katılıyorumBen de öyle düşünüyorum, yani acil durum olur gece yolculukta lastik patlar gidecek yer bulamazsın anlarım. Ama öyle bir durumda bile internetten anında rezervasyon yapabiliyorsun artık.
Bence konu sahibi eşinin iş için şehir dışında olduğundan bile emin olmayabilir gibi geldi, güvensiz bir ilişki.
Birbirlerinden haberdar olan bir çift olsa böyle sorunlar yaşanmaz.
valla ben evime eşsiz kızkardeşsiz ya da bir dişi eşliğinde gelmeyen kimseyi misafir etmiyorum doğruuu kurumumuzun misafirhanesine postalıyorumm.konu sahibinin eşi de aynını yapsın gitsin otel de kalsın herkes rahatlasın ayoll.kadın kafayı sıyıracak bunu düşüne düşüne aaaaaaBencede risk almaya değmezkapıda açık kalabilir
Ya yemeğe gitmişler yiyişmeğe gitmemişleryaİsinden dolayi esi Ukraynalı bayan is arkadasları ile yemege giden ben gideyim buradan.
Canım ben de hayır derdim ama bırak bir şey yapacak olan inan her türlü yapar aklınq getirme kıskanç olan ben diyorum bunuMerhabalar 2 yıldır evliyim. Eşimin işinden dolayı 20 günlük bir kurs için şehir dışına çıktık beni de annemlere bıraktı başka bi ile. Ama iller arası yakın mesafe. Haftasonlarında izinli. Bu haftasonu arkadı ile (yakın arkadaşı ile aynı kursa denk geldiler)arkadaşının memleketine bi araba konusu için gittiler buraya kadar sorun yok. Arkadaşının ailesinin evinde kalacağını söylediler ama evde ablası da var. Ben pansiyonda kalmasını evde ablası varken orda kalmasını istemediğimi söyledim ama benim saçmaladığımı daraltıp bunalttığımı söyledi dünden beri de konuşmuyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Beni resmen hiç umursamadı. Aynı konuda kendisi olsa bana izinveröezdi ki daha öncesinde de vermedi. Akıl verin nasıl davranayım ?
Abla falan demeye gelmez artık burda neler okuyoruz komşu kızı o kızı onun halası oladabilir pek tabiki... yallah otele derdim bendevalla ben evime eşsiz kızkardeşsiz ya da bir dişi eşliğinde gelmeyen kimseyi misafir etmiyorum doğruuu kurumumuzun misafirhanesine postalıyorumm.konu sahibinin eşi de aynını yapsın gitsin otel de kalsın herkes rahatlasın ayoll.kadın kafayı sıyıracak bunu düşüne düşüne aaaaaa
çocukların gittiği spor da tanıştığım orda ve telefonda sohbete ettiğim bir kadın hastası olduğu için kızını 1 gece bana bırakmak istedi kabul etmedim.ailemden biri değil hadi çocuğun başına bir şey gelse ya da başka bir sorun olsa.covid riski zaten başka konu.hastaneye götürebilirmiş ama sırf spordan geri kalmasın diye istedi şaşırdım.Abla falan demeye gelmez artık burda neler okuyoruz komşu kızı o kızı onun halası oladabilir pek tabiki... yallah otele derdim bende
Aa aa ne tuhaf kadın nasıl güvenmiş sonuçta yabancı bi adam var evde ay kız çocuğu genç kız ne olursa olsun olmaz... covid ayrı mevzu zaten....çocukların gittiği spor da tanıştığım orda ve telefonda sohbete ettiğim bir kadın hastası olduğu için kızını 1 gece bana bırakmak istedi kabul etmedim.ailemden biri değil hadi çocuğun başına bir şey gelse ya da başka bir sorun olsa.covid riski zaten başka konu.hastaneye götürebilirmiş ama sırf spordan geri kalmasın diye istedi şaşırdım.
