Kaldığımız Yerden Her Telden..

yuhhh yanii

Osman Efendi (Hikaye)

Osman Efendi bir sabah müthiş bir baş ağrısıyla uyanır.
İlaç alır, geçmez. Bir iki gün bekler, ağrı devam eder.
Doktor çağrılır. Doktor muayene eder, ağrı kesiciler verir,
gider. Lakin Osman Efendinin baş ağrısı artarak sürer.
Üstüne üstlük baş ağrısı yanı sıra gözleri de yaşarmaya baslar.
Başka doktorlar çağrılır... Osman Efendi Uşak'ın ileri
gelenlerindendir, ağrıyı kesene servet vaat eder.
Doktorların hiçbiri ağrıyı durduramadığı gibi sebebini de
bulamaz. Ev halkı birbirine karışır, baş ağrısından geceleri
uyuyamayan Osman Efendiyi İstanbul'a götürmeye karar verirler.
İstanbul'da en iyi doktorlar seferber olur. Röntgenler, beyin
tomografileri çekilir, testler yapılır... Görünüşe bakılırsa
Osman Efendi turp gibidir. Oysa dayanması gittikçe zorlaşan
baş ağrısı ve gözyaşları hayatı çekilmez hale getirmiştir.
Ağrı kesici iğnelerle zor ayakta duran Osman Efendi bu defa da
apar topar yurtdışına götürülür. O devirde Amerika değil İsviçre
moda, Zurih'e gidilir. Haftalarca hastanede kalınır, onlarca
profesör konsültasyon yapar, testler tekrarlanır.
Sonuç:
Osman Efendiye teşhis konulamaz. Artık yerinden kalkamayan Osman
Efendiye ağrı kesici iğneler verilir, ülkesine dönüp "dinlenmesi", daha doğrusu son günlerini -evinde-
geçirmesi tavsiye edilir. Osman Efendi bitkin, aile perişan. "Kader"
denilir, Uşak'a dönülür. Osman Efendi yayla evinde bir odaya yatırılır
ve ağrı kesici iğnelerle ölümü beklemeye başlar.
Bir gün, hastanın keyfi gelsin diye, Osman Efendinin eski berberi
Berber Mehmet çağrılır. Berber yataktan kalkamayan Osman Efendiyi tıraş
ederken, adamcağız derdini anlatır ve ölümü beklediğini söyler.
Berber Mehmet bir an düşünür. "Beyim?" der, "Sakın sizin burnunuzda kıl
dönmüş olmasın" Bir bakar, "Hah işte der. "Kıl dönmüş." Osman Efendinin
şaşkın bakışlarına aldırmaksızın çantasından cımbızı kaptığı gibi kılı
çeker. Ev halkı Osman Efendinin köyü ayağa kaldıran çığlığıyla odaya
koşar. Berber Mehmet, Osman Efendinin elinden zor alınır ve cımbızın
ucunda tuttuğu yirmi santimlik kılla kapı dışarı edilir.
Osman Efendinin kanayan burnuna pansumanlar yapılır, kolonyalar
koklatılır ve yaşlı adam tekrar yatağına yatırılır. Ertesi sabah Osman
Efendi aylardır ilk defa rahat bir uykudan uyanır. Gözlerinin yaşarması
geçmiştir. Baş ağrısından ise eser kalmamıştır. Dönen kılın sinire yürüyüp
gittikçe uzayarak dayanılmaz ıstıraplara yol açtığını doktorlar ancak o
zaman keşfeder. Çözümün bu kadar basit olabileceği kimsenin aklına
gelmemiştir. Sapasağlam ayağa kalkan Osman Efendi, Berber Mehmet'i çağırtır
ve ona bir servet bağışlar.

:) KIL TÜY DEYİP GEÇME ABİCİM:)

sanada afiyet olsun kuzum benim ne anlatayım valla bu ay da geçiyo 13 gün var adetime ama erken oolabilirim yumurtlama erken odu yaa

şimdi ovucandaki yumurtlaman ayın kaçıydı kuzumm ona 14 ekleyelim ozaman senın batın olcak çünkü
ona görede bekleyelim balım :18:

şimdi ovucandaki yumurtlaman ayın kaçıydı kuzumm ona 14 ekleyelim ozaman senın batın olcak çünkü
ona görede bekleyelim balım :18:

gülüm ben 12.gün yaptım ilk 14. gün en koyusuydu yani 14 15 oluyo sanırım 16. günde silikti baya işte kuzucum

slm kızlar nasılsınız dejavum günaydın nasılsın meleğim

iyiyim balım yukarı çıtım burada msn yok buradan ve akşamları evden konişiciğiz msnde.. Hoca yok gitti derse yarında öğlene kadar yokk

tımam yapıp atayım o zaman ay hangi birini atıcam bilmem dondurucum çok büyük değil benim yenidekiler gibi aşağıda değil yani yukarıda standart işte.. Sığdurcaz artıkın.. sağoll gülümm..

