- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.841
aynen öyle gülüm yanar döner az kalır bir parpı daha yiyicek benden az kaldı kaşınıyo tip valla daha pişmedi eşimde geldi gördü ne zaman pişicek diye bekliyo başındaenee gelmedi demekki arkadaşıı dediğin gibi çıktı cocuk yanar döner
iyi yapmıssın kuzucum boşver oturur kocişinle yersin mis gibi ohh daha ne olsun balımcımm
heee öyler ama napıyım kocam gidelim dedi bende daha cuma ordaydık diyemedim dün gidecektik ya aslında yemeğim yoktu pazar günündne yapmadım bugüne yemek olsun diye onu yapmam lazım dedim öyle gitmedik. Bugnde tabii erkenden evime gitsem yemeğimi yesem ütümü yapsam iyi olurdu. Şimdi gelicez yemek ısınacak yiyeceğiz kaldırcam falan ütü ne ara yapıcam.. gitmeyelim desme gitmezdik belki de ama sesimi çıkarmadım.
Taze yaprak çıkar artık bu ay dimi kızlar. Bende salamura yapmak istiyorum ya yengm verdi tarifi ama yapmadım sene bu sene yapayım ama pazarda salamuralar güzel olmuyor. Hem tazesi çıksın sararım da haftasonum gider ama napıyım olmadı akşam otururken sararım..
aynen öyle gülüm yanar döner az kalır bir parpı daha yiyicek benden az kaldı kaşınıyo tip valla daha pişmedi eşimde geldi gördü ne zaman pişicek diye bekliyo başında
valla en azından gittiğinize göre yemeğide orda yiyin geç dönüyosunuz yemek geçe kalıyo yedirsin bak siz onu düşünüyosunuz meleğmmmm
hehe bidahakine fırçalarsın kuzumm verirsin ağzının payını
çok sevıyo demekki kuzumm gerçi kim sevmez sarmayı ohh mis gibi
sarması eziyet yemeside anlık oluyo valla
sevmezmi balım ama bu onların dolması bugurlu yeşil mercimekli değişik birşey resmini çekeyimde koyarım yarına olurmu pişsinde bebişim
kızlar çıkıyorum ben akşam maç var girerim muhtemelen kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere öpüyorum hepiciğinizi
sevmezmi balım ama bu onların dolması bugurlu yeşil mercimekli değişik birşey resmini çekeyimde koyarım yarına olurmu pişsinde bebişim
kızlar çıkıyorum ben akşam maç var girerim muhtemelen kendinize iyi bakın yarın görüşmek üzere öpüyorum hepiciğinizi
hee anladım kuzumm bide sen çalışıyosun ya yanı ben çalışıyo olsam çok üşenirdim ona gitmeye
yada gidince orda yemek isterdim ama ordada yıyemıyosunuz bide eve gelip ugraşıyosun
zor valla kuzum tabı mecbur oluncada yapcak bişey olmuyo
amanııın senın başına kalmıs cidden yoksa öbürü burda olaydı daha rahat ederdin
aynen öyle gülüm yanar döner az kalır bir parpı daha yiyicek benden az kaldı kaşınıyo tip valla daha pişmedi eşimde geldi gördü ne zaman pişicek diye bekliyo başında
valla en azından gittiğinize göre yemeğide orda yiyin geç dönüyosunuz yemek geçe kalıyo yedirsin bak siz onu düşünüyosunuz meleğmmmm
ohh ne güzel olur kuzmmm al yap valla
annem yapıp getiriyo genelde o yuzden ben pek ugraşmıyorum onla
geçen geldiğindede nohutla kuru fasulye ıslatıp dolaba attık
iyi oluyo valla bu arada bimden aldı nohutu annem ve çok iyi çıktı
hep bimden alır çokda iyi çıkar nohutu sizinde aklınızda bulunsun canlarım
valla eşimde öle deyince bişi diyemedim syledikte artık gelicez diyee.. Kadın onlara kadar yapıyor ya az yemek oluyor ya hiç olmuyor ben sevmiyorm orda yemeyi birde işte neyse gdicez artık.