Nerde kaldı diyordum….Kadının en büyük düşmanı kadın
aynen öyle.eşimi hiç tanımıyor mesela.nasıl güvenebiliyor ki bize?Aa aa ne tuhaf kadın nasıl güvenmiş sonuçta yabancı bi adam var evde ay kız çocuğu genç kız ne olursa olsun olmaz... covid ayrı mevzu zaten....
Konu sahibinin taktıgı durumdan mutevellit örnekledim yoksa ben kıskanıp kırıştırmam cildimi ayol :dYa yemeğe gitmişler yiyişmeğe gitmemişlerya
farklı fikirler her konuda oluyor tartışmalarda.siz üzülmeyin yorumlara.ben en samimi arkadaşlarımla bile karşı karşıya geliyorum bazı konularda .sonra da arkadaşlığımıza devam ediyoruz.istemediğiniz yorumlara da katlanacaksınız maalesef.Gerçekten yazılanlara bakıyorum da çok üzücü. Ben sizinle kafama takılan konuyu benimle dalga geçin diye paylaşmadım. Sizin için komik,saçma veya gereksiz olabilir ama beni üzmüştü. Demek ki insan biriyle paylaşmamalı hep içine atmalı.
Siz çok ama çok abartmışsınız, eşinize neleri yakıştırıyorsunuz, siz eşinizin evlerine girip, sofrasına oturduğu arkadaşının ablasına bakacağını düşünüyorsanız, neden evlendiniz bu adamla? Güven nerede kaldı? Arkadaşının ablası onunda ablası sayılmaz mı?Merhabalar 2 yıldır evliyim. Eşimin işinden dolayı 20 günlük bir kurs için şehir dışına çıktık beni de annemlere bıraktı başka bi ile. Ama iller arası yakın mesafe. Haftasonlarında izinli. Bu haftasonu arkadı ile (yakın arkadaşı ile aynı kursa denk geldiler)arkadaşının memleketine bi araba konusu için gittiler buraya kadar sorun yok. Arkadaşının ailesinin evinde kalacağını söylediler ama evde ablası da var. Ben pansiyonda kalmasını evde ablası varken orda kalmasını istemediğimi söyledim ama benim saçmaladığımı daraltıp bunalttığımı söyledi dünden beri de konuşmuyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Beni resmen hiç umursamadı. Aynı konuda kendisi olsa bana izinveröezdi ki daha öncesinde de vermedi. Akıl verin nasıl davranayım ?
Espri yaptım arkadaşım anladım ben seniKonu sahibinin taktıgı durumdan mutevellit örnekledim yoksa ben kıskanıp kırıştırmam cildimi ayol :d
Bu aslında yakıştırma değil. Ev ortamında hiç tanımadığım yabancı bi kadınla kalıyor. Ve ben bunu uygun görmedim. Olayı asıl büyüten nokta ise eşinin rızası olmamasına rağmen beni hiçe sayıp kalması.Siz çok ama çok abartmışsınız, eşinize neleri yakıştırıyorsunuz, siz eşinizin evlerine girip, sofrasına oturduğu arkadaşının ablasına bakacağını düşünüyorsanız, neden evlendiniz bu adamla? Güven nerede kaldı? Arkadaşının ablası onunda ablası sayılmaz mı?
Biraz sakin olun bence ve eşinizin dediği gibi daraltmayın.
Seninkisi anne karnında kalmışNerde kaldı diyordum….
Psikolojisi bozuk bi kadın var sürekli dalga geçmiş itiraz edenlere de sataşmış. Hasta sanırımYa hemen neden konu açanların ustune yürünüyor anlamış değilim
Kim ne kadar laf sokarsa yarışı var sanki .
İnsanlar karakterlerini hayata bakışlarını değiştirmek için konu açmıyor
Kendince düşünebilen empati yapabilen kişilerden kendine yakın akıl ve bir yol istiyor
Farklı düşünebilen var mi bana yeni bir bakış açısı verir mi vs diye
Garip ....
Özellikle bıraktım annemin karnına zaten. Yoksa cekilecek gibi degil dünya.Seninkisi anne karnında kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?