Kaldığımız Yerden Her Telden..

enee gelmedi demekki arkadaşıı dediğin gibi çıktı cocuk yanar döner
iyi yapmıssın kuzucum boşver oturur kocişinle yersin mis gibi ohh daha ne olsun balımcımm
aynen öyle gülüm yanar döner az kalır bir parpı daha yiyicek benden az kaldı kaşınıyo tip valla daha pişmedi eşimde geldi gördü ne zaman pişicek diye bekliyo başında

valla en azından gittiğinize göre yemeğide orda yiyin geç dönüyosunuz yemek geçe kalıyo yedirsin bak siz onu düşünüyosunuz meleğmmmm

ohh ne güzel olur kuzmmm al yap valla
annem yapıp getiriyo genelde o yuzden ben pek ugraşmıyorum onla
geçen geldiğindede nohutla kuru fasulye ıslatıp dolaba attık
iyi oluyo valla bu arada bimden aldı nohutu annem ve çok iyi çıktı
hep bimden alır çokda iyi çıkar nohutu sizinde aklınızda bulunsun canlarım

hehe bidahakine fırçalarsın kuzumm verirsin ağzının payını
çok sevıyo demekki kuzumm gerçi kim sevmez sarmayı ohh mis gibi
sarması eziyet yemeside anlık oluyo valla

hehe bidahakine fırçalarsın kuzumm verirsin ağzının payını
çok sevıyo demekki kuzumm gerçi kim sevmez sarmayı ohh mis gibi
sarması eziyet yemeside anlık oluyo valla

sevmezmi balım ama bu onların dolması bugurlu yeşil mercimekli değişik birşey resmini çekeyimde koyarım yarına olurmu pişsinde bebişim

kızlar çıkıyorum ben akşam maç var girerim muhtemelen kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere öpüyorum hepiciğinizi

sevmezmi balım ama bu onların dolması bugurlu yeşil mercimekli değişik birşey resmini çekeyimde koyarım yarına olurmu pişsinde bebişim

kızlar çıkıyorum ben akşam maç var girerim muhtemelen kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere öpüyorum hepiciğinizi

öylemii değişik bişey ozaman kuzumm çekde koy yarın cnmcımm
bende pilavı cacıgı yapayım diye gittim kaybolu vermişsiniz beya
tmm kuzumm benımm bende seni öpüyorum kocamaaan cnmm kuzum benımm

öylemii değişik bişey ozaman kuzumm çekde koy yarın cnmcımm
bende pilavı cacıgı yapayım diye gittim kaybolu vermişsiniz beya
tmm kuzumm benımm bende seni öpüyorum kocamaaan cnmm kuzum benımm

valla eşimde öle deyince bişi diyemedim syledikte artık gelicez diyee.. Kadın onlara kadar yapıyor ya az yemek oluyor ya hiç olmuyor ben sevmiyorm orda yemeyi birde işte neyse gdicez artık.

işte canım olmuyor maalesef kadın yapıyor yemeklerini onlara kadar yapıyor bazen kekpoğaça oluıyor tıkınıyoruz alıcam biküvi giderken yiyeceğim napyıım..

öyle mii alayım bende oradan o zaman ya bir de tarhanası güzelmiş ev tarhanası annem çok beğeniyor yapmıştı bende beğendim..

girebilirsem görüşürüz kuzum bakalım kaynanamda fazla oturmayız bir saat oturur döneriz zaten yemek faslı var salçalı suyunu yapcam ısıtcam köfte patatesi yicez ütü yapmam artık ama mutfağın ve aranın yerlerini silcem falan ama gelirim heralde..

Ben de çıkuyorum kızlar mesai bitti ama eşimin dersi vardı uzun sürdü galiba birkaç öğrencinin fişi avr bilgisayara gireyim de hazırlanayım ancak. Hadi görüşürüz ballarımm öpüyorum kocamann.. İyi akşamlar

olsun kuzum gidiverin gari bişecik olmaz zaten fazlada durmuyosunuz azcık oturur geçersiniz eve
aynen öyle kuzum ben evlendıgımden beri bimdeki nohutu alıp ıslatıyoruz bide kuru fasulyesını
hele nohut nasıl şişiyo nasıl cogalıyo görmen lazım tavsıye ederim yani kuzum öyle yapıp yapıp atabilirsin buzluga
hem sana kolay olur çıkarır yaparsın bayada götürüyo bizi bide patlıcan zamanı gelınce patlıcanları alıp kızartıp karnıyarıklık
buzluga atarsan cok rahat edersin geçen yazdan yaptık hala var buzlukta baya iyi oluyo
bide sen çalışıyosun ya kuzum sen baya rahat edersin yanı

tmm kuzumm benımm bende seni öpüyorum kocamaaaan görüşürük yarına cnm benım

şimdi gördüm canım yazdıklarını
amma kaynatmışsınız benden sonra....
okuyamadım hepsini...

