- 5 Ağustos 2022
- 693
- 875
- 23
- Konu Sahibi Nevisahsinamunhasirr
-
TeşekkürlerAçıkçası bana durum mantıklı gelmedi. Ne alaka iş arkadaşının kız kardeş i arabayı alsın. Bu şahsi araç değil ki versin. Bence takipte kalın
Bana daNe alaka mesai saatinde kiz ailesini biyere goturecek diye araba verip kahvede takilmak.
Sirket aracini nasil el aleme tak diye verebiliyor ki, ustelik benim bildigim o tarz araclarda gps takip oluyor. Demiyorlar mi oralarda ne işin var mesai saatinde? Nereye goturduyse artik kiz ailesini...
Cok sacma geldi bana.
Oğlak burcu musunuz acabaEvli olsam da bakmam baktırmam. Sevgilimle birbirimizin şifrelerini biliriz ama yanındayken telefonundan müzik açacaksam da alıyorum diye sorarım. Anne babamın telefonunu bile sormadan kullanmam, şunu yapar mısın dedikleri yer harici bir yere girmem. Böyle büyütüldüm ben. Eğer bir halt karıştırıyorsa bunu telefondaki mesaj, mail, fotoğraf dışında bir şeyden illa görürüm. O kadar zeki değiller gizli saklı iş konusunda.
Bana daBana da
Arabasını bana bile vermiyor bir de böyle düşünürsekBence değil.
Yani neden kıza arabasını veriyor ki bu çok saçma.
Aldatıyor diyemem ama bence gereksiz samimiyet .
Ben arabamı kimseye vermem ben kendim götürürüm gerekirse.
Kahve de beklemiş falan.
Yok değilimOğlak burcu musunuz acabasizi takdir ediyorum saygı da duyuyorum. Ablamda aynı sizin gibi (yetiştirilme tarzı ile ilgisi yok yani aynı ana baba büyüttü bizi) hatta bana hep kızar açık telefon görse kapatır ama ben böyle biri değilim kardeşleriminde telini görsem bakarım napayım herşeye bakarım hep de başım ağrır bu yüzden. Ve bakmasam bile karşıma çıkar bunu da biliyorum. Ama ben bakarım
Firsatini bulursam gbts ini bile cikaririmYok değilimaçık telefon olsa o an mesaj gelse bakarım bende. Salaksa öyle laps diye mesaj gelir zaten azıcık kafası çalışıyorsa bildirimi gizlemiştir. Ama en fazla isme bakarım işte annen arıyor gel vs diye.
Arabayı mı kocaya mı çarpıyoruzArabayi sana bile vermiyosa ama kalkip birinin kizkardesine veriyosa, bi de sirketin arabası, bana guvenmiyosun carparim diye, elin karisi carpmiyo mu diyip carparim
Kime denk gelirse hxhxhxhxArabayı mı kocaya mı çarpıyoruz
Ahhh canım bendeFirsatini bulursam gbts ini bile cikaririm
Arabayı alıp kocama geçireyim öyleyseKime denk gelirse hxhxhxhx
Arabayı mı kocaya mı çarpıyoruz
Bence mikemmel bi yol bxvdhdh, saka bi yana ben olsam antenleri acik tutarim bi sureArabayı alıp kocama geçireyim öyleysekökten çözüm
Kocayi carpisan arabalar pistinin orta yerine bagliyoruz hdhdhdhhdKocayı arabaya koyup ikisini birlikte çarpıyoruz
Benim antenler hep açık gözüm üzerinde. TeşekkürlerBence mikemmel bi yol bxvdhdh, saka bi yana ben olsam antenleri acik tutarim bi sure
Kahvede beklemedi bence, anne baba götürüldü ise de muhtemelen kendi de gitmis, arabayi kendi kullanmistir, sirket arabasini baskasina veremez, sikintili o durumBence değil.
Yani neden kıza arabasını veriyor ki bu çok saçma.
Aldatıyor diyemem ama bence gereksiz samimiyet .
Ben arabamı kimseye vermem ben kendim götürürüm gerekirse.
Kahve de beklemiş falan.
Kolaylık oluyor telefonu kullanırken şifre yokmuş gibi elinize aldığınızda hemen saniyede açılıyorHadi desen ya da rakam olarak herkesin telefonunda şifre var onu anlarım da yüz tarama çok mu gerekli? O kadar korumaya alınacak ne olabilir ki? Benim takıldığım nokta burası oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?