- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- 173
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yok sanmam sadece abimin üstüne vekalet şuanBizim arabamız vardı arabayı noterde abimin üzerine verdik ama pay olarak yani 4 hisse görünüyordu ben, annem, abim ve kardeşim. Belki sizde de böyledir.
Kendimce haklıyım ama gelde bizimkilere anlat işteGayet normal hakkınızı istemeniz
En sevmedigim şey cinsiyet ayrımcılığı
O halde bir avukata danışmanız en doğrusu. Ama vekalet vermenizi doğru bulmadım ben abiniz bile olsa anne en mantıklısıydı.Yok sanmam sadece abimin üstüne vekalet şuan
Ben zaten doğru bulmadığımı notere gitmeden defalarca söyledim.O halde bir avukata danışmanız en doğrusu. Ama vekalet vermenizi doğru bulmadım ben abiniz bile olsa anne en mantıklısıydı.
Tabiki haklisin bizde 3kardeşizKendimce haklıyım ama gelde bizimkilere anlat işte
Kendimce haklıyım ama gelde bizimkilere anlat işte
Ataerkil toplumlarda maalesef bu böyle laf söyletmiyor aileler genelde. Ama kafanıza takıldıysa bir avukata gitmeniz en mantıklısı abiniz bir şey yapmadanBen zaten doğru bulmadığımı notere gitmeden defalarca söyledim.
Annemin üstüne almasını herşeyi ama bizimkilere dinletemedim. Sorun çıkartmamak için mecburen imzaladım
Doğru olan da o zaten kuzum.Tabiki haklisin bizde 3kardeşiz
Bir gram hakkimi kimseye birakmam
Hepsi evli. Kocalarına güveniyolar heralde.niye diger kardeşlerin ses çıkarmıyor
Yapabilir miyim ki öyle bişey.Noter'e git azilname düzenlemek istiyorum de vekalet reddi için bir dilekçe vereceksin. En azından kendi payını kurtarmak için bir avukata danış. O ablaların da enayi falan sanırım. Neyse sen vekaleti geri çektikten sonra ablalarını da iyice doldur. Onlar da aynı işlemi yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?