Kaldığımız Yerden Her Telden..

senmisin bizi yalnız bırakan bugunde biz yokuz

eveeet biziiiiizzz hoşgeldin kuzummm nasılsın bugunn

hoşbulduk cnm birazdaha iyiyim bugün ama öksürük devam ediyor geçsede kurtulsak yavv siz ne yaptıız????////////////////////////////

yok ya olsa kesin çıkardı

doktordan randevu alamıyorum ya o beni çok huzursuz ediyor.
ama gelsin kırmızılar gidicem orda pislik cıkartıcam 5 dk için randevu vermiyosunuz diye bagırcam gircem içeri altı üstü bi klomen yazıcak bu nedir yaaaaa

klomeni direk eczaneden alabiliyormuyuz?
kullanım şeklini biliyorum nasılsa kullandıktan sonra gitsem doktora olmaz mı 14. gün filan hehe

benim sinir oldugum ne biliyormusun
ben bekliyorum ki birazda kocam araştırsın ne biliyim annem gelsin konuşsun beni yönlendirsinler.. kimse
kimse bana destek olmuyo kayınvalidemler cok hevesli ama onlara asla bişey demem ve dedirtmem...

evet anladım ki bu iş brancayla filan olmucak..
ya ben anlatamıyorum eşimin kafasından geçenleri okuyorum ve bu benim canımı cok sıkıyor
inan 1 kuruş bile harcamak istemiyor bu bebek için bana öyle geliyor ve sanki içten içe beni sucluyor gibi işte ben buna cok üzülüyorum
bugün hiç aramadım mesaj atmadım
beni aradı ama ben çok garibim...

he heee sorma ektiğimi biçtim demüü gülümmmm

hee ne demişler ektiğini biçersin
şaka şaka kuzumm ben kahvaltı yaptım bide evi süpürdüm öyle geldim
zaten dünden yemegım var gari rahatım kuzum
sen napaysun cnmcım

hoşbulduk cnm birazdaha iyiyim bugün ama öksürük devam ediyor geçsede kurtulsak yavv siz ne yaptıız????////////////////////////////

bencede geçsin bian eveeeel inşallahhhhh
napalım kuzucum kahvaltı yaptık vitaminleri içtik evi süpürdük geldik
sen napıyosun cancanımm

ohh yemeğin varsa ne güzel rahatsın bende rahatım işlerim yok yemeğim var full burdayım bebeşim

[video=youtube;XJK5PU5SgSs]http://www.youtube.com/watch?v=XJK5PU5SgSs&feature=related[/video] offfffffffff ulen hergün bir kere dinlerim bu şarkıyı

bende işteym hem çalışıym hem senlen konuşuyom:) ohhamarat hatun gene bitirdin işleri:) maşallahhhhhhhhhh size

ohh yemeğin varsa ne güzel rahatsın bende rahatım işlerim yok yemeğim var full burdayım bebeşim

bendensin ozaman kuzummm bugun rahatız ohh sefamız olsunnn
ferihanın cansu su var ya o saba tümerde kuzumm

bende işteym hem çalışıym hem senlen konuşuyom:) ohhamarat hatun gene bitirdin işleri:) maşallahhhhhhhhhh size

sende hamarat hatunsun kuzummm hem iş hem bizi idare ediyosun sanada maşallahhh tatlı gebişimm
pek bişey yapmadım kuzumm bi ev süpürdüm geldim yemekleride dun yapınca rahat ediyorum valla
şimci dr a gitmene 2 güncükmü kaldııı

aynen öyle kucuum sefamız olsun canım benim valla dün dolmaları yaktım kalanı kurtardım işte Allahtan çok sarmışımda işte yırttm

aynen öyle kucuum sefamız olsun canım benim valla dün dolmaları yaktım kalanı kurtardım işte Allahtan çok sarmışımda işte yırttm

enee yaktınmı kuzumm tühh okadarda ugraştıydın yahuu üzüldüm bak şimdi
kolay işte değil yani kuzummm neye daldında yaktın kuzum

Sağol miniş gebişim:) sana miniş gebiş diyom ama eşiimin bir akrabıs kız 14 yaşında gibe söylemiştim sana :) o ne oluyor aceba:))))

heeeeeeeeeeeeeeeee dr gitcem ben demi:)gidiym ya göreyim kuzumu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ne oldu meleğim neettim ben anlamadımki:44::44:

pu demesem bana bişi yazmıyodun bende pu yazdım bak nasıl cevap verdin

hehe valla ben minişseeem o ne oluuur ımm şeyy bulamadım bi isim
git tabi kuzuummm ona göre davrancam bende kızsa dünürüz ki hiç umudum yok
bence erkek

aşk olsun gülüm benim ben topluca hoşgldiniz didim de sizden ses gelmedi yokdsa yazmazmıyım ben hiç sana canımın içi

hehe valla ben minişseeem o ne oluuur ımm şeyy bulamadım bi isim
git tabi kuzuummm ona göre davrancam bende kızsa dünürüz ki hiç umudum yok
bence erkek
yavrummmmmmmmmmmmmm hızlıgibe olsun onun adı:) töbe töbe bakalım kuzum kızsa naz yapcaz gali:)haberin olsun erkek se kanki olcaklar bakalım görcez cuma günü inşallah.
aşk olsun gülüm benim ben topluca hoşgldiniz didim de sizden ses gelmedi yokdsa yazmazmıyım ben hiç sana canımın içi

ene ene bak sen ,hoşgeldin yavrım. ne yaptın bakalım bittimi işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…