teşekkür ederim canım evet herkes öyle söylüyor doktorumda dahilMerhaba,
Öncelikle hiç öyle 85 falan görünmüyorsun ilk fotoğraflarda yani bir avantajdır sıkı demek ki etiniz...
Çok güzel dengeli öğünleriniz var genelde ve bravo diyetisyene pilav da vermiş arada falan...
Benim farkettiğim şey siyah çay ve kahveyi çok içiyor gibisiniz..Hayır ben de resmen çay delisiyim kahve bazı sabahlar içerdim ama artık ikisi de yok hayatımda. Başlangıçta sigarayı bırakır gibi aynı baş ağrısı yapıyor ama geçiyor yani bunları da bırakmanızı öneririm. Çay kahve aşırı ödem yapan şeyler ve benim yine fotoğraflarınızdan gördüğüm sizde yağdan ziyade ödem var...Ödem de biliyorsunuz tuz ve kafeinle geliyor genelde...
Naçizane çay kahvenin vücudu asidik hale getirdiğini de söylemeliyim bu da hem gençlik güzellikten götürüyor, hem ödem yapıyor, hem kahveler selülit, hem de bu asitli vücut ph ı nedeniyle kilo vermek daha zor oluyor... Vücudun bazik duruma geçmesi için, çay ,kahve, tuzlu salçalar, kola,şekerden uzak durmak ve bazik sular içmek gerekiyor.Benim piyasada bulabildiğim ödüllü olan en bazik su SAKA SU PH8.2 civarı...Sıradan sular 6.8-7 civarı genelde...
Benim de diyetinize katkım bu olsun dedim kardeşim bence kolayca verirsiniz,vücudunuz avantajlı bir yapıda ve genele kilo almışsınız...
hoşgeldınızkızlarrrrrr inanmıcaksınız ama dün 91800 iken bugün bi tartıldımmmmmmmmmmmmmmmmm
88900 ümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
veee inanılmaz bi şekilde motive oldummmmmmmm
sabah kahvaltısı olarak şekersiz yeşil çay ve yağsız kaşarlı tost yedim
hoşbulduk cnm sende hoşgeldinhoşgeldınız
saglıklı kılo vermeler cnm şuankı kılon ne durumdahoşbulduk cnm sende hoşgeldin
teşekkürler cnm dün 91,800ü görünce dedim napıyorsun sen kendine böyle ve koları sıvadım sabah 88.900 çıktımsaglıklı kılo vermeler cnm şuankı kılon ne durumda
zaten aksam fazla çıkarsın cnm aç karnına tartılmak en ıyısı hedefın kaçteşekkürler cnm dün 91,800ü görünce dedim napıyorsun sen kendine böyle ve koları sıvadım sabah 88.900 çıktım
şimd yine 90 çıktım sana söylemek için tartıldım
ama sabahtan beri 3 lt su içtim ve yeni yemek yedim o yuzden bu şekilde çıktı yani
az öneki tartılmam sondu haftaya cumaya kadar tartılmak yok
90 olarak başladım sayıyoruz yani cnm
sen kaç kilosun neler yapıyorsun
ilk etapta 10 kilo verip 80e düşmek ondan sonra ise 80 i görürsem eğer muhteşem bi azimle bi on daha vericem inşallahzaten aksam fazla çıkarsın cnm aç karnına tartılmak en ıyısı hedefın kaç
hedefıne ulaşman dılegıyle o zaman cnm benımde son 6 kılom kaldıilk etapta 10 kilo verip 80e düşmek ondan sonra ise 80 i görürsem eğer muhteşem bi azimle bi on daha vericem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?