- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.781
canım çıkmadı yukarı buradaki bey gelmedi işleri bitmedi galiba ki bu saatten sonrada gelmez burdayım artık akşama kadar valla iyi oldu yarında hoca sabahtan var öğleden sonra yok yukarıda zaten, perşembe de sabah yok. Taze fasulyeyi pazardan mı aldın yoksa dolabuında mı vardı bu hafta pazara gitmedim geen hafta da baktım çok pahalıydı kilosu 10 tl idi.
Asemb cacık deme bana benimde çok cnaım çekiyor. Karnıyarık yapcaktım sözde yanına da cacık ama güzel patlıcam bulamadım marketlerde. Köfte patates yaptım fırında bende ama kaynanama gidicez gelice uğraşamam cacıkla. Soğuk soğuk şöle naneli falan ne güzel gider.. Afiyet olsun bebişine yarasın balımm...
ohh iyi olmus gelmesin gariyok kuzum pazardan almadım buzluktan çıkardım
nekaa pahalıymıs yahu bu sene pazar hep pahalıydı zati
sağolasın kuzumm ya dün çok diyince içimde kaldıydı kocişde geç gelcegı için yemekde yapmadım
bugun dedim yapayım sende yap kuzum köfte pattis süper valla ellerine sağlık kuzumm
marketlerde olmuyo zaten iyi sebze mecbur kalınca alıyoruz marketden ama pazarın yerini tutmuyo tabi
selam cillop gibi hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))nasılsınız benim öksürük geçemedi bir türlü yaaaaaaaaaaaaaa gene şükür ya daha kötü olanlar var
iyi etmişsin.Daha ucuzlar canım yeni yeni çıkıyor ya ondan pahalı aslında daha zamanı değil. Ama zamanı olunca da gereğinden pahalı olacak belli. Anacım şehirde valla kazıklanıyoruz yaa tarladan bize gelene kadar kaç el değiştiriyor fiyat artıyor gerçek fiyattan yemiyoruz ki bu gibi şeyler köy yerlerinde nasıl ucuz. Direk tarladan tüketiciye geliyor çünkü onlar yemeğepar bile harcamıyorlar sayılır ama biz döküyoruz valla paraları. Yazık ya bir de iyice işlerini bilir olmuşlar soğan patates aldım gittiğimde inan soğanlar nasıl yumuşak içleri çürük patates daha bir hafta oldu yeşillenmeye başlamış dün hem patate doğradım hem köfrettim yarısını da attım yaa ama bir gideyim biliyrum ben o adama yapacağımı.
hoşbulduuummmmmm balım benim:) elifcik niye yok hayırdır.Elifim nerede yaaa gelmedii.. Bugün bir işi vardı da ben mi unuttum ki..
Moonum hoşgeldinnn
Elifim nerede yaaa gelmedii.. Bugün bir işi vardı da ben mi unuttum ki..
Moonum hoşgeldinnn
selam cillop gibi hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrr :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))nasılsınız benim öksürük geçemedi bir türlü yaaaaaaaaaaaaaa gene şükür ya daha kötü olanlar var
haklısın kuzum valla bize gelene kadr bisürü fiyat biniyo üstüne
e bizde mecburuz tabi onlarsız yemek olmuyo ama iice coştu sebze fiyatları
ya bende nezaman marketden alsam sogandı pattısdi domatesdi çok çabuk çürüyo
ama nezamanki pazardan alsam o baya uzun sure gidiyo oyuzden elimden geldiğince kocişe iş çıkışı
aldırtıyorum pazardan yazık günah valla kuzum acıdım şimdi aldıgın soğana patatese
he yaa elfimiz yok bugunn bi işi felen yoktu bildiğim
ama dun pc ye baktırcaktı ya acaba bişeymi olduda giremedi
a.s kuzummmmmm hoşgeldin tatlı gebişimm
ben iyiym çok şükür cnmcım inşallah sende tez zamanda atlatıverirsin
sebzelerden konsuyoduk kuzumm
ya ben pazardan aldım ama seçmedi yanii acelemde vardı evde işim vardı yoksa bakarım hep torbaya ne koydu diyee.. Doldurmuş hep yumuşağını çürüğünü. Domates kabak falanda aldım çok iyi çıktılar yanii.. Ben pek zaten marketten sebze almam bi yıkanmıl paket ıspmak alırım birde karnyarık çekince canım pazarda ta c.tesi günü bakayım marketten dedim ama yok tabi..
haa evet pc ye baktırtacaktı belki birşey çıktıysa adam alıp götürmüştür olabilir yanii yoksa mutlaka gelirdi o bensiz yapamaz
he yaa elfimiz yok bugunn bi işi felen yoktu bildiğim
ama dun pc ye baktırcaktı ya acaba bişeymi olduda giremedi
a.s kuzummmmmm hoşgeldin tatlı gebişimm
ben iyiym çok şükür cnmcım inşallah sende tez zamanda atlatıverirsin
sebzelerden konsuyoduk kuzumm
vaayy esraik im gelmiiiş hoşgelmiiiş nasılsın cnmcım
hoşbulduk kuzum nasılsınız?
hoşgeldin nasılsınnnnnnnnnnnnnnn cnm
iyiyim ben canımcım, takılıyorum. siz nasılsınız esas sizinkiler nasıl ?
iyiyim ben canımcım, takılıyorum. siz nasılsınız esas sizinkiler nasıl ?
hoşbulduk miniş gebişim:::::::::::::::) amin inşallah şimdik biraz iyi gibi bakalımsütümü içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?