Kadinliginiza söz edilse?

"Yatakta adamına göre muamele yaptım. Şimdi de adamına göre yemek yapıcam, akşama 'bamya' var" deseydin.

Bu adamlarla madem evlendiniz Allah rızası için biraz eğitin. Oturun anlatın şunlara; kadın demek seks, çamaşır suyu, yemek, çocuk demek değil diye. Her gün alttan alttan işleyin, gerizekalıya anlatır gibi anlatın. Belki bi umut topluma kazandırılabilirler !!!

Eger ki bosanmayacaksaniz Yatsan markasinin yataklari cok guzel. 1500 lira civarinda cok rahat yataklar var alin kendinize birde baza alin kurun odanin birine mis gibi yasayin bi süre. Nasilsa kadinlik yapmıyormuşsunuz bari kafaniz rahat etsin rahatca uyuyun

Ya bu adam sana bıçak çekmiş dövmüş sürüklemiş defalarca defalarca... sen yazmışsın sayfalarca okudum. Baban annen çağrılmış şimdi adamın bu dediği hiçbirşey değil takma devam et.

Bu lafı siz bilinçaltınıza attınız bundan sonra nasıl aynı yatağı paylaşmaktan mutluluk duyacaksınız bilmiyorum.

Ben bebek dogurmusum ona bakip kendimi paralarken gunlerden bi gun sekteye ugrayan cinsel hayatimiza atifta bulunarak ,kadinligna dair hic bisey gordugumuz de yok hih.. demjsti.. ben de panter kesilip lan nasil kadinlihma dair bisey yok kadin olmak demek a.. olmak mi demek bi o ise yaramak mi aha kucagimda en buyuk gostergesi var kadin oldugumun kes sesini defol ..falan demistim. Ay suna bak sex yaparsan kadinsin. Sisme bebek alsinlar o zaman...

Höst derim sanırım yüzüne tükürmem bile.

Ayyy insan mi o ya. Ayyyyyy iğrenç mahluk. S.ktr git derim bidaha almam evime

Hakikaten ben bu cümleyi daha çok kurucam .. Bütün erkekler aynı mı yaaaa . Kavgalı olduğumuzda ,hatalı olduğunda ,suçu olduğunda aynı cümleyi kuruyor değişmiyor bile cümle bu kadar olur pes !

Nasıl erkekler var çevrenizde?

Konu sahibi, ben olsam yemek de yapmam. Zıkkım yesin.

Son düzenleme:
Sen erkek olsaydinda bana kadinligimi yasatsaydin derim niye herseyi benden bekliyon bide senden gorelim derdim yani o kadar cok istiyorsa once kendi gostercek hos benim koca kafali da ayni da iste yapcak bisey yok

Onu kapının önüne koyarim ne yapicam

Sen erkek olarak ne yapıyorsun diye sorsanız

İnsanlar bazen gerçekten çok çirkinleşebiliyor yada sonrasını düşünmeden çok büyük laflar edebiliyor..Pişman olacağımız söyleri söylemeden önce düşünmemiz gerektiğini halen anlayamadık insanlar olarak..

Ölü taklidi yapıyorsan bilemem, ha rodeo yapar gibi höldür höldür yanaşıyorsa öküzdür.

Bazen ağızdan çıkanı kulak duymuyor, sırf can yakmak için en zayıf noktadan laf sokuyoruz, ben de yaparım bunu, ama lafın karşı tarafa tesirini düşünmem, Çan’ını yaktım mı? Yaktım.
Çok yanlış elbette.

Ama burada yazılan çoğu yorum gibi, hak edene vs gibi avam cevap verirsen iş büyür, hem suçlu hem güçlü olur, asla anlamaz kırgınlığını.

Normal bir zamanda sor, bendemin beklentin ne yatakta?
Sonra sen söyle, bunlar da benim beklentim diye.

Laf sokarak kim anlaşmış? Konuşarak çözülür meseleler.

Ama kesinlikle özür dilemesini bekle, en azından inat değil, kırgınlıktan canın yandığını bilsin.

Yok yemek yapmam, bilmem ne.. bana çocukça geliyor böyle inatlaşmalar. Konuşabilecek olgunluktayız.

Ha bir de ek;
Erkek olsaydın da sen yaşatsaydın gibi iğrenç yorumları dikkate alıp, söylersen, o da hırslanırsa
Bu defa
Komşudan gelen sesler diye konu açar sana bu akıl verenler

Bayıldım gercekten yorumunuza.
Agzınıza saglık
Takibe aldım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…