Kadınlardan hoşlanıyorum.

Bu biyolojik ve doğal bir olay,sapkınlık falan değil.İnsanlar bunu uydurmuyorlar ya da sonradan ortaya çıkan bir şey değil,biraz araştırırsanız doğada eşcinsel hayvanların olduğunu görürsünüz.

Konu gerçek mi bilmiyorum,ama gerçekse bence deneyebilirsiniz konu sahibi,belki bir kadınla birlikte olunca hoşunuza gitmeyecek,belki sadece fantazi olarak kuruyorsunuzdur bu kadar.En iyisi yaşayıp görmek diyorum.Ondan sonra nasıl hissettiğinize bağlı olarak yolunuza devam edersiniz.Biseksüel miyim homoseksüel miyim diye de takılmayın,ne olduğunuz kimseyi ilgilendirmiyor.

Kan sonucum negatif çıktı kızlar. Ben üzülmedim ama eşim hüngür hüngür ağlıyor...

Kan sonucum negatif çıktı kızlar. Ben üzülmedim ama eşim hüngür hüngür ağlıyor...

Kızlar bu mesaj neden burada çıktı anlamadım. Sistemde bir sorun oldu sanırım. Sayfa bir anda gerideki sayfaya geçti ve mesaj burada çıktı. Düzeltme butonu da çıkmıyor o yüzden açıklama yapayım dedim. Yanlış oldu bu mesaj. Tuhaf...

Bunca yıldır bu sitedeyim . İlk kez uyarı aldım. Bir gündür cezalıydım polemik sebebiyle . O zaten alışkındır ban yemeye .
Bende uzun zamandır buradayım ilk defa bu kadar aşağılık seviyesiz tartışma çıkaran gördüm diyecek laf çokta demicem aşağılık türk toplumunda yaşayacak bu toplumdan bir koca bulacak bı topluma bir evlat verecek böylesi zihniyet çok yazık

Bende ilk kez karşılaşıyorum bu kadarıyla. Asalet herkeste olan birşey değil malesef ve sonradan kazanılmaz .

Sevgili arkadaşım bu konu yüzünden daha yeni banlandım . Aslında yazmıycaktım ama yinede yazayım. Yazdıklarında hiç birşey yok ama inan anlamazlar . Ve sana saldırırlar . Başkalarını cehaletle okumamakla suçlayanlar , lüt kavmi desen bilmezler . Çünkü inanmazlar . Cezası bitince sana son derece terbizyesizce saldıranlar olursa hiç muhattap olma .

Evet kadınlardan hoşlanıyor olabilirsiniz ne var bunda? Ama arkadaşlarına açılmanızı önermem, sonu kötü olabilir.

Allah akıl fikir versin

Bende ilk kez karşılaşıyorum bu kadarıyla. Asalet herkeste olan birşey değil malesef ve sonradan kazanılmaz .
Müslüman bir ülkede yaşıyoruz herşeyden önce geçmiş te bu emsallerin başına neler gelmiş okuyup bilmek gerek bunuda geçtim batı gibi bunları meşrulaştıralım da yarın bir gün evlenip evlat mı edinsinler bizim dinimiz ülkemiz bu sapkınları kaldırmaz hoş karşılamaz bunun özgürlük veya medeniyet ile alakası yok

Benim böyle bir kız arkadaşım olsa maalesef arkadaşlığımız bozulur

Hastalik,hormanal,sapıklık vs diyerek tani koymayin. Insanlar tvden görüp eşcinsel olamaz mümkün değil. Insanlarin ne yaşadığını bilmeden atıp tutmak bu kadar kolay olmamali. Cinsel yoneliminden dolayı bir sürü insan nefret cinayetine maruz kalıyor . Inaniyorum ki ilerde gercekten bu nefret son bulcak tıpkı siyahilerin bir zamanlar dislanmasinda oldugu gibi.Ön yargılarınızı bir tarafa bırakıp vicdanınızla düşünün.

Ben
Bu tarz şeyler empati ve sempati duydukça artacak ve gittikçe sapkın bir millet olacağız malesef. Ne dinimize uygun ne ahlakımıza .

Agzina saglik.. dogru soleyeni ancak alkışlanir

Hemcinsinle sevişmek herkesin yapabileceği birşey değil,öyle özenmekle olmaz bu...az mantık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…