Erkeklerin çoğunun ilk sıkıntıda ettiği ilk laftır. He de geç takılma. Kadınlık zaten sadece kadının kendisiyle alakalı değil ayrıca. Ama valla açıklama yapmak, kendimi savunmak bile zulüm geliyor. Gereksiz bir itham boşverEşinizle araniz bozuk ve 1 hafta önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Ağır tabii de hala evli kaldığınıza göre sıkıntı sizde bence.Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Kârı koca olmak böyle bir şey değil. Birini genele açık evlerde, diğerini esnaf lokantasında halledebilecegin işler için evlenmeseydin keşke. Bu arada sen de kocalık yapmadığına göre bu açığı nasıl kapatmayı düşünüyorsun derdim.Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
hiçbirşey yapmam,suratına bakmam... o ne çirkin laflar öyle.... bende ağır konuşurdum tutamazdım da kendimi '' ah kocacım sen erkeklik yaptında kadınlık mı bekliyorsun karından yazık sana '' derdim. Artık Allah ne verdiyse... terbiyesizlik yapmış eşiniz.Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Bende istiyorum ama sucluluk psikolojisine sokuyorlar insani sanki hersege ben zemin hazirliyormusum gibi. Ailem bizzat barıştıriyor. Lanet olsun bıktm artkYa Allah aşkına bu konuya gelene kadar ne sorunlarınız olmuş bu adam daha evlenmeden size neler yapmış kızlarla konuşmalarını yakalamışsın ayrılmamışsın, ya tesettüre girersin ya babanın evine gidersin demiş düğüne 3 gün varken ama vazgeçmemişsiniz evlenmişsiniz seni yerlerde sürüklemiş, hakaretler etmiş, yok efendim biraz daha sürdüreyim deyip gitmemişsiniz hiçbir güzel gününüz olmamış şimdi bana bunu dedi zoruma gitti diyorsunuz yani daha ne kadar eziyet edeceksin kendine adam böyle zaten anlamışsın yol yakınken ayrıl artık daha neyi bekliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?