- 5 Ağustos 2022
- 693
- 875
- 23
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
Arkadaşlar merhaba, eşim teknik servis sabah 9 akşam da normalde 7de gelmesi gerekiyor ama işi ne zaman biterse yani çoğunlukla 9 gibi geliyor altında da şirket arabası var.
Cumartesi günü normalde olduğu gibi gün içinde defalarca konuştuk vs akşam 7 gibi eşim aradı ve çok saçma bir sebepten (TV'nin sesi çok açık diye) tartıştık ve ben kızdığım için bir daha aramadım eşim de 9 civarı geldi o da haklı gibi tavırlıydı bende konuşmadım. Ama uyuduktan sonra telefonunu kurcaladım. (Bu arada telefonunu 1 hafta önce değiştirdi ve yüz tanıma ve şifre koymuş ben çaktırmadan şifreyi ezberledim öyle açtım.)
Telefonunda iş arkadaşının kız kardeşiyle 2 cevapsız 5 tane de kısa görüşmesi vardı. Aynı zamanda birkaç normal mesaj var ve WhatsApptan eşim konum atmış.
Eşime sordum onun anlatmasına göre arkadaşı farklı bölgede çalışıyormuş kız kardeşine araba lazımmış anne babasını bir yere götürecekmiş. Eşimi aramış neredesin vs diye konuşmuşlar sonra eşim kahvede oturmuş kıza anahtarı vermiş kız arabayı alıp ailesini nereye götürecekse götürmüş sonra arabayı geri getirmiş. ( Anlattığına göre)
Benim içim bulandı eşime bu normal mi diye sorduğumda normal tabi ne var diyor ve bu sebepten tartıştık konuşmuyorum. Ben abartıyor muyum arkadaşlar bunlar normal mi? (Birkaç detay daha var uzatmamak adına yazmadım)
Normalde her şeyini anlatır günlük müşterilerle yaptığı boş muhabbete kadar konuşuruz bunu söylemedi beni şüphelendiren bu. Ses yükselmesinden değil ben genelde bakarım çaktırmadan bir de şifre koyması beni tetikledi bakmam içinNormal bir rutininizde işini size anlatır mı? Mesela bu erkek arkadaşım olsa zaten o akşam ya da o an bana böyle böyle işte anahtar verdim şuraya geldim diye muhabbetini geçirirdi. Bu şekilde şüpheye düşüp buluyorsanız bence altında bir şey olabilir. Kimse ses yükselmesi, tek bir tartışma sonrası telefon karıştırmaz. Mutlaka öncesinde verdiği bir his vardır. Tabi gerçekten bize anlattığınız gibiyse, normalde sürekli telefonunu karıştırmıyorsanız.
Sürekli baktığınız için şifre koymuştur belki deNormalde her şeyini anlatır günlük müşterilerle yaptığı boş muhabbete kadar konuşuruz bunu söylemedi beni şüphelendiren bu. Ses yükselmesinden değil ben genelde bakarım çaktırmadan bir de şifre koyması beni tetikledi bakmam için
Olabilir ama arabalar herkesin kendine zimmetli eşim bir yere giderken ben kullanayım dediğimde bana bile vermiyor arabayı. Kaldı ki daha önce hiç tanımadığım adını bile duymadığım bir kız istiyor arabayıBizim iş yerinde müdürün şöförünü ve arabasını bizim birimdeki arkadaşlar kullanıyorlar hepimiz arkadaş olduğumuz için. O yüzden çok olamaz gelmedi bana ama belli de olmaz. Bunun için iş ortamını bilmek lazım.
Mesela geçen gün şefimizin annesini alıp hastaneye bırakmıştı. Çünkü çalıştığımız yerde öyle bir samimiyet mevcut.
Kocamı zaten hep çaktırmadan gözlüyorum açıkçasıBence kocanızla tartışmadan ( bu yoksa da onun aklına sokmanızı sağlar) kocanızı takip edin. Arada telefonuna bakın. Bazen iş yerine gidip sürpriz yapın.
o zaman beklemede kalınKocamı zaten hep çaktırmadan gözlüyorum açıkçasıve bunları yapıyorum
O benim baktığımı anlamaz hiç de söylemem. Ama eşler arasında şifre vs olur mu ya da telefonunu neden gizler insan?Sürekli baktığınız için şifre koymuştur belki de
Tamam buna bakayım ama velev ki tam anlattığı gibi oldu yine de bana gün içinde veya akşam eve gelince bunu söylememesi normal mi?Haritalardan konum geçmişine bak söylediği saatte söylediği yerde miymiş
Tamam buna bakayım ama velev ki tam anlattığı gibi oldu yine de bana gün içinde veya akşam eve gelince bunu söylememesi normal mi?
Teşekkürler yorumunuz içinBana normal geldi ya. Benim telefonumda da öyle mesajlaşmalar var. Mesela bir arkadaşımın şarjı bitmiş oluyor çok alakasız birinden iletişime geçiyor konum paylaşıyoruz falan.
Tam da böyle düşünüyorum Size sarılmak istedim şuanNe alaka mesai saatinde kiz ailesini biyere goturecek diye araba verip kahvede takilmak.
Sirket aracini nasil el aleme tak diye verebiliyor ki, ustelik benim bildigim o tarz araclarda gps takip oluyor. Demiyorlar mi oralarda ne işin var mesai saatinde? Nereye goturduyse artik kiz ailesini...
Cok sacma geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?