- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.541
anladım kuzumm yarın çıkar gezersiniz kocişine yaparsınız alışveriş mis gibi olar kuzum
bizdede öyle mağazaya gideriz ben onun ıcın olan kıyafetlere bakarım
o da benım ıcın olanlaraçok fedakarız yahu ama artık ortak noktamız var
ikimizde çağataya bakıyoruz
temem kuzum yaparım şimdikamiiiin kuzummtavuk çorbası çok iyi gelir hemde yapın için kuzumm
heh senınkinin adı ne kuzum benımki ferplex fol böyle küçük şişelerde ondanmı senınkide kuzum
dr sabah akşam aç karnına dedi sen nasıl kullanıyosun peşine yemek yiyebilirmiyim
bu akşam bi deneme yapcam bakalım tadı nasıl çokmu kötü kuzum :18:
Eki Görüntüle 384414 Eki Görüntüle 384415 Eki Görüntüle 384416 o nazar verenlerin gözlerini oymak lazım dikkat edin kendinize meleğim yaa
temem kuzum yaparım şimdikferrum verdi bana cnm ben yatarken içiyorum.senin farklımış.kötü olsada mecbur içilcek balım bebikler için.sabah aç karna içersen yarım saat beklicen yemekten önce ve yemekteçay falan içmemen gerek ben o yüzden akşam içiyorum
amin cümlemizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuzumallah korusun.
alemsin yaa gülüm ortak yuanınız çağatay haa ama çok güzel ortak yan bence yirim ben onu öyle oluyo genelde yaa bizdede öyle bizim ortak uanmızda yok valla o bana ben ona ama artık yaa batıyoruz ya çıkıyoruz orası hiç belli olmuyo valaha
aynen üle kuzucumm baharda geldi yaz geliyo yenı ciciler gerekiyo tabi
yarın birbirinize alırsınız gari kuzum
artık her dışarı çıkışımızda elimiz boş dönmüyoruz kuzum illaki bişey alıyoruz
ama zıbın ama çıtçıtlı badi ama tulum hem böyle daha iyi oluyo
birden yuklensek daha zor olur ama böyle azar azar alınca hem birikiyo
hem maddi olarak zorlamıyo kuzum
temem kuzum yaparım şimdikferrum verdi bana cnm ben yatarken içiyorum.senin farklımış.kötü olsada mecbur içilcek balım bebikler için.sabah aç karna içersen yarım saat beklicen yemekten önce ve yemekteçay falan içmemen gerek ben o yüzden akşam içiyorum
amin cümlemizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kuzumallah korusun.
dimiii bende ondan yiyorum zati dermişimbenımki oburluktan kuzumm ama bi yönden de iyi oluyo
akşama azcık yıyorum daha iyi oluyo öyle
gülüm bak aldığınınz kıyafetleride yaka kısmının çıtçıtı olmasına özen gösterin belki dikkat etmişindirde aklıma geldi diyeyim dedim daha kolar olur giydirmen mesela v yaka olmasın göğsü açıkta kalır üşür bebk daha o yaa yirim ben onu birde doğuma gittiğinde mutlaka çorap koy çok üşüuyolar bak ayakları morarıyo soğuktan şahit oldum ben buna inan
ehh o kadar yedikten sonra akşam yiyeceğini yemiş oluyorsun zaten akşam az ye bari.. Tabii acaba öyle mi... Boşver bahanen var senin gebeyim yerimm bu kadarr
sağol kuzumm benımmm yaka olayına dikkat ediyorum hep öyle aldım çıtçıtlı olanlardan
yoksam koca kafaları geçmez ordançorap bebek içinmi kuzumm
koyarım ondanda balım bide hastane çıkışı koycam
daha onlar var valla çanta hazırlıgı olcek daha
evet balım bebek için anne karnından çıkınca direk sarıp veriyolar yarım yamalak bebek içnde çorap koy giysdr bak sarılı olur görmezsin kimse faredemz ciddi sorun oluyo üşüyolar bebekler giydiriverin ayaklarına sıcaık tutsun emi balım
tmm cnm kuzummm iyi oldu bak tavsiyelerin bunlar aklımda bulunsun cnmcım
ilk işim bebişin ayaklarına bakmak olcak
anladım kuzumm yarın çıkar gezersiniz kocişine yaparsınız alışveriş mis gibi olar kuzum
bizdede öyle mağazaya gideriz ben onun ıcın olan kıyafetlere bakarım
o da benım ıcın olanlaraçok fedakarız yahu ama artık ortak noktamız var
ikimizde çağataya bakıyoruz
Eki Görüntüle 384414 Eki Görüntüle 384415 Eki Görüntüle 384416 o nazar verenlerin gözlerini oymak lazım dikkat edin kendinize meleğim yaa
aynen üle kuzucumm baharda geldi yaz geliyo yenı ciciler gerekiyo tabi
yarın birbirinize alırsınız gari kuzum
artık her dışarı çıkışımızda elimiz boş dönmüyoruz kuzum illaki bişey alıyoruz
ama zıbın ama çıtçıtlı badi ama tulum hem böyle daha iyi oluyo
birden yuklensek daha zor olur ama böyle azar azar alınca hem birikiyo
hem maddi olarak zorlamıyo kuzum
gülüm bak aldığınınz kıyafetleride yaka kısmının çıtçıtı olmasına özen gösterin belki dikkat etmişindirde aklıma geldi diyeyim dedim daha kolar olur giydirmen mesela v yaka olmasın göğsü açıkta kalır üşür bebk daha o yaa yirim ben onu birde doğuma gittiğinde mutlaka çorap koy çok üşüuyolar bak ayakları morarıyo soğuktan şahit oldum ben buna inan
sağol kuzumm benımmm yaka olayına dikkat ediyorum hep öyle aldım çıtçıtlı olanlardan
yoksam koca kafaları geçmez ordançorap bebek içinmi kuzumm
koyarım ondanda balım bide hastane çıkışı koycam
daha onlar var valla çanta hazırlıgı olcek daha
kuzucum bende şahit oldum bizzat o açıdan demek istedim sen zati can acısından ameliyettan çıkıcaksın en azından hazırlıklı oda olmasa bile yanında olsun tabnişi annen olur daha iyi bilir o sonuçta ama dimk isteidm işti
bizde öleyiz o bana baka, bende ona ama ne güzel artık bebeğe bakıyorsunuz daha keyifli biz dün alışveriş merkezine gttik yapışacaktım yine bebek mağazasına acaba içine girmek almak nasip olcak mı bilmem.. ciğer bekleyen kedi gibi camlara yapışıyorum..
