- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.821
oooh ne güzel yapıyormuş eşinbende öyle yemeye çalışıyorum cips gibe kaldığımdan beri yemiyorm cnm.
Ya asemb şimdi alakasız bişi sorucam. Ben köfte patates yaptım fırında. Ona salçalı suda yapıyorum ama yavan hemde sulu kalıyor yani çiğ gibi kalıyor.Akşam koymadım salçalı su öle pişirdim bu akşam yicez ya ısınırken koyarım dedimde önce salçalı suyu bir taşım kaynatsam öle döksem az kıvamlı olsa daya mı iyi olur. Birazda karabiber falan katsam yada dometesim var rendelesem çvirsem ateşte koyam üzerine daha mı güzel olur ki fikir ver bana..
oooh ne güzel yapıyormuş eşinbende öyle yemeye çalışıyorum cips gibe kaldığımdan beri yemiyorm cnm.
bence karabiber kat mutlaka kuzum bahar girdimi içine mis gibi olur
bide ben içine sarımsak koyarım butun şekilde bikaç tane atarım borcama
eğer sevıyosanız sarımsagı koy derim çok güzel tat veriyo kuzum
salçalı suya gelınce bence suyunu az ayarlayarak dökebilirsin tepsiye
bi taşım kaynatıpda yapabılırsın o da olur yani
ben köfte patates i dizerim borcama yanınada siviri biber domates koyarım bide sarımsak dizerim
salçalı suya mutlaka karabiber katarım kuzum gayetde güzel olur
iyi yine yaptıım gibi yapayım o zaman ben biraz köfteyi patatesi ıslatsın yeter o zaman çok sulu olmasın.Ben sarımsağa bayılırım ama eşim sevmiyor maalesef kokusunu hemen alır ne yazık ki. Birde salata yapcem tamam ama daha kaynanama gitcez ve ben çok acıktım o yüzden kantinden bisküvi alayım da yiyeyim yolda giderken bari.
Heralde konserve de bir ton balığı yerim diye düşünüyorum çünkü onda daha fazlaymış vitamin. Zaten cips falan gereksiz yağdan başka birşey değil ama bende çokm seviyorum dizi izlerken yemeye ancak yararlı şeyler yicez artık kabak çekirdeği, patlamış mısır, kuru meyveler, fıstık olabilir. Kola zaten acayip zararlı kesinlikle hamileyken içilmemeli ben eve almam pek çok canım çekerse birde dışarda yeemk yerken o kadar..
bence karabiber kat mutlaka kuzum bahar girdimi içine mis gibi olur
bide ben içine sarımsak koyarım butun şekilde bikaç tane atarım borcama
eğer sevıyosanız sarımsagı koy derim çok güzel tat veriyo kuzum
salçalı suya gelınce bence suyunu az ayarlayarak dökebilirsin tepsiye
bi taşım kaynatıpda yapabılırsın o da olur yani
ben köfte patates i dizerim borcama yanınada siviri biber domates koyarım bide sarımsak dizerim
salçalı suya mutlaka karabiber katarım kuzum gayetde güzel olur
tüh yoksam sarımsak çok yakışıyo bu yemeğe ama eşin sevmeyince olmaz tabi
bencede kuzum al bisküvi felen ye çok acıkırsın eve gidene kadr
kaynana herhafta gidiyosunuz sanırsam gıcık bişey değilmi kuuzm
bende çok severim cipsi aynen film izlerken özellikle peynirli soğanlı var bir markanın reklam olmasın onu severim ama gibe kalınca yemedim hiç.kola içmiyorum eskidende zaten ancak burger a falan gidince içerdim evde eşimde pek içmez o yüzden fazla zorlanmıyorum ya.
ivett yaaa aslında cuma günü gittik daha gitmsek olurdu ama işte eşimde gidelim deyince kıramadım ama fazla kalmam 1 saat oturur dönerim.Aynı şehirde olunca bir de altta araba olunca öecburen böyle oluyor birde k,mse yok bizden başka öbür oğlu Amerika'da çalışıyor hatta yazın oradan bir kızla evlendii kayanana kaldı başıma iyi de oldu kıymete bindim
slm kızlar nasılsınızzzzz
ahanda kuzucukk geldiii çok şükür be kuzummm
nerelerdeydin sen bakemmm
bende yirim ama çok güzel kilo alırım:) oh ne güzel sen almıyormuşsun maşallah.peynirli soğanlı hiç denemedim ya sade yerim ya da baharatlı geçen gün pek yemek yememiştim cips yedim resmen büyük poşetin yarısını yedim tek başıma yanında başka çerezlerde ama yok kio alamıyorum..
