- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.302
- 598
- Konu Sahibi homesweethome3
-
İşte bakın size göre nedir ama benim için hayat memat meselesi herkes aynı değilki,tavsiyenizi denicem teşekkürlerBen de el bebek gül bebek büyúdüm ayriyetten tek çocugum ama elimden de her is gelir. Çünkü ben kendi isimi kendim halletmeyi severim ki zaten bir patates bir sogan dogramak nedir ki ya ? Ha keyfi olarak yetemedigim yerlere kadin getiririm beraber yapariz ama yas olmus 24 bu kadar beceriksizlik ( kendi tabirinizle ) biraz garip. Presnses sendromundan kurtulmaya bakin.
Allah bağışlasın yavrunuzu,bende inşallah ileride böyle derim bu örnekler çok mutlu ediyo beniEvlilik sadece cinsellikten ibaret değil.ayrıca bn de hazır değildim evliliğe aynı snn gbiydm.beceriksizdim.smdi evliyim 4 yasnda dünya tatlısı bi oğlum var.mecbur kaldığında yemeginide yapicaksin temizliginide. Hiç bi kadın bayilarak yapmaz yemekle temizliği.sevdiğin insan için herşeyin üstesinden gelebiliyosun inan bana.ve ben evlendigimde 21 yasndaydm. 22 yasnda oğlanı aldım kucagima.smdide 26 yaşındayım.iyikide evlenmisim diyorum.
Pardon ama ben kendi hayatımı isteklerimi anlattım sevişenler evlenmesinmi dedim?Nişanlılık için acele ettiğimin bende farkındayım şimdi evlilik için daha temkinli hareket ediyorumSenin burda yazdığın mantığa göre, evlilik öncesi cinsellik yaşayan çiftlerin hiçbirinin evlenmemesi lazım. İnsan sevişmek için mi evlenir Allah aşkına? Sevdiğin insanla aynı evde olmak, hayatı paylaşmak vs. Bunlar senin için pek anlam ifade etmiyorsa evlenme . Anladığım kadarıyla gezip eğlenmekten gayet mutlusun. Ama evlilik hayatında yemek,temizlik yapmak sana göre değil. Keşke nişanlanmadan önce bunları ölçüp tartsaydınız çünkü nişanlılık evliliğe söz vermektir bi nevi...
Namusla ilgili bi sorun yok siz öyle düşünürsünüz ben böyle düşünürüm herkesin tercihi kendineEvlenmeden önce birlikte olun o zaman..namusun bacak arasında ki zar dan ibaret olduğunu düşünen biri değilim ben..sevdiğin evlenmek istediğin biri ile olmakta namussuzluk değil zaten..ayrıca her haltı yedikten sonra bir zar kalsa ne kalmasa ne...
Olurmu samirecim sen doğru anlasaydın bari :) cinsellik derken duygusuz cinsellik gibi anlaşıldım sanırım sevdiğim insanla cinsellik yaşayabilmek için evlenmem gerekir ama evliliğin sorumluluğuna kendimi hazır hissetmiyorum napmalıyım diye konu açtımCanim bak Allah korusun nisani attigini düşün onsuz yasayabilecekmisin neden böyle düşüncelere kapildin yemek falan nedir ki ogrenirsin yavaş yavaş yok ben yapamam edemem diyorsan nisanida surdurmenin anlami yok ki şahsen ben senin gibi düşünmemiştim sirf cinsellik icin mi evlenir insan
Yok hayır bu aralar ailelerle biraraya gelip konuşucazbence sen evliliğe hazır değilsin düğün tarihiniz belli mi
Soğan sarımsak sadece beceriksizliğimin boyutunu anlatmam için bi örnekti yoksa nişanlım akşamları tek çeşit yiyen biriymiş kızartma makarna börek bunların tek bitanesi olması yeterliymiş ama ben bunları bile ortaya getirememekten korkuyorumGünaydın
Sabah uyandık
Kızımı anneme bıraktık, koştur koştur işe geldik eşimle
18:00 e kadar burdayız, yol 1,5 saat. 19:30 da kızı annemden tekrar alıp eve döneceğiz
Ondan sonracıma yemek kalmadı, bi menemen yaparız belki gidince
İşte böyle.
