Kaldığımız Yerden Her Telden..

tmm balım benim aklıma gelen yada ekstra öğrendiğim olursa söylerim duramam ben yani balım

sağolasın kuzummm söyle tabi cnm arkadaşım benımm
bugunude akşam ettik yahu saat 5 e geliyo bi işde yapmadım yemekte var
ohh kuruldum bugun pc başına

hehe sende benım gibisin ozaman bende abartmıştım tatile giderken çoğunuda giymeden dönmüştüm
bu doğumda böyle olcak sanırsam amaan ben koyayımda lazım oldugunda bulamamaktansa hazırda dursun dimi kuzum

tmm balım benim aklıma gelen yada ekstra öğrendiğim olursa söylerim duramam ben yani balım

sağolasın kuzummm söyle tabi cnm arkadaşım benımm
bugunude akşam ettik yahu saat 5 e geliyo bi işde yapmadım yemekte var
ohh kuruldum bugun pc başına

hehe sende benım gibisin ozaman bende abartmıştım tatile giderken çoğunuda giymeden dönmüştüm
bu doğumda böyle olcak sanırsam amaan ben koyayımda lazım oldugunda bulamamaktansa hazırda dursun dimi kuzum

he vallah 5 oldu bende gideyim eşim yolda keki yapyım fındık yok getirecek kısırı yapana kadarda pişer dedim hazırda bulnuayım gelirim hemncik

inş gülüm benim inşşş yaa sabrediyoruz çokşükür hakkımızda hayırlısı olsun

sağolasın gülüm çıkmazsan gelirim hemen birde ben çok sıkıştım yasaa anammm 1 saatdaha nasıl bekliycem ki ben

burdayım kuzumm eneem çokmu sıkıştın :18::18: dayan kuzum dayan azcık kalmıs bak 1 saatcik
dayaniver emi balım benımmm :18:

burdayım kuzumm eneem çokmu sıkıştın :18::18: dayan kuzum dayan azcık kalmıs bak 1 saatcik
dayaniver emi balım benımmm :18:
geldim ama tam bitmedi işim kuzucum sorma sıkıştımki anlatamam kaçmasa bari
merhaba bügün aranıza yeni katıldım arkadaşlar

hoşgeldin canım aramıza kendii tanıtırmısın biraz

geldim ama tam bitmedi işim kuzucum sorma sıkıştımki anlatamam kaçmasa bari

hoşgeldin canım aramıza kendii tanıtırmısın biraz

hehe amaan kaçırma kuzumm tutuver azcık kaldı balımmm yarım saatçik daha sık dişini ve çişini

valal bende bitirdim mesaiyi öğrenciler yoktu öğleden sonra ders yok cuma günleri burada rahattım.. Evde yemeğimde var ohhh..

he vallah 5 oldu bende gideyim eşim yolda keki yapyım fındık yok getirecek kısırı yapana kadarda pişer dedim hazırda bulnuayım gelirim hemncik

ohhh canım afiyet olsun sizeee.. Kısırdan bana da bir tabak yolla canımm..

merhaba bügün aranıza yeni katıldım arkadaşlar

Hoşgeldinnn... Kendini tanıtsana biraz bize.

ohh bugun sende bende rahatız kuzum benımde yemek var oyuzden keyfim tıkırında
elfff gönder bize birer tabak bakemm yok öyle yalnız yimek

ohh bugun sende bende rahatız kuzum benımde yemek var oyuzden keyfim tıkırında
elfff gönder bize birer tabak bakemm yok öyle yalnız yimek

valla yaa önceden yapınca rahat oluyor ama önce kaynanamlara uğrayacağız evlilik yıldönümleri pasta aldık öğle tatilinde akşam kutlucaz. Aslında kocasıyla ikisi kutlasın ben telle ararım yeter derdim ama 3 sene önce bir gün yıldünümü günü gittik onun için geldik sanmış pasta falanda görmeyince neler dedi herşeyiniiz biliyorum hatırlıyorum da siz hatırlamıyorsunuz da ya ben nerden bileyim konusu bile geçmemişti açıköğreti sınavı okmuşum haftasonu salı günü gitmişiz hala kendimde değilim öle deyince daha unutmadım.Bir de doğumgünlerini oğklu bilmez ben bilir kutlarım herşeyiyle birde bana dedi bunu.Oysa benim doğumgünümü tam bilmez, bilse de aman kutlayalım demez pasta alıp. Oğlunun doğumgünüyle evlilik gününü de bilsin bir zahmet neyse işte gönülleri olsun maksat.. Oradan ece geçicemama 1 saat oyalanırız orada artık.

hehe amaan kaçırma kuzumm tutuver azcık kaldı balımmm yarım saatçik daha sık dişini ve çişini
son yarım saatim balım sıka sıka bir hal oldum ben çıkıyorum canımıniçi eşim markette ancak hazırlarım birazı hazır ama eksikleri yarın gelemem eşim evde ama pazara eşim görevli sabah 5 de gidicek denk gellirsek görüşürüz kenidiene çok iyi bak çok öpüyorum gülüm benim Allaha emanet olun

yollarım tabi dejavum sen yeterki iste ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinie iyi bakın Allaha emanet olun emi canlarım sizi çok seviyorum

vay kaynana vayy ne alınganmış o da yahuu ben hiç bizimkilerin evlilik yıl dönümünü kutlamadım bugune kadar
yanı kendı annemle babamın babam anneme hediye alır bide pasta alır okaa nede önemliymiş yahu kaynanan için
aman boşver kuzum onun lafını dınlemektense iyi yapıyosunuz verin pastasını kutlayın yallah

tmm kuzucumm benım kocişde pazar evde c.teside erken gelıyo denkleşirsek görüşürüz balımm
bizde seni çoooooook seviyoruz cnm kuzummmm
öptüm seni kocamaaaan

he valla zorma bir de gittiğimi gün o güne denk gelince unutlanmış o da hatırladırlar diye kocası geç hatırlamıştı falan. Yani ben sınadan çıkmışım haftasonu yorgunluktan gelemişşim daha üzerimden atamamışım ama bir gün sonra kalkmış gelmişim nedne unuttunuz ya konusu bile geçmeyen şeyi nasıl hatırlayayım dimi. Valla öyle vericem pastasını kutlucam yani demesin bişi sonra babam aldıysa da almıştır. Pastanede alıyoruz fıstıklı istedim kaynana öle sever sonuncusunu birine verdik dedi kız dedim yaşlı biri miydi yok gençti dedi hee o zaman baban değilmiş dedim eşime bir yerden alırızda tek oranınkini yerler çünkü tabi günün başka saatinde gidip aldı mı kayınpeder yoksa bizi beklerle mi bilmem sürpri olacak kayınpeder pazartesi gittiğimizde eşimin ağzını aramış haftasouan kadar elmeyecekmisiniz falan diye eşimde yoo gelmeyiz haftaiçi daha demiş bakalımm..

kızlaaarrr
cok cok cok cok erken hamilelik
belirtisi yasıyor olabilir miyim :26:
sag kasıgım fena batıyo bugün öglenden
beri sol da başladı ve adetime 9 gün var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…