Pochinki
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 11 Haziran 2019
- 263
- 290
- 18
- 32
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Takip etmeleri önemli değil genelde takip etmezler ama checkin yaparlar konum atarlar . İnstagram kullanıyorsanız anlatmama gerek yokEvet bu çok mantıklı aslında ama şubeyi çalışanlar takip ediyor mudur ki bilemedim. Ama şansımı deneyeceğim hemen teşekkür ederim çok hemde :)
Ben adım atmadım ama atacaktım elimde kagıtla kaldım. Baya belli oluyordu bızım haftalarca denk gelip bakısınca baktım ondan hayır yok ben numaramı verecekken o tanısmaya geldi. Ama yapardım en kotu sevgilisi varsa da kacacaktım yanı napımCiddi anlamda harikasınız. Hayran kaldım öz güveninize. Kendimden pek ümidim yok ama bir gün bir çılgınlık yaparsam emin olun yazacağım buraya olumlu ya da olumsuz
Yaka kartı dediğinize göre çalışan orada. Genelde böyle yerlerde çalışanlar flörtöz oluyor, müşteri olarak da baksa konuşup şakalaşıyorlar.
Zaten sürekli gidiyorsanız ve size özel bir ilgiyse zaten kendi adım atar.
Takip etmeleri önemli değil genelde takip etmezler ama checkin yaparlar konum atarlar . İnstagram kullanıyorsanız anlatmama gerek yok
Ben adım atmadım ama atacaktım elimde kagıtla kaldım. Baya belli oluyordu bızım haftalarca denk gelip bakısınca baktım ondan hayır yok ben numaramı verecekken o tanısmaya geldi. Ama yapardım en kotu sevgilisi varsa da kacacaktım yanı napım
Dolu dolu 1 sene... peki sonra ne oldu öyle bi yazmissiniz ki sanki bitmiş gibiBen de bir kafede peltek peltek kirik turkcesiyle 'chay waaağ, sıcak chaaay ,taze chay, eeeee bayat chay' diyen bir cocuga asik olmustum. Sari sari ,lülük lülük saclari...
O kadar etkilendim ki tavlayi geri geri oynamisim :)
Bir ay kadar sonra ikinci kere gittim. Hemen tanidi beni,gözleri parladi.
Oyle oyle sohbet ettik azicik.
Ucuncu gidisimde de molaya çıkacağını, eslik edip edemeyecegimi sordu (o zamanlar turkcesi igrencti. Beni de davet ettiğini anlayana kadar gobegim catlamisti)
Sonrasinda sevgili olduk dolu dolu 1 sene.
Yanii karsilikli hoslanti varsa hersey olur.
Yaka kartini biliyorsun,adiyla hitap edebilirsin mesela.
tamam , gidip acilma ama azicik da ilgini belli et. Yuzune gül, esprisine espriyle cevap ver...
Sosyal medya konusunda yorum yapamayacagim. Uzmanlik alanima girmiyor:)
Ben de bir kafede peltek peltek kirik turkcesiyle 'chay waaağ, sıcak chaaay ,taze chay, eeeee bayat chay' diyen bir cocuga asik olmustum. Sari sari ,lülük lülük saclari...
O kadar etkilendim ki tavlayi geri geri oynamisim :)
Bir ay kadar sonra ikinci kere gittim. Hemen tanidi beni,gözleri parladi.
Oyle oyle sohbet ettik azicik.
Ucuncu gidisimde de molaya çıkacağını, eslik edip edemeyecegimi sordu (o zamanlar turkcesi igrencti. Beni de davet ettiğini anlayana kadar gobegim catlamisti)
Sonrasinda sevgili olduk dolu dolu 1 sene.
Yanii karsilikli hoslanti varsa hersey olur.
Yaka kartini biliyorsun,adiyla hitap edebilirsin mesela.
tamam , gidip acilma ama azicik da ilgini belli et. Yuzune gül, esprisine espriyle cevap ver...
Sosyal medya konusunda yorum yapamayacagim. Uzmanlik alanima girmiyor:)
Sürekli gittiğiniz bir yerse orada çalışan herhangi birinin ad ve soyadını hiç mi bilmiyorsunuz?
En azından oradaki bir hemcinsinizle samimi olun, sosyal medyadan eklersiniz, listesinde ekliyse o çocuğu da bulurdunuz :)
Düşündüm de çok mu dolambaçlı oldu :)
Bak bak, bakıp onune don , bakıp onune don. Anacım ben sımdı 32 yasındayım sen da ıyı yaparsın unuttum ben ama gayet belli olmus oyle diyor bence oda cok belli ediyordu
Bu benimde aklıma geldi açıkçası. Orada gayet tatlı bir kız var aslında onun samimi olmayı düşünüyorum. En azından soyadını öğrenirsem gerisi gelir.
Dolambaçlı falan ama başka yolu yoksa mantıklı
Ne çabuk acınız bitti? Daha yeni ayrıldınız.
Tamam işte o tatlı kız ile hemen samimi oluyorsunuz ve gerisi geliyor hem en azından dikkatte çekmemiş olursunuz :)
Evet bu fikir ciddi ciddi yattı aklıma. Teşekkürler
Bence de. Sadece bir hafta zaman açısından çok kısa... Ne ara başladı hoşlanma çok hızlı geldi. Yoksa kadınların bu şekilde olmaları çok hoş. Bir adama takılıp ömür harcanır mı?Bu durum beni ilgilendirir sanırım.
Hayatıma, önüme bakmak benim en doğal hakkım.
Teşekkürler.
Bence de. Sadece bir hafta zaman açısından çok kısa... Ne ara başladı hoşlanma çok hızlı geldi. Yoksa kadınların bu şekilde olmaları çok hoş. Bir adama takılıp ömür harcanır mı?
Bir de bakmışsınız meğer ikisi sevgiliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?