Evlenince bunlar oluyo olacak
Sen bence evlenme, soğan ne ki... Daha bunun eşle anlaşması tartışması kayınvalide vb. sorunları olabilir
bana şunu söyle mesele sadece yemek ev işi ıvır zıvıır mıSoğan sarımsak sadece beceriksizliğimin boyutunu anlatmam için bi örnekti yoksa nişanlım akşamları tek çeşit yiyen biriymiş kızartma makarna börek bunların tek bitanesi olması yeterliymiş ama ben bunları bile ortaya getirememekten korkuyorum
Bu konuyu konuşmuştuk diğer konumda nişanlım maaş demiyor, ben kazanırım onu kendi dilediğimce harcarım diye konuya giriştiğim için oda onun adının evlilik olmadığını hesabın tek biyerde toplanması gerektiğini söyledi son bikere daha yazıyorum :) ikimizde çalışırsak birini tutarmışız boşuna endişeleniyomuşumHayatta en kötü şey benim için hedefsiz olmaktır
Ve ben seni hedefsiz görüyorum
Çalışma yok, evdesin ama soğan bile doğramak yok. Fazla şımarık gibi görünüyorsun burdan
Halinden memnunsan da niye nişanlandın anlamadım nişanın devamı evliliktir
Evlilik demek hayatı birlikte omuzlanmak demek, sen prenses gibi otur adam hem çalışsın hem gelince yemek mi yapsın yani ?
Ki sanmıyorum çalışmadığın halde maaş lafı eden adam, yakında sana çalış ta der. Çalışınca da yine ev işi olacak ya bölüşeceksiniz ya da birini tutacaksınız.
Ay çok yazdım ama cidden fazla gel gitler yaşadığını düşünüyorum, bence de evlenme.
inşallah canım teşekkürlerBana da annem hiç iş yaptırmazdı yemek falan da bilmezdim ama iş başa düşünce yapıyorsun. Gerçi ben şehir dışında okudum onun da etkisi var ama ailemin yanında yaşasam da evlendikten sonra illa ki öğrenirdim atla deve değil ya. Şimdi iki ayrı şehirde iki evi idare ediyorum.
Annem lisedeyken bana sen hayatla nasıl baş edeceksin derdi, öyle bir baş ettim ki :))
Demem o ki yemek temizlik falan hikaye, içinde istek olursa eşin de destek olursa halledersin hepsini. Yeter ki kendine ve karşındaki insana güven.
Soğan sarımsak sadece beceriksizliğimin boyutunu anlatmam için bi örnekti yoksa nişanlım akşamları tek çeşit yiyen biriymiş kızartma makarna börek bunların tek bitanesi olması yeterliymiş ama ben bunları bile ortaya getirememekten korkuyorum
Çok tembelim ama sadece ev işi konusunda böyleyim ilgimi çekmiyor,ne güzel geliştirmişsiniz kendinizi bende öyle olurum ileride inşallahsenin yaşlarında annem de bana derdi
evde hiç iş yapmazdım tam prensestim yaa
şimdi anneme nasıl üzülüyorum ve kendime nasıl kızıyorum anlatamam
bütün evin yükü kadıncağızdaymış, iki erkek bi de kız ama hepsi birbirinden tembel
neyse evlendim ilk yıl çok çok zorlandım ne evimin düzeni ne temizliği vardı aylarca yemek yapmadığım sadece makarna menemenle geçiştirdiğim olurdu ama baktım olacak gibi değil, çünkü durumdan ben de memnun değilim neticede annemden böyle görmemişim, her daim temiz düzenli bir ev mis gibi yemekler, evime girmek istemiyordum bi hırsla giriştim ilk önce yemek yapmayı öğrendim ve gerçekten öğrendim hatta o kadar ki artık tariflere kendi zevkime göre bişeler bile ekleyip çıkarıyorum kafama göre yemek üretiyorum eşim bazen yine ne uydurdun adı ne bu yemeğin diye dalga geçiyor
temizlik düzen de annem kadar olamasam da (hala bi tembellik var ne yazık ki) haftada bir evde olduğum günler topluyorum haftaiçi de dağınıklığı topluyorum yorgunluk oluyor tabii, bekarken ki gibi istediğim saatte yat istediğim saatte kalk yok artık ama sevdiğin insan için yaptığın da çok da zor olmuyor
çok uzun anlattım ama biraz daha cesaretini topla diye evlilik demek sorumluluk demek ama çok zor değil korkulacak kadar
Bu konuyu konuşmuştuk diğer konumda nişanlım maaş demiyor, ben kazanırım onu kendi dilediğimce harcarım diye konuya giriştiğim için oda onun adının evlilik olmadığını hesabın tek biyerde toplanması gerektiğini söyledi son bikere daha yazıyorum :) ikimizde çalışırsak birini tutarmışız boşuna endişeleniyomuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?