bende çok severim cipsi aynen film izlerken özellikle peynirli soğanlı var bir markanın reklam olmasın onu severim ama gibe kalınca yemedim hiç.kola içmiyorum eskidende zaten ancak burger a falan gidince içerdim evde eşimde pek içmez o yüzden fazla zorlanmıyorum ya.
sorma gülüm yaa dolma sarmakla meşguldüm ancak bitti işte attım ocağa yarım saat oluyo çıkanları yıka çamaşır as sil süpür derken giremedim valla girsem dolmayaı saramazdım yani
kuzucum valla işlerim vardı çamaşır at as sil süpür dolma sardım koca tencereyle sadece 4saat uğraştım sarmayla valla eşiminde haberi yok bayoşlıcak süprüiz olsun dedim istiyodu bayadır işte bebeğim ayrı kaldım ama girseydim oturur kalırdım malum çenem ve parmaklarım hiç durmuyobende yirim ama çok güzel kilo alırım:) oh ne güzel sen almıyormuşsun maşallah.
a.s nirdesin sennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
meleğim valla burda olduğunu bilmiyodum ama çok işim vardı sadece 4 saat dolma sardım yeminle şmdi pişiyo nasılsın bakalım özledinizmi beni bakemaaaa gülüm kaymaklım gelmiş nerdesin sen bakıyım ben bugn yukarı çıkmadım buradaki bey öğleden sonrada gelmedi nedense. Sen beni nasıl bırakırsın ama neyse ki başka arkadaşlarımda var sağolsunlar beni yalnız bırakmadılarr ohhh muhabbet ettik bol bol
vay anammm vaaay bizde diyoz pc ye bişey olduu vışşş meğer kuzum yemekle temizlikle meşgulmuş
ellerine sağlık kuzucummbende pilavımı yapam bari prinçleri bi ıslamaya koyup geleyrum
kuzucum valla işlerim vardı çamaşır at as sil süpür dolma sardım koca tencereyle sadece 4saat uğraştım sarmayla valla eşiminde haberi yok bayoşlıcak süprüiz olsun dedim istiyodu bayadır işte bebeğim ayrı kaldım ama girseydim oturur kalırdım malum çenem ve parmaklarım hiç durmuyo
meleğim valla burda olduğunu bilmiyodum ama çok işim vardı sadece 4 saat dolma sardım yeminle şmdi pişiyo nasılsın bakalım özledinizmi beni bakem
yok kuzucum gelmediki arkadaşı bugün geleyim demiş yürü git dedim dün o kadar hazırlık yaptım bugün yemeğim yok dedim eşime oysaki dolma yaptım haberi yok giremdim işte fıstığım benim
ben özledim ama sen özlememişsin işteeama doma verirsen barışırım amanınn ağzmın suları aktı kız. Bendün patlıan bulamadım marketlerde doğru düzgün kıyma aldım küfte patates yaptım önce önden kızarttı falan ama geç gittim yarım saat belki daha fazla. Akşama gelen çocuk gelmedi onu bekledim 15 dk. Sonra eşimin pantolonları yapılcaktı haftasonu almıştık onu verdik terziye iki market dolaştım eve gittim yemek yoktu makarna yaptım yemeği yaptım mutfağımı topladım oturdum yedim anca bişiler duşa girdim ama bittim neyse bugün yemeğim var kaynanama gitcez bu akşam..Gelince yiyeceğiz artık..
kuzucum valla işlerim vardı çamaşır at as sil süpür dolma sardım koca tencereyle sadece 4saat uğraştım sarmayla valla eşiminde haberi yok bayoşlıcak süprüiz olsun dedim istiyodu bayadır işte bebeğim ayrı kaldım ama girseydim oturur kalırdım malum çenem ve parmaklarım hiç durmuyo
meleğim valla burda olduğunu bilmiyodum ama çok işim vardı sadece 4 saat dolma sardım yeminle şmdi pişiyo nasılsın bakalım özledinizmi beni bakem
yok kuzucum gelmediki arkadaşı bugün geleyim demiş yürü git dedim dün o kadar hazırlık yaptım bugün yemeğim yok dedim eşime oysaki dolma yaptım haberi yok giremdim işte fıstığım benim
özlemezmiyim hiç valla balım işte mecburen giremedim gel vermezmiyim dolma hiç sana al tüm tencere senin olsun dimek kaynana gidiceksiniz çok sık gidiyosunuz be gülüm valla daha cuma ordaydınız yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?