- 17 Ağustos 2011
- 25.613
- 162.967
- 798
- Konu Sahibi agresifkiz
-
deeeee 2013-2014 aşkiydi o ya.Dolu dolu 1 sene... peki sonra ne oldu öyle bi yazmissiniz ki sanki bitmiş gibi
Haha ağzınızı ne olur hayra açın
Adini google da arattir. Eger twtter ve instada varsa fotosu cikabiliyor, oradan da hesabina gecis yapabiliyorsunuz. Cok heyecanli isler.
Sadece espri yaptım :)
Herşey gönlünüzce olsun..
Ayy o zaman bulmak mumkun degil. Oradaki birine sorun caktirmadan soyadiniAma sadece ismi var soyadı yok
Ayy o zaman bulmak mumkun degil. Oradaki birine sorun caktirmadan soyadini
O zaman direkt konusun bence. Sadece isimle bulmaya calismak samanlikta igne aramaktan zor.ÜzdünüzAnlaşılır kesin
Swarm kullanır mısınız bilmem ordan birbirimi bulan çok var Foursquare den bakın yadaEvet boşum maalesef vaktim bol o yüzdenDediğiniz mantıklı bunu deneyebilirim. Teşekkür ederim.
Adam in belki de başı bağlı bu kadar heyecan yapma bence
Kahve aldıgım zaman bir dakika bir fotoğraf cekip storyde paylasım yer bildirimi yapıcam de yada ne bileyim arkadasınla bir fotoğraf çekmesini söyle İnstagrama atıcam yer bildirimi yapıp diye yaniiiiMerhaba arkadaşlar. Benim sürekli gittiğim bir kafe var. Uzun zamandır oradan bir çocuğu aşırı beğenmeye başladım. Bir iki kere benimle şakalaştı bu çocuk aslında ondan önce hiç dikkat etmemiştim. Şimdi sürekli aklım onda sürekli kafeye onun için gitmek istediğimi fark ettim. Resmen gidiş amacım değişti. Görünce konuşunca heyecanlanmaya falan başladım. Bahsettiğim yer Starbucks bu arada. Çocuğun adını yaka kartından gördüm. Arkadaşıyla konuşurken okulu olduğunu duydum yani bölümünü de biliyorum. Ama benim amacım sosyal medyadan bulmak. Hem okulu olduğu için yaşını merak ediyorum benden küçük olması sıkıntı olur benim için çünkü, hemde şimdi eminim bu kadar çekinme belli et ya da git konuş diyenleriniz olacaktır ama o cesaret bende pek yok. Bu nedenle biraz stalk yapıp bulmak istedim ama nasıl başlasam nerden başlasam bulabilir miyim ne yapsam bana belki yaratıcı bir akıl fikir verirsiniz dedim. Küçük bir dert biliyorum ama ne bileyim içim kıpır kıpır hemen bulmak istiyorum. Heyecan yaptım bir yardımı dokunan çıkar belki. Teşekkür ederim şimdiden hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?