Kafamda mı kuruyorum Haklı mıyım? Lütfen fikir verin

Bana da

Oğlak burcu musunuz acaba sizi takdir ediyorum saygı da duyuyorum. Ablamda aynı sizin gibi (yetiştirilme tarzı ile ilgisi yok yani aynı ana baba büyüttü bizi) hatta bana hep kızar açık telefon görse kapatır ama ben böyle biri değilim kardeşleriminde telini görsem bakarım napayım herşeye bakarım hep de başım ağrır bu yüzden. Ve bakmasam bile karşıma çıkar bunu da biliyorum. Ama ben bakarım

Yok değilim açık telefon olsa o an mesaj gelse bakarım bende. Salaksa öyle laps diye mesaj gelir zaten azıcık kafası çalışıyorsa bildirimi gizlemiştir. Ama en fazla isme bakarım işte annen arıyor gel vs diye.

Bence değil.
Yani neden kıza arabasını veriyor ki bu çok saçma.
Aldatıyor diyemem ama bence gereksiz samimiyet .
Ben arabamı kimseye vermem ben kendim götürürüm gerekirse.
Kahve de beklemiş falan.
Kahvede beklemedi bence, anne baba götürüldü ise de muhtemelen kendi de gitmis, arabayi kendi kullanmistir, sirket arabasini baskasina veremez, sikintili o durum

Hadi desen ya da rakam olarak herkesin telefonunda şifre var onu anlarım da yüz tarama çok mu gerekli? O kadar korumaya alınacak ne olabilir ki? Benim takıldığım nokta burası oldu.
Kolaylık oluyor telefonu kullanırken şifre yokmuş gibi elinize aldığınızda hemen saniyede açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…