Kafam karışık

Evlenmeden önce yemek hangimiz biliyordu acaba, ben makarna hariç bişey bilmezdim, gayette öğrendim ama az çok eşim de bilir,hasta olsam bi kap yemek yapabilir yani, yemek temizlik tertip düzen ucundan kıyısından herkesin bilmesi gereken şeyler bence, evli ol olma ama asgari kendine bakacak durumda ol

Bende gayet rahat büyüdüm annem bana da hiç bişey yaptirmazdi sen ders calis derdi suan evliyim ve annem bile şaşırıyor yemegimi yiyen herkes çok beğenir .Takma kafana bunları evlilik yemek temizlik cinsellikten ibaret değil .. zmanla hepsi çok güzel düzene giriyor.. he sunuda söylemeden geçemeyeceğim evlilik gerçekten büyük sorumluluk getiriyor..

Bende senin gibiydim bekarım bu arada . Annem yaşlandı artık ve rahatsız evin her işi bende desem yalan olmaz . Yavaş yavaş öğreniyorum hergün bir şey daha öğreniyorum . Yani demek istediğim evli olsanda olmasanda birgün gelir kendi yemeğini de kendi işini de kendin yaparsın .Ne ara yapmaya başladığınıda belki anlamazsın ama kendini yapar bir şekilde bulursun .

Evlenilmez, ben evlenmem. Toplumun kalıplarına mı gideceğim? Toplumun kurallarına uygun yaşayıp kendimi mi çürüteceğim? Elbette hayır. Toplum benim keyfimin kahyası mı? Değil. Bana göre evlenilmez, evlenilmemeli. Evlendikten sonra cinsel sorun yaşayan o kadar çok insan var ki... Kaç tane kadın vajinismusla uğraşıyor mesela. Bunlar benim düşüncelerim. Ama bir konuda anlaşalım: herkes yaptığı şeyin arkasında duracak. Durulmamasına ben katlanamıyorum.

İşte bakın size göre nedir ama benim için hayat memat meselesi herkes aynı değilki,tavsiyenizi denicem teşekkürler

Allah bağışlasın yavrunuzu,bende inşallah ileride böyle derim bu örnekler çok mutlu ediyo beni

Pardon ama ben kendi hayatımı isteklerimi anlattım sevişenler evlenmesinmi dedim?Nişanlılık için acele ettiğimin bende farkındayım şimdi evlilik için daha temkinli hareket ediyorum

Namusla ilgili bi sorun yok siz öyle düşünürsünüz ben böyle düşünürüm herkesin tercihi kendine

Olurmu samirecim sen doğru anlasaydın bari :) cinsellik derken duygusuz cinsellik gibi anlaşıldım sanırım sevdiğim insanla cinsellik yaşayabilmek için evlenmem gerekir ama evliliğin sorumluluğuna kendimi hazır hissetmiyorum napmalıyım diye konu açtım

Soğan sarımsak sadece beceriksizliğimin boyutunu anlatmam için bi örnekti yoksa nişanlım akşamları tek çeşit yiyen biriymiş kızartma makarna börek bunların tek bitanesi olması yeterliymiş ama ben bunları bile ortaya getirememekten korkuyorum

bana şunu söyle mesele sadece yemek ev işi ıvır zıvıır mı

Bu konuyu konuşmuştuk diğer konumda nişanlım maaş demiyor, ben kazanırım onu kendi dilediğimce harcarım diye konuya giriştiğim için oda onun adının evlilik olmadığını hesabın tek biyerde toplanması gerektiğini söyledi son bikere daha yazıyorum :) ikimizde çalışırsak birini tutarmışız boşuna endişeleniyomuşum

inşallah canım teşekkürler

Bu dediklerin yemek değil ki, hep bunları yiyosa 1000 kg olursun

Çok tembelim ama sadece ev işi konusunda böyleyim ilgimi çekmiyor,ne güzel geliştirmişsiniz kendinizi bende öyle olurum ileride inşallah

bak mesele sedece yemek ev işi gibi konularda sıkıntı yapmaksa ben seni bu konuda sollarım canım düğüne bir ay kala ne çektiğmi bi allah bilir bi ben ama düğünden sonra onların hepsi uçuup gitti

Toplanacak yer neden onun cebi ya da hesabı, bu ataerkil kafa seni korkutmuyor mu, ben erkeğim baş benimle başlar önce benim ailemle biter hazır mısın bunlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…