- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.581
he valla zorma bir de gittiğimi gün o güne denk gelince unutlanmış o da hatırladırlar diye kocası geç hatırlamıştı falan. Yani ben sınadan çıkmışım haftasonu yorgunluktan gelemişşim daha üzerimden atamamışım ama bir gün sonra kalkmış gelmişim nedne unuttunuz ya konusu bile geçmeyen şeyi nasıl hatırlayayım dimi. Valla öyle vericem pastasını kutlucam yani demesin bişi sonra babam aldıysa da almıştır. Pastanede alıyoruz fıstıklı istedim kaynana öle sever sonuncusunu birine verdik dedi kız dedim yaşlı biri miydi yok gençti dedi hee o zaman baban değilmiş dedim eşime bir yerden alırızda tek oranınkini yerler çünkü tabi günün başka saatinde gidip aldı mı kayınpeder yoksa bizi beklerle mi bilmem sürpri olacak kayınpeder pazartesi gittiğimizde eşimin ağzını aramış haftasouan kadar elmeyecekmisiniz falan diye eşimde yoo gelmeyiz haftaiçi daha demiş bakalımm..
Asembim çıkuyorum ben mesaim bitti çok şükür haftanın sonunu getirdim yaa.. Görüşürüz haftasonu denk gelirsek bebeğim.Öpüyrum çok. Kendine de bebeğine de çok dikkat et balımm...
kızlaaarrr
cok cok cok cok erken hamilelik
belirtisi yasıyor olabilir miyim :26:
sag kasıgım fena batıyo bugün öglenden
beri sol da başladı ve adetime 9 gün var....
kızlar sizce olabilir mi ya cok heveslendim valla
sag kasıgım benim biraz tembel her zaman bu sekilde hareket etmez bikez hareket ettiğinde hamileydimmm
bence olabılır cnm kasıklardaki batmalar felen bendede olmustu
inşallahh vardır bebiş cnmcım azda kalmıs batına hadi inşallahhh
ayyy inşallah ya nedense bi olsun istedim valla bide akntım var ki o da olmaz bende... üffff hadi bakalım belke 9 gün şimdi
ama evde test olmamasına seviniyorum 1 tane var gerci gebelik onu a battan 1 gün sonra yaparım eger kırmızılanmazsam..
sen nasılsın canım bebiş napıyo dejavu kaçtı :)
az kalmıs cnm benımm hep birlikte sayarız günleri batın geldiğindede inşallah gelmez kırmızılar
akıntıda iyiye işaret cnm o da hamişlikte oluyo
sakın sakın boşuna yapma gebeliği bencede batın geçince yaparsın
ben 3. gün yapmıstım testi sen böyle sabırsızlanınca benıde heyecan bastı yahu
ben iyiyim cnm cok şükür bebişde iyi dün gördüm çok şükür iyiydi
hee dejavu kaçtı mesaisi bitmiş
kızlaaarrr
cok cok cok cok erken hamilelik
belirtisi yasıyor olabilir miyim
sag kasıgım fena batıyo bugün öglenden
beri sol da başladı ve adetime 9 gün var....
canım gelince okurusun :) bende ancak geldim uyumuşum biraz
yok yok var bende bişi
halen agrıyo benim kasıklar:18::18::18::18:
ve işin garibi eger olursa aralık a gelir ve ben bunu hiç istemiyorum
zaten belkide yok bendeki de serzenişe bakk
günler öyle cabuk geciyor ki bebişleriniz bir bakmışsınız kocaman olmuşlarr
hele kız cocuklarının 1.5 ile 3 yaş arasındaki hallerine bayılıyorum:103:
canım gelince okurusun :) bende ancak geldim uyumuşum biraz
yok yok var bende bişi
halen agrıyo benim kasıklar:18::18::18::18:
ve işin garibi eger olursa aralık a gelir ve ben bunu hiç istemiyorum
zaten belkide yok bendeki de serzenişe bakk
günler öyle cabuk geciyor ki bebişleriniz bir bakmışsınız kocaman olmuşlarr
hele kız cocuklarının 1.5 ile 3 yaş arasındaki hallerine bayılıyorum:103:
uleyyyyynnnn ben geldimmmm napıyonuzz
Kızlarrr günaydınlarr.Eşim açıköğretim görevine gitti okula gözetmenlik yapacak öğrencilere. 11.30 da ancak gelecek öğleden sonra görev yok bende kalktım o gelene kadar evi temizlicem sonra da kahvaltı hazırlarım eşim çok erken gitti kantinden birşeyler yemiştir gelince hazırlıcam. Bitireyimde adamı sonra dışarı göndermeyeyim temizlik yapıcam diye. Sonrta kahvaltı ederiz yine bir iki iş yaparım hava güzel çıkarız biraz dışarı ya da uyurum erken kalktım yaa beraber uyuruz. Akşama ne yapsam acaba düşünüyorum bakalım... Kısır istiyor canım ama şim yasakladı midem kötü diye razı ederm börek kurabiye kısır yaparım ohh bir de çay akşama tamam.. Hadi kaçtım ben yapayım işlerimi benimki gelmeden..
günaydın.... bende öğleden sonra... sınava gidicem..
günaydın.... bende öğleden sonra... sınava gidicem..
günaydııın cnmcım kolay gelsin sana
dün naptınız kaynananda süpriz oldumu yoksam bekliyomuymus
bencede mis gibi yapın kahvaltınızı sonra atın kendınızı sokaga ohh bi güzel gezin gari
bende şimdi ocaga pattis koydum pattis salatası yapıcam
bide geçen annem sigara böreği sarıp atmıstı dolaba ondan çıkardım yanınada çay
mis gibi olur senin menüde gayet güzel kuzum
günaydıınne sınavına giriyosun cnm :44:
Allah zihin açıklığı versin canımm.. Ben bitirdim haz,randa okulu neyse ki rahatım artık yoksa bende yusuf yusuf olmuş olacaktım bu zamanlarda.Kaçıncı sınıftasın,bölümün ne..
pek sürpriz olmadı aslında çünkü kaynanamda demiş benim için kesin hatırlar diyer.Ama biz aramayınca unuttular galiba demişler hatta yemeğe gideceklermiş kaynanam kendini iyi hissetmeyince vazgeçmişler. Kestik pastalarını çok sevindiler. Oturduk geldik bugünde biraz önce aradılar dün yemeğe gidemediler ya bugün gideceklermiş güzel bir otel var burada kaynımın düğün yemeğini vermiştik, oraya gideceklermiş yemeğe siz de gelin dediler ama kocma geldi uyuyor sabah erken kalktı kaç saat ayakta durdu. Akşam gidilecek ama gidemem dedi eşim hazırlanıp falan yarında sınav görevi var sabah dedi kusura bakmasınlar dedi kaldı öyle artık.. Aradım gelemiyoruz siz gidin ayarlarız yine bir gün dedim beraber gideriz öle işte. Bende eşim gelen kadar ortalığın toparladım kahvaltı ederiz diye onu bekledim ama o kantinde yemiş geldi yattı bende yedim bişiler şimdi yerleri silcem mutfakta az işim var dolaplar falan onları silicem birde saloınu silicem vitrinleri falan örtülerini değiştiricem evdeyiz yanii zaten hava da yağmurlayacak gibi tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?