Kaldığımız Yerden Her Telden..

valla bugün hiç bir işim yok kuzum benim dinlenmeye .çekildim her anlamda

öyle öyle balım hava iyi gibi kapalı ile açık arası yani ama soğuk yani üşüdüm yaktımkombiyi valla

iyi yapmıssın kuzumm bende yaktım sogudu hava yahuu bi ısınsada şöyle kendımıze gelsek

hehe hızlı gebe güzel oldu valla kuzum
neeeeeeeey nazmııııı amanııın yandık ozaman desenee
aynen üle kuzumm erkekse kanki olcaklar anaları gibi :13:
geeeel cumaa geeeelll

sorma yaa gülüm doğru diyosun ısınmadı gitti bir iyi bir kötü dengemiz şaştı vallaaa:26:

acayiiip bi yagmur başladıııı şakır şakır yagıyo sağanak halde vışşşş
sesi çok güzel geliyo kulaga camdan bakam hemen

geleyim el ele verip romantik takılalım gezelim ne dersin gülüm varmısın benimle yürümeyeee

ay utandılm şimciii :78: gel kuzumm varım cnm kuzum benımm
moonla birlikte gelin size kahve yapcam perdeyi açar izleriz yagmuru bi yandan laklak yaparız canlarım benımmm :81::81:

)))))))))))))))))) benden çok merak ediyon sen kuzum bende çok merak ediyordum geçti sanki merakım:) niye böyle oldu aceeeeeeep
moonla birlikte gelin size kahve yapcam perdeyi açar izleriz yagmuru bi yandan laklak yaparız canlarım benımmm :81::81:

geliriz kuzum koy suyu cezveye sen geliyom hemen

)))))))))))))))))) benden çok merak ediyon sen kuzum bende çok merak ediyordum geçti sanki merakım:) niye böyle oldu aceeeeeeep

geliriz kuzum koy suyu cezveye sen geliyom hemen

valla ne yalan dıyım senden çok merak ediyorum kuzumm
çok heyecanlı oluyo çünkü o gün böyle kocişinle acayip geçiyo
dr çıkışı felen çok tuhaf oluyo sanırsam en heyecanlı gunumuz o gundu bizim
sende heyecanlan bakemmm ona göre alışverişler başlıycaaaak
ona isimler arancaakk kocişle anlaşmazlık olucak o ahmet derken sen mehmet diycen
sonra kura çekilcek ne çıkarsa kabullenılcek vs vs heyecanlandınmı bakem
koydum koydum gelin gari lokumu unutmaaa

yirim snein utanmanı fıstığım benim geliyoruz moonum hazır ol meleğim gidiyoruz kahve içmeye
he valla kuzumm çok hoşuma gitti bu yagmur böyle dol dolu yagınca pek güzel oluyo

güzel oluyo tabi ama bir şey eksik şuan eşinde olsun yanında tam olsun

yirim snein utanmanı fıstığım benim geliyoruz moonum hazır ol meleğim gidiyoruz kahve içmeye

güzel oluyo tabi ama bir şey eksik şuan eşinde olsun yanında tam olsun

heh tememm bende hazırlıyorum kayfelerimizii moonun az şekerli senınki nasıl olsun kuzum
hee o da olaydı garanti yapardık bi kahve açardık perdeyı sonuna kaa çene çalardık
amaan o kalsın işyerinde siz gelin canlarım benımmm

benimkide az şekerli olsun gülüm hatta az birazda acılı olsun mömmmmküönnseeeeellerine sağlık olsun şimdiden sana kahve yok ama ben sana meyve suyu getiricem karışık olanından şeftaliden anlaştıkmı balısı

hehe tmm kuzumm sanada az şekerli yaptım
ama ama çok nadir bi fincancık içmemde sıkıntı yok demişti dr
bende içeyim kuzummm

tabi canıım ya ben her gidişte acayip heyacanlanıyorum kalbim çıkcak gibi:)geliyoooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

tabi canıım ya ben her gidişte acayip heyacanlanıyorum kalbim çıkcak gibi:)geliyoooooooooozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

gelin gariiiiii
aynen kuzum aynen girişte bi heyecan dr dan çıkınca bi mutluluk
ilginç ve güzel şeyler valla

ABD'nin New York şehri,trafik yoğunluğu en çok olan dünyanın belli başlı metropollerinden biridir. İşte, New York'un bu oldukça hareketli günlerinin birinde şehrin 5. caddesinde yürüyen bir adama bir otomobil hafifçe çarptı. Bu istenmeyen kazada yayaya bir şey olmamıştı. Otomobilin şoförü yayayla konuştu, özür diledi ve iş tatlıya bağlandı.Fakat yaya düştüğü yerden kalkmaya hazırkanıyordu ki, hadiseyi uzaktan görüp gelen bir aklı evvel, düşen adamın yanına gelerek yerinden kalkmadığı taktirde yaralandığını öne sürerek sigortadan hatırı sayılır miktarda para alabileceğini söyledi. Bir anda emeksiz kazanacağı yeşil dolarları gözünün önünde canlandıran adam, paranın cazibesiyle doğrulduğu yerden yeniden arabanın önüne yattı.Araç sürücüsü ise bütün bu olanlardan habersiz, adamın gittiğini düşünüp, bir an önce hadise mahallinden uzaklaşma telaşıyla arabasını çalıştırıp gaza bastı.Bir anlık hırsa kapılan arabanın altındaki adam, daha ne olduğunu bile anlayamadan hırsının bedelini canıyla ödedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…