- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.861
Kızlar hepiniz hoşgeldiniz nasılsınız nerdesiniz yahu bugünde ben geldim siz yoksunuzzz
Eki Görüntüle 387637 canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
senmisin bizi yalnız bırakan bugunde biz yokuz
eveeet biziiiiizzzhoşgeldin kuzummm nasılsın bugunn
senmisin bizi yalnız bırakan bugunde biz yokuz
eveeet biziiiiizzzhoşgeldin kuzummm nasılsın bugunn
canım normal yarıp kızartıp mı koyuyorsdun birde neyle koyuyorsun buzdolabı poşetiyle koysam dağılmaz mı yumuşuyor ya zaten kızartınca bir kaba falan mı koyup buzluğa atıyorsun hep niyetleniyorum ama tadı bozulur diye korkuyorum.
canım ne dedim sana ben sen neden dinlemiyorsun beni bakıyım bak cidden çook kızdım sana şu an. On kere dedim regl günü gelmeden test yapmyacaksın çıkmıyor moral bozuluyor dedim tamam belki gerçekten olmayabiilir ama var da olabilir neden şimdiden hem eşini hem kendini üzüyorsun. Olmaz imkansız diye bir durum yok ki. Bak bu ayda şu brancayı son kez içiyorsun ve artık dr gidiyorsun yeter bak rica etmiyorum sana emrediyorumm gidiyorsun yumurta takibini yaptırıyorsun bakılıyor yumurtanda sorun var mı diye. Gerekirse klomen çatlatma iğnesi kullanırsın maliyetli değil bunlar. Rahim filmini dee çektir durduğun yerde olmayacak ama önce reglin bi gelsin bakalımm ya ne bu acele.. Sanki senelerdir olmuyor da eşine de bunları söylüyorsun. Doğru düzgün tetkik yaptırmadın,yumurta takibine bile gitmedin, yardımcı tedavileri denemedin sanki her yolu denedinde olmadı gibi konuşuyorsun tatlımm 2 tüp bebek yaptıranlar bile umudunu kesmiyor kısmet 3.ye diyo bu ne pes etmek böyle lütfen daha böyle sözler duymayayım sen benim dediklerime harfiyen uy yüp yaptıramasanda bunları yap gelecek bebeğinn...
he heee sorma ektiğimi biçtim demüü gülümmmm
hoşbulduk cnm birazdaha iyiyim bugün ama öksürük devam ediyorgeçsede kurtulsak yavv siz ne yaptıız????////////////////////////////
hee ne demişler ektiğini biçersin
şaka şaka kuzumm ben kahvaltı yaptım bide evi süpürdüm öyle geldim
zaten dünden yemegım var gari rahatım kuzum
sen napaysun cnmcım
bencede geçsin bian eveeeel inşallahhhhh
napalım kuzucum kahvaltı yaptık vitaminleri içtik evi süpürdük geldik
sen napıyosun cancanımm
hee ne demişler ektiğini biçersin
şaka şaka kuzumm ben kahvaltı yaptım bide evi süpürdüm öyle geldim
zaten dünden yemegım var gari rahatım kuzum
sen napaysun cnmcım
bencede geçsin bian eveeeel inşallahhhhh
napalım kuzucum kahvaltı yaptık vitaminleri içtik evi süpürdük geldik
sen napıyosun cancanımm
ohh yemeğin varsa ne güzel rahatsın bende rahatım işlerim yok yemeğim var full burdayım bebeşim
bende işteym hem çalışıym hem senlen konuşuyom:) ohhamarat hatun gene bitirdin işleri:) maşallahhhhhhhhhh size
elifiimmmmmm pu sana :)
bendensin ozaman kuzummm bugun rahatız ohh sefamız olsunnn
ferihanın cansu su var ya o saba tümerde kuzumm
sende hamarat hatunsun kuzummm hem iş hem bizi idare ediyosun sanada maşallahhh tatlı gebişimm
pek bişey yapmadım kuzumm bi ev süpürdüm geldim yemekleride dun yapınca rahat ediyorum valla
şimci dr a gitmene 2 güncükmü kaldııı
aynen öyle kucuum sefamız olsun canım benim valla dün dolmaları yaktım kalanı kurtardım işte Allahtan çok sarmışımda işte yırttm
Sağol miniş gebişim:) sana miniş gebiş diyom ama eşiimin bir akrabıs kız 14 yaşında gibe söylemiştim sana :) o ne oluyor aceba:))))bendensin ozaman kuzummm bugun rahatız ohh sefamız olsunnn
ferihanın cansu su var ya o saba tümerde kuzumm
sende hamarat hatunsun kuzummm hem iş hem bizi idare ediyosun sanada maşallahhh tatlı gebişimm
pek bişey yapmadım kuzumm bi ev süpürdüm geldim yemekleride dun yapınca rahat ediyorum valla
şimci dr a gitmene 2 güncükmü kaldııı
ne oldu meleğim neettim ben anlamadımki:44::44:
enee yaktınmı kuzumm tühh okadarda ugraştıydın yahuu üzüldüm bak şimdi
kolay işte değil yani kuzummm neye daldında yaktın kuzum
Sağol miniş gebişim:) sana miniş gebiş diyom ama eşiimin bir akrabıs kız 14 yaşında gibe söylemiştim sana :) o ne oluyor aceba:))))
heeeeeeeeeeeeeeeee dr gitcem ben demi:)gidiym ya göreyim kuzumu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Sağol miniş gebişim:) sana miniş gebiş diyom ama eşiimin bir akrabıs kız 14 yaşında gibe söylemiştim sana :) o ne oluyor aceba:))))
heeeeeeeeeeeeeeeee dr gitcem ben demi:)gidiym ya göreyim kuzumu :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pu demesem bana bişi yazmıyodun bende pu yazdım bak nasıl cevap verdin
affet beniyeeeeeeeeeeeeeeeeeeee malesef blaım ilk sırası yandı ama kalan sağlar bizimmmm
hehe iyi bari azı yanmış kuzumm
hava nasıl orda kuzumm burda kapalı ve yağışlı birazda sogudu gibi
yavrummmmmmmmmmmmmm hızlıgibe olsun onun adı:) töbe töbe bakalım kuzum kızsa naz yapcaz gali:)haberin olsun erkek se kanki olcaklar bakalım görcez cuma günü inşallah.hehe valla ben minişseeem o ne oluuur ımm şeyy bulamadım bi isim
git tabi kuzuummm ona göre davrancam bende kızsa dünürüz ki hiç umudum yok
bence erkek
aşk olsun gülüm benim ben topluca hoşgldiniz didim de sizden ses gelmedi yokdsa yazmazmıyım ben hiç sana canımın içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?