öyle mii alayım bende oradan o zaman ya bir de tarhanası güzelmiş ev tarhanası annem çok beğeniyor yapmıştı bende beğendim..
Ben de çıkuyorum kızlar mesai bitti ama eşimin dersi vardı uzun sürdü galiba birkaç öğrencinin fişi avr bilgisayara gireyim de hazırlanayım ancak. Hadi görüşürüz ballarımm öpüyorum kocamann.. İyi akşamlar
evet nette değişik tarifler oluıyor bilgisayarıma kaydediyorum bende ama oradan bakmak karar vermek zor geliyor yine elim klasik yemeklere gidiyoe işte. Olur canımm olur kimlerin olmuyor ki herşeyin bir vakti zamanı var umutsuz olma he bak kaç ay oldu öle branca ursului falan boşver sen bir yumurta takibine başla canımm baktır bakalım rahmine falan da olmadı bir rahim filmi çektir canımm.. Hzlandırıcı klomen falanda alabilirsin elindne geleni yap bitanem öyle hayıflanmakla olmaz bu işler bir yerden başlamak lazım attık gülüm. Ben dr gitmiştim ama d.k hapı verdi pco dedi ama o değerler herzamanki değerlerim benim başka dr sorun yok demişti almadım o hapları bu kanamalarda devam ediyor işte o kadıı da sevmedim ilk doktıruma geri dönücem sanırım. Ama rndevu bulmıyorum.
Canım rahim yumuşaklığı da gebelik belirtisi diye biliyorum yani daha önce böyle birşey olmadıysa ihtimaller arasında olabilir ama baze bayanlarda oluyor aşırı sulanma ve ona bağlı olarak yumuşaklık ve hissetmeme bende de oluyor bazen ama yine de gebelikte olabilir. İnşallah vardır bişiler canım yaa..
ee ama sende ben öğle tatilindeyken gelirsen olmaz tabee saah bene baktım yoktunuz sizde. Ben hala aşağıdayım burdaki bey daha gelmedi. Evrak teslim ediyor sanırım görevden gelince gittiyse. Gelince yukarıçkıcma yinee bekliyrum.
olsun kuzum gidiverin gari bişecik olmaz zaten fazlada durmuyosunuz azcık oturur geçersiniz eve
aynen öyle kuzum ben evlendıgımden beri bimdeki nohutu alıp ıslatıyoruz bide kuru fasulyesını
hele nohut nasıl şişiyo nasıl cogalıyo görmen lazım tavsıye ederim yani kuzum öyle yapıp yapıp atabilirsin buzluga
hem sana kolay olur çıkarır yaparsın bayada götürüyo bizi bide patlıcan zamanı gelınce patlıcanları alıp kızartıp karnıyarıklık
buzluga atarsan cok rahat edersin geçen yazdan yaptık hala var buzlukta baya iyi oluyo
bide sen çalışıyosun ya kuzum sen baya rahat edersin yanı
şimdi gördüm canım yazdıklarını
amma kaynatmışsınız benden sonra....
okuyamadım hepsini...
ya ben dayanamadım valla dün akşam test yaptım
tabi ki negatif...
ve şuanda aşırı üzgünüm.. ama olsun böyle olacagını biliyordum ha 5 gün sonra ögrenmişim ha 5 gün önce ne fark eder.
ve beni asıl üzen dün akşam testten sonra eşimin yüzü oldu
beni en çok üzen o oldu..
nefret ediyorum hayattann ve çok yoruldum ona da dedim ben kendi başıma ugraşmaktan yoruldum artık diye...
canım normal yarıp kızartıp mı koyuyorsdun birde neyle koyuyorsun buzdolabı poşetiyle koysam dağılmaz mı yumuşuyor ya zaten kızartınca bir kaba falan mı koyup buzluğa atıyorsun hep niyetleniyorum ama tadı bozulur diye korkuyorum.
Kızlarrr günaydınn..Ben yukarı çıktım artık. Ama öğleden sonra müsaitim hoca derse gidecek.. Burada olun emii tatlışlarımmm... öpüyorumm..
slm kızlar nasılsınız dejavum günaydın nasılsın meleğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?