Kafam karışık

Aman nişanlın girmiş mi hiç annesiyle mutfağa acaba. Evlilik sorumluluğu imiş peh niye bize veriliyor o sorumluluk hep. Hizmetçiyiz sanki. Anlaş nişanlınla yardım etmesini değil de çoğu şeyin ortak yapılması gerektiğini söyle

Bende öyle bir hayat istiyorum sanırım,ama bunun için öncelikle işe başlamam lazım.Onunda benden istediği hergün üç çeşit yemek koymak değil,bi çeşit bile yeter diyor bekar hayatım çok rahat geçti evlilik nasıl olacak bilmiyorum

Sen de öyle istiyosun da işte geçen konunda borcumuz olacak demiştin, illa ki borç oldumu sıkıyosun kendini, ailem ev verirse borç olmaz demiştin bir de sanki

Toplanacak yer neden onun cebi ya da hesabı, bu ataerkil kafa seni korkutmuyor mu, ben erkeğim baş benimle başlar önce benim ailemle biter hazır mısın bunlara
İstersen sende dursun ama tek biyerde birleşsin dedi durduk yere maaşlar bende durur demedi arkadaşlar ben çalışırsam param bende durur sen ne düşünüyosun diye giriş yapınca o zaman o ev arkadaşlığı olur dedi o konuyu hallettik sorun o değil

Hayır bak öyle değildi o ifadeler dur bulayım hemen

Ben kendime bakamıcak haldeyim işte sorun o,bugün regl ağrısı çektim bütün gün yattım mesela, hasta olursam nolucak dedim haber verirsin dışardan getiririm dedi dışardan yemeyi çok seviyoruz zaten limoncu gibiyiz :)

Girmiş girmiş bize yemek bile yaptı korkum o zaten bilmeyen biri olsaydı karşımda onu kandırabilirdim :)

İnşallah bende annemi utandırırım,yemek temizlik dışında ne gibi sorumluluklar anlatırmısınız bana sanki ondan başka bi dert yokmuş gibi geliyor

şakayla karışık bana baskın olduğunu onun dediğinin daha güzel olduğunu söyledi zaten beni mutlu edecek şeyiyaptırcakmış ben sinir oldumcevaplarımda biraz sert oldu haliyle..

Sonra evlenince değişeceksen haberver dedi bende ne gibi dedim saygıkonusunda dedi bana sesinin yükselmesinden hoşlanmıyorumlütfen evlenincede yükselmesin dedi..Sonra evlenince para mevzumuz nasıl olucak dedim oda hanım eşine teslim etmeli dedi nasıl yani kendimaaşım için senden izinmi alıcamdedim,evlenince senin benim maaşım diye bişey yok ben zaten para veririm kredi kartında olucak hem neistedinde almadım dedi benim maaşım dediğin an ayıp edersin sen daha evlilik psikolojisinde değilsin,seninerkeğine saygı duyup onun koltuğunun altına bırakman lazımkendini evi erkek idare eder dedi..

Ahanda tam ifade bu, ha sıkıya gelince yumuşatmış olabilir laflarını ama özü bu yani onu bil, sonra evlenince ağlama

İkinizde çalışırsanız kadın tutuyo dışardan yeniyor oyyy borcsuz evlencen heralde

Konuyu sen açtın canım bak alıntı da yaptım baskın olduğunu ima ettiğini falan sen yazmışsın hep ben değil, ben ataerkil değilim öyle birini de tercih etmedim bana uzak cehenneme direk öyle erkek
Hangi konuyu açtığımı biliyorum ataerkil erkek hep kendi dediği olan erkekmidir bunu merak ediyorum evlisiniz tabikide benden tecrübelisiniz

yani demek istiyorum ki bunlar büyütülecek şeyler değil ne konular okuyoruz burda dimi
Tabiki neler okuyoruz aileler çocuk şu bu onlarda korkutuyo tabi, ailesini seviyorum ama genel olarak sorumluluktan korkuyorum korktuğum şeyle ilgili belki hiç sorun yaşamamda hiç ummadığım bişeyden dertlenirim belli olmaz

Bunlardan başka aileler var mesela, kendi ailen onun ailesi beklentiler aradaki denge,geldin gittin bayram seyran özel günler sorunsalı, akabinde çocuk
Çocuğu konuştuk özellikle ben konuştum istemediğimi söyledim oda bitane istediğini söyledi,bayram seyrana gelincede ilk gün aile ziyaretleri olurmuş 2.gün evde dinlenirmişiz veya gezermişiz 3. 4. gün çalışıyo zaten haftasonuna denk gelmezse aklıma gelen herşeyi soruyorum

Hangi konuyu açtığımı biliyorum ataerkil erkek hep kendi dediği olan erkekmidir bunu merak ediyorum evlisiniz tabikide benden tecrübelisiniz

Evet genelde öyle isterler, mutfak dolabı için bile bunu yapıyo adam ben zaten senin beğeneceğin şeyi beğenirim koltuğumun altına gir falan, o öyledir de işte sen o kafada mısın o önemli, ben bilmem beyim bilirci kadın da çok

Olay kavgaya gelince adam lafları yumuşatıyo suyuna gidiyo He He diyo gibi geliyo bana

yani hayat bu belli olmaz bende senin gibiydim düğüne bir ay kala psikoloji yerlerde süreklibi gerginlik e ortada sorun yok bide benim saçlarım o stresten 1 ayda yarısı döküldü nerdeyse o derce yani sağa sola sataşmalar drup dururken ağlamalar ama evlendikten sonra gözümde o kadar büyütmemem gerektiğini anlayınca o stres uçup gitti formatlanmış gibi oldum tabiri caizse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…