- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.561
tmm balım benim aklıma gelen yada ekstra öğrendiğim olursa söylerim duramam ben yani balım
İnşallah canım yaa kısmet Allah bizi de görecek elbet. Valla çantaya onu koyayım bunu da derken valizle falan gideceksin sanırım. Ben kesin öyle olurum yanii. 1 hafta tatile gitmiştik bir büyük bir küçük bavul bir de sırt çantasıyla
tmm balım benim aklıma gelen yada ekstra öğrendiğim olursa söylerim duramam ben yani balım
İnşallah canım yaa kısmet Allah bizi de görecek elbet. Valla çantaya onu koyayım bunu da derken valizle falan gideceksin sanırım. Ben kesin öyle olurum yanii. 1 hafta tatile gitmiştik bir büyük bir küçük bavul bir de sırt çantasıyla
sağolasın kuzummm söyle tabi cnm arkadaşım benımm
bugunude akşam ettik yahu saat 5 e geliyo bi işde yapmadım yemekte var
ohh kuruldum bugun pc başına
hehe sende benım gibisin ozaman bende abartmıştım tatile giderken çoğunuda giymeden dönmüştüm
bu doğumda böyle olcak sanırsam amaan ben koyayımda lazım oldugunda bulamamaktansa hazırda dursun dimi kuzum
aynen canım bende kardeşimi büyüttüm annem vardı ama ben çok istemiştim bir kardeşim olsun hep ben ilgilendim banyosu yedirmesi,gezdirmesi hep bendeydi o da beni abladan çok anne gibi sever. Edecek tatlım edecek Allah'ım inşallah bize de. Sabredeceğiz, dua edicez.
ateş almaya mı geldin kız bir halimizi hatırmızı sor barii neysee güle güleee..
he vallah 5 oldu bende gideyim eşim yolda keki yapyım fındık yok getirecek kısırı yapana kadarda pişer dedim hazırda bulnuayım gelirim hemncik
tmm kuzucumm ellerine sağlık afiyet bal şeker olsun şimdiden
sağolasın gülüm çıkmazsan gelirim hemen birde ben çok sıkıştım yasaa anammm 1 saatdaha nasıl bekliycem ki ben
merhaba bügün aranıza yeni katıldım arkadaşlar
geldim ama tam bitmedi işim kuzucum sorma sıkıştımki anlatamam kaçmasa bariburdayım kuzumm eneem çokmu sıkıştın :18::18: dayan kuzum dayan azcık kalmıs bak 1 saatcik
dayaniver emi balım benımmm:18:
geldim ama tam bitmedi işim kuzucum sorma sıkıştımki anlatamam kaçmasa bari
hoşgeldin canım aramıza kendii tanıtırmısın biraz
sağolasın kuzummm söyle tabi cnm arkadaşım benımm
bugunude akşam ettik yahu saat 5 e geliyo bi işde yapmadım yemekte var
ohh kuruldum bugun pc başına
hehe sende benım gibisin ozaman bende abartmıştım tatile giderken çoğunuda giymeden dönmüştüm
bu doğumda böyle olcak sanırsam amaan ben koyayımda lazım oldugunda bulamamaktansa hazırda dursun dimi kuzum
he vallah 5 oldu bende gideyim eşim yolda keki yapyım fındık yok getirecek kısırı yapana kadarda pişer dedim hazırda bulnuayım gelirim hemncik
valal bende bitirdim mesaiyi öğrenciler yoktu öğleden sonra ders yok cuma günleri burada rahattım.. Evde yemeğimde var ohhh..
ohhh canım afiyet olsun sizeee.. Kısırdan bana da bir tabak yolla canımm..
Hoşgeldinnn... Kendini tanıtsana biraz bize.
ohh bugun sende bende rahatız kuzum benımde yemek var oyuzden keyfim tıkırında
elfff gönder bize birer tabak bakemm yok öyle yalnız yimek
son yarım saatim balım sıka sıka bir hal oldum ben çıkıyorum canımıniçi eşim markette ancak hazırlarım birazı hazır ama eksikleri yarın gelemem eşim evde ama pazara eşim görevli sabah 5 de gidicek denk gellirsek görüşürüz kenidiene çok iyi bak çok öpüyorum gülüm benim Allaha emanet olunhehe amaan kaçırma kuzumm tutuver azcık kaldı balımmm yarım saatçik daha sık dişini ve çişini
valal bende bitirdim mesaiyi öğrenciler yoktu öğleden sonra ders yok cuma günleri burada rahattım.. Evde yemeğimde var ohhh..
ohhh canım afiyet olsun sizeee.. Kısırdan bana da bir tabak yolla canımm..
Hoşgeldinnn... Kendini tanıtsana biraz bize.
valla yaa önceden yapınca rahat oluyor ama önce kaynanamlara uğrayacağız evlilik yıldönümleri pasta aldık öğle tatilinde akşam kutlucaz. Aslında kocasıyla ikisi kutlasın ben telle ararım yeter derdim ama 3 sene önce bir gün yıldünümü günü gittik onun için geldik sanmış pasta falanda görmeyince neler dedi herşeyiniiz biliyorum hatırlıyorum da siz hatırlamıyorsunuz da ya ben nerden bileyim konusu bile geçmemişti açıköğreti sınavı okmuşum haftasonu salı günü gitmişiz hala kendimde değilim öle deyince daha unutmadım.Bir de doğumgünlerini oğklu bilmez ben bilir kutlarım herşeyiyle birde bana dedi bunu.Oysa benim doğumgünümü tam bilmez, bilse de aman kutlayalım demez pasta alıp. Oğlunun doğumgünüyle evlilik gününü de bilsin bir zahmet neyse işte gönülleri olsun maksat.. Oradan ece geçicemama 1 saat oyalanırız orada artık.
son yarım saatim balım sıka sıka bir hal oldum ben çıkıyorum canımıniçi eşim markette ancak hazırlarım birazı hazır ama eksikleri yarın gelemem eşim evde ama pazara eşim görevli sabah 5 de gidicek denk gellirsek görüşürüz kenidiene çok iyi bak çok öpüyorum gülüm benim Allaha emanet olun
yollarım tabi dejavum sen yeterki iste ben çıkıyorum görüşmek üzere kendinie iyi bakın Allaha emanet olun emi canlarım sizi çok seviyorum
vay kaynana vayy ne alınganmış o da yahuu ben hiç bizimkilerin evlilik yıl dönümünü kutlamadım bugune kadar
yanı kendı annemle babamın babam anneme hediye alır bide pasta alır okaa nede önemliymiş yahu kaynanan için
aman boşver kuzum onun lafını dınlemektense iyi yapıyosunuz verin pastasını kutlayın yallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?