- 1 Haziran 2018
- 204
- 320
- 103
- 31
"Yatakta adamına göre muamele yaptım. Şimdi de adamına göre yemek yapıcam, akşama 'bamya' var" deseydin.Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Ben bebek dogurmusum ona bakip kendimi paralarken gunlerden bi gun sekteye ugrayan cinsel hayatimiza atifta bulunarak ,kadinligna dair hic bisey gordugumuz de yok hih.. demjsti.. ben de panter kesilip lan nasil kadinlihma dair bisey yok kadin olmak demek a.. olmak mi demek bi o ise yaramak mi aha kucagimda en buyuk gostergesi var kadin oldugumun kes sesini defol ..falan demistim. Ay suna bak sex yaparsan kadinsin. Sisme bebek alsinlar o zaman...Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Höst derim sanırım yüzüne tükürmem bile.Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Hakikaten ben bu cümleyi daha çok kurucam .. Bütün erkekler aynı mı yaaaa . Kavgalı olduğumuzda ,hatalı olduğunda ,suçu olduğunda aynı cümleyi kuruyor değişmiyor bile cümle bu kadar olur pes !Eşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Nasıl erkekler var çevrenizde?Erkeklerin çoğunun ilk sıkıntıda ettiği ilk laftır. He de geç takılma. Kadınlık zaten sadece kadının kendisiyle alakalı değil ayrıca. Ama valla açıklama yapmak, kendimi savunmak bile zulüm geliyor. Gereksiz bir itham boşver
Onu kapının önüne koyarim ne yapicamEşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
Sen erkek olarak ne yapıyorsun diye sorsanızEşinizle araniz bozuk ve 5 gün önceye kadar yatakla ilgili bir problem yok ve sirf kavgalisiniz ve size "bana yatakta kadinlik yaptigin yok bari yemek yap karnimi doyur vs dese ne tepki verir ne düşünürsünüz. Çok ağır degilmi bu sizce su an asiri zoruma gitti..
etkili olması için azıcık sıva lazım geliyorsa malzemeden çalmam :)Çok aşırı net oldu bu
Tepkiyi anlamaması mümkün değil...
Bayıldım gercekten yorumunuza.Ölü taklidi yapıyorsan bilemem, ha rodeo yapar gibi höldür höldür yanaşıyorsa öküzdür.
Bazen ağızdan çıkanı kulak duymuyor, sırf can yakmak için en zayıf noktadan laf sokuyoruz, ben de yaparım bunu, ama lafın karşı tarafa tesirini düşünmem, Çan’ını yaktım mı? Yaktım.
Çok yanlış elbette.
Ama burada yazılan çoğu yorum gibi, hak edene vs gibi avam cevap verirsen iş büyür, hem suçlu hem güçlü olur, asla anlamaz kırgınlığını.
Normal bir zamanda sor, bendemin beklentin ne yatakta?
Sonra sen söyle, bunlar da benim beklentim diye.
Laf sokarak kim anlaşmış? Konuşarak çözülür meseleler.
Ama kesinlikle özür dilemesini bekle, en azından inat değil, kırgınlıktan canın yandığını bilsin.
Yok yemek yapmam, bilmem ne.. bana çocukça geliyor böyle inatlaşmalar. Konuşabilecek olgunluktayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?