ya ben dayanamadım valla dün akşam test yaptım
tabi ki negatif...
ve şuanda aşırı üzgünüm.. ama olsun böyle olacagını biliyordum ha 5 gün sonra ögrenmişim ha 5 gün önce ne fark eder.
ve beni asıl üzen dün akşam testten sonra eşimin yüzü oldu
beni en çok üzen o oldu..
nefret ediyorum hayattann ve çok yoruldum ona da dedim ben kendi başıma ugraşmaktan yoruldum artık diye...

canım normal yarıp kızartıp mı koyuyorsdun birde neyle koyuyorsun buzdolabı poşetiyle koysam dağılmaz mı yumuşuyor ya zaten kızartınca bir kaba falan mı koyup buzluğa atıyorsun hep niyetleniyorum ama tadı bozulur diye korkuyorum.

canım ne dedim sana ben sen neden dinlemiyorsun beni bakıyım bak cidden çook kızdım sana şu an. On kere dedim regl günü gelmeden test yapmyacaksın çıkmıyor moral bozuluyor dedim tamam belki gerçekten olmayabiilir ama var da olabilir neden şimdiden hem eşini hem kendini üzüyorsun. Olmaz imkansız diye bir durum yok ki. Bak bu ayda şu brancayı son kez içiyorsun ve artık dr gidiyorsun yeter bak rica etmiyorum sana emrediyorumm gidiyorsun yumurta takibini yaptırıyorsun bakılıyor yumurtanda sorun var mı diye. Gerekirse klomen çatlatma iğnesi kullanırsın maliyetli değil bunlar. Rahim filmini dee çektir durduğun yerde olmayacak ama önce reglin bi gelsin bakalımm ya ne bu acele.. Sanki senelerdir olmuyor da eşine de bunları söylüyorsun. Doğru düzgün tetkik yaptırmadın,yumurta takibine bile gitmedin, yardımcı tedavileri denemedin sanki her yolu denedinde olmadı gibi konuşuyorsun tatlımm 2 tüp bebek yaptıranlar bile umudunu kesmiyor kısmet 3.ye diyo bu ne pes etmek böyle lütfen daha böyle sözler duymayayım sen benim dediklerime harfiyen uy yüp yaptıramasanda bunları yap gelecek bebeğinn...

Kızlarrr günaydınn..Ben yukarı çıktım artık. Ama öğleden sonra müsaitim hoca derse gidecek.. Burada olun emii tatlışlarımmm... öpüyorumm..

Kızlar bu arada gönderiler sayfaya yavaş gidiyor ama gitmedi zannedip tekrar tekrar göndermeyin geliyor sayfaya yazılar biraz bekleyip tekrar girerseniz görürsünüz..

Kızlarrr günaydınn..Ben yukarı çıktım artık. Ama öğleden sonra müsaitim hoca derse gidecek.. Burada olun emii tatlışlarımmm... öpüyorumm..

günaydıın cnmcım beklerük müsait oldugunda
patlıcanları yarıp kızartıyorum kuzum soguyunca buzdolabı poşetlerine koyuyorum
hiç dağılma felen olmuyo ve tadında hiç bir bozulma olmuyo kuzum yapcagın zaman
bi içini hazırlayıp koyuyosun çok çok rahat oluyo aniden bi misafir geldiği zaman bile çıkar yap yani
çok kolaylık olur sana kuzum

slm kızlar nasılsınız dejavum günaydın nasılsın meleğim

a.s kuzummm ben iyiyim çok şükür sen nasılsın balımcımm

Kızlar hepiniz hoşgeldiniz nasılsınız nerdesiniz yahu bugünde ben geldim siz yoksunuzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…