Kaldığımız Yerden Her Telden..

ohh iyi olmus gelmesin gari yok kuzum pazardan almadım buzluktan çıkardım
nekaa pahalıymıs yahu bu sene pazar hep pahalıydı zati

sağolasın kuzumm ya dün çok diyince içimde kaldıydı kocişde geç gelcegı için yemekde yapmadım
bugun dedim yapayım sende yap kuzum köfte pattis süper valla ellerine sağlık kuzumm
marketlerde olmuyo zaten iyi sebze mecbur kalınca alıyoruz marketden ama pazarın yerini tutmuyo tabi

iyi etmişsin.Daha ucuzlar canım yeni yeni çıkıyor ya ondan pahalı aslında daha zamanı değil. Ama zamanı olunca da gereğinden pahalı olacak belli. Anacım şehirde valla kazıklanıyoruz yaa tarladan bize gelene kadar kaç el değiştiriyor fiyat artıyor gerçek fiyattan yemiyoruz ki bu gibi şeyler köy yerlerinde nasıl ucuz. Direk tarladan tüketiciye geliyor çünkü onlar yemeğepar bile harcamıyorlar sayılır ama biz döküyoruz valla paraları. Yazık ya bir de iyice işlerini bilir olmuşlar soğan patates aldım gittiğimde inan soğanlar nasıl yumuşak içleri çürük patates daha bir hafta oldu yeşillenmeye başlamış dün hem patate doğradım hem köfrettim yarısını da attım yaa ama bir gideyim biliyrum ben o adama yapacağımı.

Elifim nerede yaaa gelmedii.. Bugün bir işi vardı da ben mi unuttum ki..

Moonum hoşgeldinnn

selam cillop gibi hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))nasılsınız benim öksürük geçemedi bir türlü yaaaaaaaaaaaaaa gene şükür ya daha kötü olanlar var

selam cillop gibi hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))nasılsınız benim öksürük geçemedi bir türlü yaaaaaaaaaaaaaa gene şükür ya daha kötü olanlar var

ahh canım onca şwy yaptın ama yapıştı illet işte.. Geçecek canım gelecek yılmadan ilacını al balını ye birşeyciğin kalmayacak bir de hamile olunca daha da kötü yoksa çoktan iyileşirdin..

haklısın kuzum valla bize gelene kadr bisürü fiyat biniyo üstüne
e bizde mecburuz tabi onlarsız yemek olmuyo ama iice coştu sebze fiyatları
ya bende nezaman marketden alsam sogandı pattısdi domatesdi çok çabuk çürüyo
ama nezamanki pazardan alsam o baya uzun sure gidiyo oyuzden elimden geldiğince kocişe iş çıkışı
aldırtıyorum pazardan yazık günah valla kuzum acıdım şimdi aldıgın soğana patatese

Elifim nerede yaaa gelmedii.. Bugün bir işi vardı da ben mi unuttum ki..

Moonum hoşgeldinnn

he yaa elfimiz yok bugunn bi işi felen yoktu bildiğim
ama dun pc ye baktırcaktı ya acaba bişeymi olduda giremedi

a.s kuzummmmmm hoşgeldin tatlı gebişimm
ben iyiym çok şükür cnmcım inşallah sende tez zamanda atlatıverirsin
sebzelerden konsuyoduk kuzumm

ya ben pazardan aldım ama seçmedi yanii acelemde vardı evde işim vardı yoksa bakarım hep torbaya ne koydu diyee.. Doldurmuş hep yumuşağını çürüğünü. Domates kabak falanda aldım çok iyi çıktılar yanii.. Ben pek zaten marketten sebze almam bi yıkanmıl paket ıspmak alırım birde karnyarık çekince canım pazarda ta c.tesi günü bakayım marketten dedim ama yok tabi..

haa evet pc ye baktırtacaktı belki birşey çıktıysa adam alıp götürmüştür olabilir yanii yoksa mutlaka gelirdi o bensiz yapamaz

haa evet pc ye baktırtacaktı belki birşey çıktıysa adam alıp götürmüştür olabilir yanii yoksa mutlaka gelirdi o bensiz yapamaz

aa öylemi bende marketden aldında öyle çıktı sandım çünkü ben nezaman marketden alsam çürük çarık içleri geçmiş oluyo
demekki adam kötülerini vermiş vay hain pazarcı vayy
tabi cnm mecbur kalınınca marketden alıyoruz

hehe evet sensiz yapamaz elff mutlak gelırdı kuzumm
benım aklıma pc geldı yanı gelirse öğreniriz gerçek sebebi

hoşbulduk miniş gebişim:::::::::::::::) amin inşallah şimdik biraz iyi gibi bakalım sütümü içtim

iyiyim ben canımcım, takılıyorum. siz nasılsınız esas sizinkiler nasıl ?

tatlım işte ben rahatsızım bir haftadır boğazım şişti sonra öksürük başladı ilaçta kullanamıyoz idare ediyoz iyiyizz rabbime şükürler olsunnnnnn

iyiyim ben canımcım, takılıyorum. siz nasılsınız esas sizinkiler nasıl ?

tatlım işte ben rahatsızım bir haftadır boğazım şişti sonra öksürük başladı ilaçta kullanamıyoz idare ediyoz iyiyizz rabbime şükürler olsunnnnnn

hoşbulduk miniş gebişim:::::::::::::::) amin inşallah şimdik biraz iyi gibi bakalım sütümü içtim

afiyetler olsun kuzummm yarasın benım kuzumaa
tam yazarkene gelin aradı elbise felen almıs ayakkabı bulamadım felen
düğün var bizim 23 ünde onla ilgili laklak yaptık
şimcik geldim kuzularım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…