Kafam karışık

Bu anlattığınız tamamen nişanlım,sürekli ev tadilatıyla ilgili şeyler araştırıyo napıcaz telaşında benim ilgimi çekmiyo olur bi şekilde hallederiz diyorum,26 yaşındayım 2.üniversitemin son sınıfındayım staj harici iş hayatında bulunmadım,flört ederken çok rahattım nişanlılığın tek artısı evden yalan söyleyerek çıkmama gerek kalmıyor nişanlımla çıkıcam diyebiliyorum,sanırım evlilik işini biraz daha ertelicem

Bence evlenmeden ilişkiye kesinlike girme.

Hem kiskanc hem beceriksiz hem de sorunlu bir kızı nişanlı bir erkek her an bırakabilir

Haklısınız o konuyu konuştuk,ütü ve bulaşığı hasta değilsen yapmam ama temizlik ve yemeği severim yardım ederim dedi evlenince görcez bakalım

Ben hep öyle hayal ediyodum ne çocukça dimi,şimdi farkındalığım arttı bazı konularda

Haklısınız o konuyu konuştuk,ütü ve bulaşığı hasta değilsen yapmam ama temizlik ve yemeği severim yardım ederim dedi evlenince görcez bakalım
Eh bi zahmet bulaşıkları akıt makineye at, ütüyü de sürt dur gömleklere filan o zaman
Ama bence senin kafan genel olarak karışık tek ev işi değil sorun

Koskoca bir kızın patates soğan dograyamiyor olmasının adi beceriksizliktir.

Beceriksizlik hakaret değildir.

Beceriksizlik öğrenmeye gayret ederek aşılabilir.

Dipnot* bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.

Sürekli ottan bilmem neden sebeplerle kıskançlık yaratan insan sorunludur.

Sorunlu olmak psikolojik bir hastalıkta olabilir.

Diğer konularinda birçok üyenin sana bu nedenle yüklenmesi ve kendini düzeltmek yerine sorunlu lafina takılmak garip gerçekten.

Koskoca bir kızın patates soğan dograyamiyor olmasının adi beceriksizliktir.

Beceriksizlik hakaret değildir.

Beceriksizlik öğrenmeye gayret ederek aşılabilir.

Dipnot* bilmemek değil öğrenmemek ayıptır.
Yok hayır burda bas bas beceriksizim diye bağıran benimde sorunlu dediğimi hatırlayamadım

Ben de el bebek gül bebek büyúdüm ayriyetten tek çocugum ama elimden de her is gelir. Çünkü ben kendi isimi kendim halletmeyi severim ki zaten bir patates bir sogan dogramak nedir ki ya ? Ha keyfi olarak yetemedigim yerlere kadin getiririm beraber yapariz ama yas olmus 24 bu kadar beceriksizlik ( kendi tabirinizle ) biraz garip. Presnses sendromundan kurtulmaya bakin.

Evlilik sadece cinsellikten ibaret değil.ayrıca bn de hazır değildim evliliğe aynı snn gbiydm.beceriksizdim.smdi evliyim 4 yasnda dünya tatlısı bi oğlum var.mecbur kaldığında yemeginide yapicaksin temizliginide. Hiç bi kadın bayilarak yapmaz yemekle temizliği.sevdiğin insan için herşeyin üstesinden gelebiliyosun inan bana.ve ben evlendigimde 21 yasndaydm. 22 yasnda oğlanı aldım kucagima.smdide 26 yaşındayım.iyikide evlenmisim diyorum.

Senin burda yazdığın mantığa göre, evlilik öncesi cinsellik yaşayan çiftlerin hiçbirinin evlenmemesi lazım. İnsan sevişmek için mi evlenir Allah aşkına? Sevdiğin insanla aynı evde olmak, hayatı paylaşmak vs. Bunlar senin için pek anlam ifade etmiyorsa evlenme . Anladığım kadarıyla gezip eğlenmekten gayet mutlusun. Ama evlilik hayatında yemek,temizlik yapmak sana göre değil. Keşke nişanlanmadan önce bunları ölçüp tartsaydınız çünkü nişanlılık evliliğe söz vermektir bi nevi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…