakın bu kız arkadaşım ve biz evleneceğiz dersem kalpten giderler :)Öncelikle kesinlikle hasta falan değilsiniz. Dünyada böyle duyguları ve hisleri yaşayan ne ilk kişisiniz ne de son olacaksınız. Sadece ülke şartlarında her zaman garip karşılanacaktır bu durum, siz de farkındasınız. O yüzden sanırım istediklerinizi iyice netleştirdikten sonra bir seçim yapmanız gerek. Ya bu hislerinizi bastıracak, kendinizi başka bir kimliğe sokacaksınız. Ya da istediklerinizi yaşayacaksınız.
O zaman senin gibi düşünen arkadaşlar bulacaksın . Tercihin böyle insanlar vardır çokçatedavilik bir durumum yok bence. ben kendimi gayet iyi hissediyorum. sadece endişelerim var ve bunlar diğer insanların tepkilerine oluyor.
Ya bence hetero-flexible da olabilirsinizdir.(normalde heteroseksüeldir ama hemcinsiyle de "nadir" olsa da ilişkiye girebilir). Cinsel yönelim sonradan gerçekleşen birşey değildir. Hep içinizdedir. Doğuştan gelen bir güdümdür. Şey olamaz mı? Masturbasyon yaparken o tarz şeyleri düşünüp onu alışkanlık edindiğiniz için direkt aklınıza geliyordur. Kendinizi en iyi siz bilirsiniz. Her ne olursa olsun hasta değilsiniz
bu konuda çok endişeliyim işte. öncelikle ailem normal biri ile evleneceğimi falan hayal ediyor. onlara gidip bakın bu kız arkadaşım ve biz evleneceğiz dersem kalpten giderler :)
görüntüsü bile bu kadar etkiliyor ise ilişkiyi düşünemiyorum ben...Olabilir biseksüel veya eşcinselsindir... en iyi bir kadınla beraber olduğunda emin olabilirsin bundan, anormal birdurum değil rahat ol.
Mutlu olmaya bakgörüntüsü bile bu kadar etkiliyor ise ilişkiyi düşünemiyorum ben...
Sabrınızı zorladığımız için kusura bakma sevgili uzman hanım . Biz sizin kadar okuyamadık affedin . Talimatına uyar okuruz bundan sonra .Konu fake mi bilemedim ama Uzman olarak***** bilgilendirme amaçlı cok kısa bir kaç cümle yazacagım.
Tedavi olun ibarelerini eshefle kınıyorum. Bu bir hastalık değildir. Yönelimdir. Sadece kişinin çevreyle uyum ve uyumsuzluğu ve bundan doğan stresle mücadelesi konusunda destek alınabilir.
Lütfen biraz okuyun olur mu lütfen !!!!!! Ya sabır
Sebep? Herkes karsi cinse ilgi duymak zorunda mi? Siz kimsiniz pardon?Vallahi bir arkadaşım bana bunları anlatsa ben arkadaşlağımı bozarım. Hiç anlayışla karşılayacağım bir durum değil . Tedavi görmen lazım sanırım .
Oku o zaman acik acik cahilim demeye utan yani cahilsin ve turk toplumu adetlerine uyan bir yobaz illa banlatcaksin adami saygisizSabrınızı zorladığımız için kusura bakma sevgili uzman hanım . Biz sizin kadar okuyamadık affedin . Talimatına uyar okuruz bundan sonra .
Cunku hakkin yokBenim cevremdede cok var yadirgamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?