Kadınların Kaybetmekten Hoşlandığı Tek Şey Kilodur

Başlamak İçin Mükemmel Olmak Zorunda Değilsin Fakatttttt
Mükemmel Olmak İçin Başlamak Zorundasın !!!!!!!!!!!!!!

Mukemmel
Bu sekilde haftada 1-1.5 kilo rahat verirsin

Bende sahurda 3-4uzum biraz kabak Çekirdeği

Iftarda
1.5 tavuk sarma izgara bol salata kola 3 çatal kadayif tatlisi yedim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ağzından bal damlıyo cnm bnm inşallahh
ama ben et yiyemiyorum doktorum 15 gün yasakladı bana her türlü eti
inşallah veririm yaa

Umarım verirsin kilo ve ben vereceğine inanıyorum. Ayrıca şu lafa bayıldım

Başlamak İçin Mükemmel Olmak Zorunda Değilsin Fakatttttt
Mükemmel Olmak İçin Başlamak Zorundasın !!

Yaşam aldığımız nefes sayısıyla değil,nefesimizi kesen anların sayısıyla ölçülür.

ooo sen büyükk mevlalar harcıyorsunn ben okadar harcıyamamm canımm sen çalışıyormusunn
ben ev hanımı oluncaa okadar fazla harcama olmuyorr tabikiii
bazen banada oluyor para almadığımm günn güzel şeyler görmek

yok kız almadım zaten ayırtıtırdım :)
benim alışveriş yapmamam için evden çıkmamam lazım

sabah kahvaltıcığım
1 haşlanmış yumurta bir etimek 3 zeytin bir kayısı bu kadarcık şeyden bile 175 kalori almışım

Son düzenleme:
selam bi kaç gündür yazamadım dişçi sorunlarım vardı
ayrıca bu matofine başladım başlayalı iştahımda aşırı kapanma oldu canım hiç bir şey yemek istemiyor
yemek yapmak içimden gelmiyor

bugun yediklerim
2 yumurta
1 yeşil çay
1 dilim uno denge lıght ekmek
1 kase keten tohumlu yogurt
akşam yemeğimi 9 dan sonra yazıcam
kısmet olursada yürüyüşe çıkıcaz

Eki Görüntüle 1194512

dünkü akşam yemeğim
1 kase şehriye çorbası
1 tabak yoğurtlu kabak yemeği 1 dilim ekmek

bugünki sabah kalhvaltım
oğlumla beraber kaşarlı omlet ve bitki çayı
birazdan kendi yaptığım yoğurttan yicem

bugün toplam 919 kalori almışım

1 kb labne 1 yumurta 3 zeytin
1 kase yogurt
1 tabak makarna 559 kalori 30 dk yuruyus

yağsız omlet 3 zeytin 1 dilim kepek ekmeği bu sabah kahvaltım
bir kase ev yapımı yoğurt buda öğlen ara öğünüm
he bide dün 2 saat yürüyüş yaptık az öncede 1 saat temizlik yaptım ter attım geberdim.

Son düzenleme:
akşam yemeğim 6 kaşık bezelye
100 gr pilav
bi dilim güllaç canım çekti napimm
azcık çekirdek amaaa bi daha yersem iki olsunnn bende diyom bu sivilce neden oldu şuan yazarken farkettim anammmmmmm :2::2::2:

Son düzenleme:
Günaydınnnnnnn çok sıkı bir listeyle dönüş yaptım (bi kaç gündür mide bulantım vardı sallamıştım listleri,haliyle sonuç alamamıştım . )
öncelikle kesinlikle erken yatıp erken kalkıp disipline girmem gerek
ama naparsam olmuyor gece 11 de sütümü içtim yattım 2,40 ta uyudum 10 da kalktım
bi kaç gün zorlancam ama olcak bu iş inşallah
hatta erken 6,30 7,de kalkabilirsem sabah koşuya çıkmak istiyorum
inşallah herşeyi sıraya koyup bu vucudu disipline sokucam
bu aralar dişç,dende çıkamıyorum sağ sol tarafımda berbat yemek yemek işkence ama yürütücez
herneyse daha düşük bi liste var elimde daha disiplinli sabah kalvaltım huzurlarınızda

Son düzenleme:
öğle yemeği olarak arkadaşım kızarmış tavuk getirmişti
1 parça tavuk 1 kase salata ve 2 galeta yedim

Iyi gidiyosun iyi vazgecmessen muhakkak istedigin kiloya ulasacaksin hedefin kacti senin

Iyi gidiyosun iyi vazgecmessen muhakkak istedigin kiloya ulasacaksin hedefin kacti senin

canım ilk olarak hedefim 7 li rakamları görmek ondan sonra bakıcaz asıl ideal kiloya

sabah kahvaltım yarım domates az marul az soğandan oluşan salata 1 galeta 9 lu çau

Merhaba,

Öncelikle hiç öyle 85 falan görünmüyorsun ilk fotoğraflarda yani bir avantajdır sıkı demek ki etiniz...

Çok güzel dengeli öğünleriniz var genelde ve bravo diyetisyene pilav da vermiş arada falan...

Benim farkettiğim şey siyah çay ve kahveyi çok içiyor gibisiniz..Hayır ben de resmen çay delisiyim kahve bazı sabahlar içerdim ama artık ikisi de yok hayatımda. Başlangıçta sigarayı bırakır gibi aynı baş ağrısı yapıyor ama geçiyor yani bunları da bırakmanızı öneririm. Çay kahve aşırı ödem yapan şeyler ve benim yine fotoğraflarınızdan gördüğüm sizde yağdan ziyade ödem var...Ödem de biliyorsunuz tuz ve kafeinle geliyor genelde...

Naçizane çay kahvenin vücudu asidik hale getirdiğini de söylemeliyim bu da hem gençlik güzellikten götürüyor, hem ödem yapıyor, hem kahveler selülit, hem de bu asitli vücut ph ı nedeniyle kilo vermek daha zor oluyor... Vücudun bazik duruma geçmesi için, çay ,kahve, tuzlu salçalar, kola,şekerden uzak durmak ve bazik sular içmek gerekiyor.Benim piyasada bulabildiğim ödüllü olan en bazik su SAKA SU PH8.2 civarı...Sıradan sular 6.8-7 civarı genelde...

Benim de diyetinize katkım bu olsun dedim kardeşim bence kolayca verirsiniz,vücudunuz avantajlı bir yapıda ve genele kilo almışsınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…