ivett yaz için kıyafert almak lazım ama bu ara mevsimleri hiç sevmiyorum ne giyeceğimi şaşırıyorum yaa..Cumartesi benim maaş yatsa da bişiker baksam pazartesiye bırakmazlar inşallahh..
bebek için de kendin içinde canım. Hava da hstanede sıcak olsa da doğumdan çıkınca kan gideceği için üşürsün zaten kansızlık varmış kendine hırka çorap koy canım..
bizde öleyiz o bana baka, bende ona ama ne güzel artık bebeğe bakıyorsunuz daha keyifli biz dün alışveriş merkezine gttik yapışacaktım yine bebek mağazasına acaba içine girmek almak nasip olcak mı bilmem.. ciğer bekleyen kedi gibi camlara yapışıyorum..
anam ne güzel nazar boncukları bunlar aman aman elem tere fişş kem gözlere şiş diyelimm... Nazra gelmeyelim nitekim çok nazara gelirim ben.. Renkli gözlüler gelmezmiş hikayeee..
ivett yaz için kıyafert almak lazım ama bu ara mevsimleri hiç sevmiyorum ne giyeceğimi şaşırıyorum yaa..Cumartesi benim maaş yatsa da bişiker baksam pazartesiye bırakmazlar inşallahh..
amanda aman neler bilirmiş benim balımm sen çok iyi anne olacaksın kız maşallahhh sanaaa..
bebek için de kendin içinde canım. Hava da hstanede sıcak olsa da doğumdan çıkınca kan gideceği için üşürsün zaten kansızlık varmış kendine hırka çorap koy canım..
iyi yaptın cnm kuzumm çok sağolasın mutlaka uycam dediklerine balım benımm
çanta hazırlarken aklıma gelır bu sözlerin ona göre dikkat ederim bende canımın içiii
elbet nasip olcak kuzumm bak ezanda okunuyo burda hem sen hem elf ikinizde tez zamanda hamiş kalın inşallahhhhh
bende sevmıyorum ara mevsımlerı hem gerekde olmuyo valla yazlık al gitsin kuzumm
hımm evet haklısın kuzumm gerçi ağustos olcak ama dediğin gibi kanda sıkıntı var ben onlarıda koyarım çantaya
iyi yaptın cnm kuzumm çok sağolasın mutlaka uycam dediklerine balım benımm
çanta hazırlarken aklıma gelır bu sözlerin ona göre dikkat ederim bende canımın içiii
elbet nasip olcak kuzumm bak ezanda okunuyo burda hem sen hem elf ikinizde tez zamanda hamiş kalın inşallahhhhh
bende sevmıyorum ara mevsımlerı hem gerekde olmuyo valla yazlık al gitsin kuzumm
hımm evet haklısın kuzumm gerçi ağustos olcak ama dediğin gibi kanda sıkıntı var ben onlarıda koyarım çantaya
tmm balım benim aklıma gelen yada ekstra öğrendiğim olursa söylerim duramam ben yani balım
İnşallah canım yaa kısmet Allah bizi de görecek elbet. Valla çantaya onu koyayım bunu da derken valizle falan gideceksin sanırım. Ben kesin öyle olurum yanii. 1 hafta tatile gitmiştik bir büyük bir küçük bavul bir de sırt çantasıyla
amin gülüm bende çok korkarım nazarlardan valla ianırımda rabbime emanetiz valla balım kardeşlerimelimde büyüdü yaa bilirim baya uyuturdum mesela kesinlikle kapı ağzındaki kanepeye yatırmazdım soğuk vurur cam kenarıda olmazdı altına yastık ne varsa düşer diye koyardım temiz pak giydiridim yemezse alır parklara götürürdüm kandırır yedierirm ne bileyim çok şükür her konuda elime yatkında rabbim nasip edermi o duyguyu bilemem hayırlısını versin inş
ben geldim. bir selam verip kaçıyorum. Öptüm sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?