Kadinliginiza söz edilse?

Erkeklerin çoğunun ilk sıkıntıda ettiği ilk laftır. He de geç takılma. Kadınlık zaten sadece kadının kendisiyle alakalı değil ayrıca. Ama valla açıklama yapmak, kendimi savunmak bile zulüm geliyor. Gereksiz bir itham boşver

Ağır tabii de hala evli kaldığınıza göre sıkıntı sizde bence.
Niye bu adama prim verilir ki?

Kârı koca olmak böyle bir şey değil. Birini genele açık evlerde, diğerini esnaf lokantasında halledebilecegin işler için evlenmeseydin keşke. Bu arada sen de kocalık yapmadığına göre bu açığı nasıl kapatmayı düşünüyorsun derdim.

Önce bir kendi erkekliğine dön bak vakit bulursan benim kadınlığımada laf edersin. uçkurun için evlendiysen ahada kapı o iş başka yerlerde de oluyo derim... yada hiç bişi demem defol git derim ikisindede sepetlerim yani.

hiçbirşey yapmam,suratına bakmam... o ne çirkin laflar öyle.... bende ağır konuşurdum tutamazdım da kendimi '' ah kocacım sen erkeklik yaptında kadınlık mı bekliyorsun karından yazık sana '' derdim. Artık Allah ne verdiyse... terbiyesizlik yapmış eşiniz.

Oha.Yorum yapmaya uygun kelime bulamadım düşün artık.
Böyle bir söz bana söylense aşırı zoruma gider evet o kesin.Ama ne yapılabilir hakkında pek emin değilim.

Allah hidayet versin eşinize.

Pis’e bak sen yaa Ona var ya sittin sene kadınlık yapmam.
Her zaman eşlerin ağzından çıkanlara dikkat etmesi taraftarıyım. Bırakıp gitmeyi göze almadıkça
Hiç olmamış. Her türlü burnunu sürtün bence. Yemekte de, yatakta da.

Ya Allah aşkına bu konuya gelene kadar ne sorunlarınız olmuş bu adam daha evlenmeden size neler yapmış kızlarla konuşmalarını yakalamışsın ayrılmamışsın, ya tesettüre girersin ya babanın evine gidersin demiş düğüne 3 gün varken ama vazgeçmemişsiniz evlenmişsiniz seni yerlerde sürüklemiş, hakaretler etmiş, yok efendim biraz daha sürdüreyim deyip gitmemişsiniz hiçbir güzel gününüz olmamış şimdi bana bunu dedi zoruma gitti diyorsunuz yani daha ne kadar eziyet edeceksin kendine adam böyle zaten anlamışsın yol yakınken ayrıl artık daha neyi bekliyorsun

Bende istiyorum ama sucluluk psikolojisine sokuyorlar insani sanki hersege ben zemin hazirliyormusum gibi. Ailem bizzat barıştıriyor. Lanet olsun bıktm artk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…