- 9 Aralık 2009
- 17.207
- 54.938
- 1.123
- Konu Sahibi homesweethome3
-
Bende öyle bir hayat istiyorum sanırım,ama bunun için öncelikle işe başlamam lazım.Onunda benden istediği hergün üç çeşit yemek koymak değil,bi çeşit bile yeter diyor bekar hayatım çok rahat geçti evlilik nasıl olacak bilmiyorumİkili ilişkilerde herşey mübahtır bence, iki kişi birbirinden herseyi isteyebilir yeter ki karşılıklı rıza ve imkan olsun
Bi arkadaşım var, evde yemek yediklerini bilmem, su ısıtıcıya su bile koyduğunu sanmam, öyle bir hayat istiyordu öyle birini de buldu, eşi sen kendine bak fit ol güzel ol yemek temizlik deli işi diyen biri, kahvaltılar bile dışardan, iki kişi ortak paydada buluştu mu buluştu, süper
Ama hayata bambaşka yerlerden bakan biri anyada biri Konyada iki kişinin evlenip sonra da neden böyle oldu demesini anlayamam
Bende öyle bir hayat istiyorum sanırım,ama bunun için öncelikle işe başlamam lazım.Onunda benden istediği hergün üç çeşit yemek koymak değil,bi çeşit bile yeter diyor bekar hayatım çok rahat geçti evlilik nasıl olacak bilmiyorum
İstersen sende dursun ama tek biyerde birleşsin dedi durduk yere maaşlar bende durur demedi arkadaşlar ben çalışırsam param bende durur sen ne düşünüyosun diye giriş yapınca o zaman o ev arkadaşlığı olur dedi o konuyu hallettik sorun o değilToplanacak yer neden onun cebi ya da hesabı, bu ataerkil kafa seni korkutmuyor mu, ben erkeğim baş benimle başlar önce benim ailemle biter hazır mısın bunlara
İstersen sende dursun ama tek biyerde birleşsin dedi durduk yere maaşlar bende durur demedi arkadaşlar ben çalışırsam param bende durur sen ne düşünüyosun diye giriş yapınca o zaman o ev arkadaşlığı olur dedi o konuyu hallettik sorun o değil
Ben kendime bakamıcak haldeyim işte sorun o,bugün regl ağrısı çektim bütün gün yattım mesela, hasta olursam nolucak dedim haber verirsin dışardan getiririm dedi dışardan yemeyi çok seviyoruz zaten limoncu gibiyiz :)Evlenmeden önce yemek hangimiz biliyordu acaba, ben makarna hariç bişey bilmezdim, gayette öğrendim ama az çok eşim de bilir,hasta olsam bi kap yemek yapabilir yani, yemek temizlik tertip düzen ucundan kıyısından herkesin bilmesi gereken şeyler bence, evli ol olma ama asgari kendine bakacak durumda ol
Girmiş girmiş bize yemek bile yaptı korkum o zaten bilmeyen biri olsaydı karşımda onu kandırabilirdim :)Aman nişanlın girmiş mi hiç annesiyle mutfağa acaba. Evlilik sorumluluğu imiş peh niye bize veriliyor o sorumluluk hep. Hizmetçiyiz sanki. Anlaş nişanlınla yardım etmesini değil de çoğu şeyin ortak yapılması gerektiğini söyle
İnşallah bende annemi utandırırım,yemek temizlik dışında ne gibi sorumluluklar anlatırmısınız bana sanki ondan başka bi dert yokmuş gibi geliyorBende gayet rahat büyüdüm annem bana da hiç bişey yaptirmazdi sen ders calis derdi suan evliyim ve annem bile şaşırıyor yemegimi yiyen herkes çok beğenir .Takma kafana bunları evlilik yemek temizlik cinsellikten ibaret değil .. zmanla hepsi çok güzel düzene giriyor.. he sunuda söylemeden geçemeyeceğim evlilik gerçekten büyük sorumluluk getiriyor..
Bi erkek ataerkilse herşey kendi dediğimi olur sizceToplanacak yer neden onun cebi ya da hesabı, bu ataerkil kafa seni korkutmuyor mu, ben erkeğim baş benimle başlar önce benim ailemle biter hazır mısın bunlara
Ben kendime bakamıcak haldeyim işte sorun o,bugün regl ağrısı çektim bütün gün yattım mesela, hasta olursam nolucak dedim haber verirsin dışardan getiririm dedi dışardan yemeyi çok seviyoruz zaten limoncu gibiyiz :)
Evet sadece yemek temizlik bunlardan başka ne varkibana şunu söyle mesele sadece yemek ev işi ıvır zıvıır mı
Bi erkek ataerkilse herşey kendi dediğimi olur sizce
yani demek istiyorum ki bunlar büyütülecek şeyler değil ne konular okuyoruz burda dimiEvet sadece yemek temizlik bunlardan başka ne varki
Evet sadece yemek temizlik bunlardan başka ne varki
Hangi konuyu açtığımı biliyorum ataerkil erkek hep kendi dediği olan erkekmidir bunu merak ediyorum evlisiniz tabikide benden tecrübelisinizKonuyu sen açtın canım bak alıntı da yaptım baskın olduğunu ima ettiğini falan sen yazmışsın hep ben değil, ben ataerkil değilim öyle birini de tercih etmedim bana uzak cehenneme direk öyle erkek
Tabiki neler okuyoruz aileler çocuk şu bu onlarda korkutuyo tabi, ailesini seviyorum ama genel olarak sorumluluktan korkuyorum korktuğum şeyle ilgili belki hiç sorun yaşamamda hiç ummadığım bişeyden dertlenirim belli olmazyani demek istiyorum ki bunlar büyütülecek şeyler değil ne konular okuyoruz burda dimi
Çocuğu konuştuk özellikle ben konuştum istemediğimi söyledim oda bitane istediğini söyledi,bayram seyrana gelincede ilk gün aile ziyaretleri olurmuş 2.gün evde dinlenirmişiz veya gezermişiz 3. 4. gün çalışıyo zaten haftasonuna denk gelmezse aklıma gelen herşeyi soruyorumBunlardan başka aileler var mesela, kendi ailen onun ailesi beklentiler aradaki denge,geldin gittin bayram seyran özel günler sorunsalı, akabinde çocuk
Hangi konuyu açtığımı biliyorum ataerkil erkek hep kendi dediği olan erkekmidir bunu merak ediyorum evlisiniz tabikide benden tecrübelisiniz
yani hayat bu belli olmaz bende senin gibiydim düğüne bir ay kala psikoloji yerlerde süreklibi gerginlik e ortada sorun yok bide benim saçlarım o stresten 1 ayda yarısı döküldü nerdeyse o derce yani sağa sola sataşmalar drup dururken ağlamalar ama evlendikten sonra gözümde o kadar büyütmemem gerektiğini anlayınca o stres uçup gitti formatlanmış gibi oldum tabiri caizseTabiki neler okuyoruz aileler çocuk şu bu onlarda korkutuyo tabi, ailesini seviyorum ama genel olarak sorumluluktan korkuyorum korktuğum şeyle ilgili belki hiç sorun yaşamamda hiç ummadığım bişeyden dertlenirim belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?