Kafam karışık

Asla beyim bilirci biri değilim kavga ederim hatta günlerce uzatırım,bende 19 aydır tanıyosam baskın biri olmadığını biliyorum diyorum şurda yazılan konularla kimsenin hayatını bilemeyiz haftasonu gözlük aldık mesela sürekli bana sorup durdu hangisinin yakıştığını kendi beğendiğini aldırmadım baskın biri değil danışan biri

Şimdi mutlu ve rahatmısın peki

İyi bakalım öyle diyosan
Sorun yok hersey hallolmuş yemek diye börek patates kızartması makarna istiyo hastaysan dışardan yiyosunuz kadın geliyo temizliğe, sıkıntın yok İşte

Konularını dışardan biri gibi tekrar okur musun, hemen hemen tüm konularını biliyorum ve gidişat hep aynı, başta şikayet ortalarda yumuşama sona doğru da aslında öyle değilmiş biz hallettik vs

Yani inşallah ben yanılırım sen çok mutlu olursun

Şimdi mutlu ve rahatmısın peki
yani sözünü ettiğim o bir ayın yanında ohh misler gibiyiz allaha şükür tabi yinede ufak sorunlar var onada kimin hayatı dört dörtlük ki diyip geçiyorum

Evet çünkü elle tutulur hiçbişey olmadığını ve daha önemli şeylerin olduğunu görüyorum e çocuğun bana karşı bişeyi yokki niye yumuşamıyım

Hazir degilsen kesinlikle evlenme.
Cinsellikte madem onemli senin icin tabu degilse yasa bElli yere kadar . Ama sadece istek icin kesinlikle
Cok pisman olursun

Çok sevindim ya çoğu kişi böyle yazmış,Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
amin canım seninde herşey dilediğn gibi olsun inş bunları çok büyütme nişanlın bakması kolay bi tipmiş zaten mutfak işlerini kolaylatacak ürünler var AdAm_OLaCaK_KIZ örnek göstermiş bunu gibi ürünler hayatını bireaz daha kolaylaştırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…