- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.368
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
ya arkadaşlar bıktım bu durumdan ben ki kimseyi takmayan rahat bir kızdım evlendim kv bazı hareketlerine sözüne sinir oldum kafamda sürekli bana sunu derse bunu demeliyim diye dönüp duruyor sonra abartma geline ne eziyet eden kaynanalar sen iyi olmana bak diyorum ama geçmiyor bir türlü mesela ben şimdi tatilde istanbula gidicem eşim gelemeyecek annesi ve kardeşinin ben yokken gelip evime çöreklenmesinden ve o rahata alışıp hep gelmesinden eşyalarıma zarar vermelerinden korkuyorum hem oğlum evde yalnız kalmasın hem gideyim oğlumun evinde keyf süreyim kocasıyla da arası kötü zaten .şimdi bu yüzden tatillerde az mı kalayım istanbulda napayım kafam cok karısık bu düşüncelerden kurtulmak istiyorum He birde bunun dısında eşimle gideceğim zamanlarda bizim peşimize takılmasından da korkuyorım cünkü istanbulda bir oğlu daha var lafı geçti bunun da görümce hanım da laf arasında ne olcak gidersin yine istanbula dedi kocasıyla gitmez küsler bu durumda bizim peşimize takmak istiyorlar istemiyorum kv ile yolculuk yapmak ben yokken evime gelmesini de istemiyorum yoksa cok mu abartıyorum bilmiyorum eşim dolduruşa gelebilen insan aklına girerler diye de korkuyorum