- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
o an ne tepki vrdinEşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Su an msjla syledio an ne tepki vrdin
Kapının önüne koyarımEşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
S.çarım ağzına , netEşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Sirf bu lafina inat sende beni yatakta hic memnun edemiyosun smdi erkek gbi konusuyomusun derim erkeklerin en zoruna giden sey erkekligine laf soylenmesidir.aci mi tatli mi gorsun bidaha boyle konusamaz seninleEşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Zaten öyle yaptim zoruna gitti bu evlilik artik bitti falan diyorSirf bu lafina inat sende beni yatakta hic memnun edemiyosun smdi erkek gbi konusuyomusun derim erkeklerin en zoruna giden sey erkekligine laf soylenmesidir.aci mi tatli mi gorsun bidaha boyle konusamaz seninle
Muhtemelen kizdigi icin bitti bu evlilik diyo sakin ustune dusme suclu sen olursun.haa uzatip bosanmakmi istiyo o zaman mesele bu degil baska seyler vardrZaten öyle yaptim zoruna gitti bu evlilik artik bitti falan diyor
Nokta..Ya Allah aşkına bu konuya gelene kadar ne sorunlarınız olmuş bu adam daha evlenmeden size neler yapmış kızlarla konuşmalarını yakalamışsın ayrılmamışsın, ya tesettüre girersin ya babanın evine gidersin demiş düğüne 3 gün varken ama vazgeçmemişsiniz evlenmişsiniz seni yerlerde sürüklemiş, hakaretler etmiş, yok efendim biraz daha sürdüreyim deyip gitmemişsiniz hiçbir güzel gününüz olmamış şimdi bana bunu dedi zoruma gitti diyorsunuz yani daha ne kadar eziyet edeceksin kendine adam böyle zaten anlamışsın yol yakınken ayrıl artık daha neyi bekliyorsun
S.çarım ağzına , net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?