Kafedeki çocuğu sosyal medyadan nasıl bulurum?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Benim sürekli gittiğim bir kafe var. Uzun zamandır oradan bir çocuğu aşırı beğenmeye başladım. Bir iki kere benimle şakalaştı bu çocuk aslında ondan önce hiç dikkat etmemiştim. Şimdi sürekli aklım onda sürekli kafeye onun için gitmek istediğimi fark ettim. Resmen gidiş amacım değişti. Görünce konuşunca heyecanlanmaya falan başladım. Bahsettiğim yer Starbucks bu arada. Çocuğun adını yaka kartından gördüm. Arkadaşıyla konuşurken okulu olduğunu duydum yani bölümünü de biliyorum. Ama benim amacım sosyal medyadan bulmak. Hem okulu olduğu için yaşını merak ediyorum benden küçük olması sıkıntı olur benim için çünkü, hemde şimdi eminim bu kadar çekinme belli et ya da git konuş diyenleriniz olacaktır ama o cesaret bende pek yok. Bu nedenle biraz stalk yapıp bulmak istedim ama nasıl başlasam nerden başlasam bulabilir miyim ne yapsam bana belki yaratıcı bir akıl fikir verirsiniz dedim. Küçük bir dert biliyorum ama ne bileyim içim kıpır kıpır hemen bulmak istiyorum. Heyecan yaptım bir yardımı dokunan çıkar belki. Teşekkür ederim şimdiden hepinize :)

Keşke bununla uğraşacağınıza direkt kahve içmeyi teklif etseydiniz .
Daha net bir çözüm ve tanıma yolu.

O iş belki sizin için kolay ama benim için kolay değil. Heyecanlı ve utangaç bir yapım var. Üstelik benimle o anlamda ilgilenmiyorsa eğer kendimi üzmek istemiyorum.

Soyadını biliyor musun? Onceden ne guzel itiraf.Com vardı ya... Bulamazsanız bir kagıda numaranızı yazıp verin ve uzaklasın

Bendede o cesaret olmadigi icin sosyal medyadan arayip bulanlardanim sadece isimle ve calistigi yerin adini yazinca birden karsima cikiverdi

O iş belki sizin için kolay ama benim için kolay değil. Heyecanlı ve utangaç bir yapım var. Üstelik benimle o anlamda ilgilenmiyorsa eğer kendimi üzmek istemiyorum.
Işte ilgilenip ilgilenmediğini anlamanın en kesin yolu beni bence:)
Hiç bekleyemem yok eklemek yok resim beğenmek muhabbet için konu açmak:) ben sabirsizim bayağı:)

Hangi şubenin starbucksı bu önce instagramdan o şubeyi aratin sonra çalışanlara bakın onu goremediyseniz gördüğünüz ilk kişinin arkadaşlık listesine bakın orda olma olasılığı yuksek

Ay ya sevgilisi varsa ya beni beğenmediyse büyük rezillik
Sıkıntı soyadını bilmiyor olmam işte. Ah bir bilsem hemen bulurdum.
Eger oyleyse Baska gitmezsin oraya ya. Gercekten dedıgımı yap.
İmza, kocasını tramvayda araklayan kız

Yaka kartı dediğinize göre çalışan orada. Genelde böyle yerlerde çalışanlar flörtöz oluyor, müşteri olarak da baksa konuşup şakalaşıyorlar.

Zaten sürekli gidiyorsanız ve size özel bir ilgiyse zaten kendi adım atar.

Hangi şubenin starbucksı bu önce instagramdan o şubeyi aratin sonra çalışanlara bakın onu goremediyseniz gördüğünüz ilk kişinin arkadaşlık listesine bakın orda olma olasılığı yuksek

Evet bu çok mantıklı aslında ama şubeyi çalışanlar takip ediyor mudur ki bilemedim. Ama şansımı deneyeceğim hemen teşekkür ederim çok hemde :)

Eger oyleyse Baska gitmezsin oraya ya. Gercekten dedıgımı yap.
İmza, kocasını tramvayda araklayan kız

Ciddi anlamda harikasınız. Hayran kaldım öz güveninize. Kendimden pek ümidim yok ama bir gün bir çılgınlık yaparsam emin olun yazacağım buraya olumlu ya da olumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…