Kadinliginiza söz edilse?

o an ne tepki vrdin

Kadınlık yapmak nedir ya. Para vermiş de bu da sizin işinizmiş gibi. Para verip karşılığını almamış gibi gibi gibi. Karakterini göstermiş artık ne kadar varsa. Üslub-ı beyan, aynîyle insan demişler. Adınıza çok üzüldüm

Ay daha neler göreceğiz buralarda. Partnerler arasında uyumsuzluk cinsel orunlar tatminsizlik olabilir dönem dönem tabi ki bu da konuşulmalıdır kadın kadar erkeğin de hakkı memnuniyetsizlik de bu nasıl bir üsluptur terbiyesizlik yani siz onun kölesi misiniz yatakta işler kmtüye iği anda bakıcılığa mı evriliyormuşsunuz koskoca adam kendi aç karnını doyuramıyorsa daha size ne hayrı olacakmış keşke benim karşımda olsa da söylesem bunu kadını yatakta şişme bebek geri kalan hayatta anne olarak gören zihniyet yüzünden evlilikten soğuduk yemin ederim

Kapının önüne koyarım

Bir kadın erkeğe aynı cümleleri kursa kan çıkar di mi.Empatiden yoksun sığır diyeceğim ama size ayıp olacak sanırım.

S.çarım ağzına , net

Sirf bu lafina inat sende beni yatakta hic memnun edemiyosun smdi erkek gbi konusuyomusun derim erkeklerin en zoruna giden sey erkekligine laf soylenmesidir.aci mi tatli mi gorsun bidaha boyle konusamaz seninle

Sende adam ol , haddini bil deseydiniz. Ne münasebet böyle bişey diyebiliyo.

Sirf bu lafina inat sende beni yatakta hic memnun edemiyosun smdi erkek gbi konusuyomusun derim erkeklerin en zoruna giden sey erkekligine laf soylenmesidir.aci mi tatli mi gorsun bidaha boyle konusamaz seninle
Zaten öyle yaptim zoruna gitti bu evlilik artik bitti falan diyor

Zaten öyle yaptim zoruna gitti bu evlilik artik bitti falan diyor
Muhtemelen kizdigi icin bitti bu evlilik diyo sakin ustune dusme suclu sen olursun.haa uzatip bosanmakmi istiyo o zaman mesele bu degil baska seyler vardr

Nokta..

Kadınlar fizyolojik olarak cinsellikte erkeklerden daha dayanıklıdır.
Ben olsam geçerdim yatağa. 1.i bitti 2. yi isterim. Bitsin 3.yü isterim. Ne zaman yapamam yoruldum derse bu kadar mı erkekliğin ben doymadım derim. Hadi bakalım kadınlık erkeklik bu muymuş bununla mı oluyormuş.

Böyle adam olamamış erkek cinslerinin önüne bir kap yemek koyun
Belki o dilden anlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…