- 15 Ekim 2013
- 2.994
- 1.324
- 158
- 36
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Asla beyim bilirci biri değilim kavga ederim hatta günlerce uzatırım,bende 19 aydır tanıyosam baskın biri olmadığını biliyorum diyorum şurda yazılan konularla kimsenin hayatını bilemeyiz haftasonu gözlük aldık mesela sürekli bana sorup durdu hangisinin yakıştığını kendi beğendiğini aldırmadım baskın biri değil danışan biriEvet genelde öyle isterler, mutfak dolabı için bile bunu yapıyo adam ben zaten senin beğeneceğin şeyi beğenirim koltuğumun altına gir falan, o öyledir de işte sen o kafada mısın o önemli, ben bilmem beyim bilirci kadın da çok
Olay kavgaya gelince adam lafları yumuşatıyo suyuna gidiyo He He diyo gibi geliyo bana
Şimdi mutlu ve rahatmısın pekiyani hayat bu belli olmaz bende senin gibiydim düğüne bir ay kala psikoloji yerlerde süreklibi gerginlik e ortada sorun yok bide benim saçlarım o stresten 1 ayda yarısı döküldü nerdeyse o derce yani sağa sola sataşmalar drup dururken ağlamalar ama evlendikten sonra gözümde o kadar büyütmemem gerektiğini anlayınca o stres uçup gitti formatlanmış gibi oldum tabiri caizse
Asla beyim bilirci biri değilim kavga ederim hatta günlerce uzatırım,bende 19 aydır tanıyosam baskın biri olmadığını biliyorum diyorum şurda yazılan konularla kimsenin hayatını bilemeyiz haftasonu gözlük aldık mesela sürekli bana sorup durdu hangisinin yakıştığını kendi beğendiğini aldırmadım baskın biri değil danışan biri
Patatesi sorunsuz soyabilirsem inşallah bakalımİyi bakalım öyle diyosan
Sorun yok hersey hallolmuş yemek diye börek patates kızartması makarna istiyo hastaysan dışardan yiyosunuz kadın geliyo temizliğe, sıkıntın yok İşte
Patatesi sorunsuz soyabilirsem inşallah bakalım
Çocuğu konuştuk özellikle ben konuştum istemediğimi söyledim oda bitane istediğini söyledi,bayram seyrana gelincede ilk gün aile ziyaretleri olurmuş 2.gün evde dinlenirmişiz veya gezermişiz 3. 4. gün çalışıyo zaten haftasonuna denk gelmezse aklıma gelen herşeyi soruyorum
yani sözünü ettiğim o bir ayın yanında ohh misler gibiyiz allaha şükür tabi yinede ufak sorunlar var onada kimin hayatı dört dörtlük ki diyip geçiyorumŞimdi mutlu ve rahatmısın peki
Evet çünkü elle tutulur hiçbişey olmadığını ve daha önemli şeylerin olduğunu görüyorum e çocuğun bana karşı bişeyi yokki niye yumuşamıyımKonularını dışardan biri gibi tekrar okur musun, hemen hemen tüm konularını biliyorum ve gidişat hep aynı, başta şikayet ortalarda yumuşama sona doğru da aslında öyle değilmiş biz hallettik vs
Yani inşallah ben yanılırım sen çok mutlu olursun
Çok sevindim ya çoğu kişi böyle yazmış,Allah mutluluğunuzu daim etsin :)yani sözünü ettiğim o bir ayın yanında ohh misler gibiyiz allaha şükür tabi yinede ufak sorunlar var onada kimin hayatı dört dörtlük ki diyip geçiyorum
E yumusayacaksan niye esip gurleyip 17 sayfalık konu aciyosun?Evet çünkü elle tutulur hiçbişey olmadığını ve daha önemli şeylerin olduğunu görüyorum e çocuğun bana karşı bişeyi yokki niye yumuşamıyım
17 sayfayı siz yapıyosunuz thanks :)))E yumusayacaksan niye esip gurleyip 17 sayfalık konu aciyosun?
soyacağım varda diyelimki kayınvalideme gittim salata yapılcak bişey soyulcak onun evindede yok diye biliyorum soyacaklamı gezicem yanımda insanlara rezil olmak istemiyorum
Belli biyere kadar diye bişey yok işte ya hep ya hiç,teşekkür ederim yorumunuz içinHazir degilsen kesinlikle evlenme.
Cinsellikte madem onemli senin icin tabu degilse yasa bElli yere kadar . Ama sadece istek icin kesinlikle
Cok pisman olursun
Ciddiye alinmadiginin farkına varmissindir umarım 17 sayfa boyunca cogu yorum geyik ironi :))17 sayfayı siz yapıyosunuz thanks :)))
17 sayfayı siz yapıyosunuz thanks :)))
amin canım seninde herşey dilediğn gibi olsun inş bunları çok büyütme nişanlın bakması kolay bi tipmiş zaten mutfak işlerini kolaylatacak ürünler varÇok sevindim ya çoğu kişi böyle yazmış,Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Bende aynı şekilde karşılık veriyorum zaten :)Ciddiye alinmadiginin farkına varmissindir umarım 17 sayfa boyunca cogu yorum geyik ironi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?