Eki Görüntüle 387637 canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

canlarr diyen dilleriin yirim seninnn

hoşbulduk cnm birazdaha iyiyim bugün ama öksürük devam ediyor geçsede kurtulsak yavv siz ne yaptıız????////////////////////////////

öksürükte öle kolay geçmiyor ki canımm yapılıyor yanii azkaldı bitecek ama canım az sabret..

canım klomeni kafana göre kullanma doktor yumurtalarına baksın öle versin dozajını falan. Genelde 5. günü başlanıyor 10. gün bitiyor bir iki gün sonra kontrole gidiyıorsun hem çatlatma iğnesi gerekirse onuda dr yazacak canım gelişmemişse ona göre dozaj attırır falan o yüzden kendin kullanacağın birşey değil öle şeyler yapma. Randevu almak benim içinde dert bak kaldım yine bende ortada. Kanamam var randevu bulmıyorum gidene kdar günü geçti 3. günü yaptırmam lazımdı testleri.Yer yok diyorlar benimde kanamalar düzensiz işte ayda iki kere geliyor ne zaman geleceğidebelli olmuyor kanama gelince randevu alabilirim yanii o zamanda yer yok. Hemşiresi ile konuşun mesai bitimi arayım ayarlar belki diyr ama işteyim o saati kaçırıyrum arıyorum hemşiresi çıktı diyorlar delirmemek elde değil. Canım erkekler araştırmazlar böyle şeyleri benim eşimde şu gün dr gidicem derim tamam der, şu güne randevu aldım tamam der o kadar gerisine karışmaz ne zaan gidicem ne kullancam nerden bilecek. Ama tabii maddi olarak kaçınıyorsa ayıp edersonuçta o bebek onunda bebeği olacak biraz fedakarlık yapmak destek olmakta lazım maddi manevi. Belki sen hassas olduğun için bu aralar yanlış anlıyor olabilirsin eşini. Hem kendisi sperm testine gitti mi nereden biliyor sorunun rısf sende olduğunu em sorun yok ortada hiç sorun olmasada bebek öle kolay şey mi bazı erkekler öle sanıyor işte. Sen şu güne randevu aldım gidicem dityeceksin emrivaki yapacaksın bu kadar yorm kafanı bunlarla regl tarihin belliyse işte atıyorum 15 gün öncesinden falan al randevunu canımm..

aynen öyle kucuum sefamız olsun canım benim valla dün dolmaları yaktım kalanı kurtardım işte Allahtan çok sarmışımda işte yırttm

anam yandımı dolmalar ya ben dolma pek pişiremiyorum ya güzel sararım ederim ama alt tarafları tutuyor hep çok kısıkta mı pişirmek lazım birde pişinc ehemen kağaı açmamak lazım sanırım üzrt kısımdaki dolmalar kuruyor böyle yaa.. Dolmayı nasıl kontrol ediyorsun bazen çok pişiriyorum ben kayış gibi oluyor. Tabak koyuyoruz ya ikide bir kaldırıp bakıyoru annem gibi yapamıyorum şu dolmayı içi yapması sarması güzelde pişirme de vasatım..

öyle öyle balım hava iyi gibi kapalı ile açık arası yani ama soğuk yani üşüdüm yaktımkombiyi valla

sorma gülüm yandı valla ilk sırası valla meleğim ben zeytinyağlı dolmayı çok güzel yaparım öyle ince olmaz ama kalında olmaz ama bu yaptıpğım farklı dolma yani eşimin memleketinden işte bitanem yapa yapa öğredin ben büyük tencereyle sararım küçük tencere kapağını kapatırım üzerine pişer işte alıştım demekki bende başlarda beceremzdim balım

gülüm ben 12.gün yaptım ilk 14. gün en koyusuydu yani 14 15 oluyo sanırım 16. günde silikti baya işte kuzucum

o ayın hangi gününe denk gelıyodu kuzumm ona göre tarıh hesaplıyalım bat için
bende acıktım dünden kalan bı yemegı ısıtıp geldım kuzumm

benımde senınki gibi kuzum yukarda dondurucu ama alıyo gene epey bişeycikler
yazdan şey yapmıstım erikleri dograyıp etmıştım hani şu siyah erikler varya ondan uzun erikler
onlarıda mesela hoşaflık için atmıstım çok iyi oluyo buzluk valla

sağol gülüm bende seni yirimmmmmmmmmmm alıştım kuzum öksürüğe heralde kuzucukta alışmıştır

fiyet bal şeker olsun blalım bende yedim bvalla dayanaamdım atıştırdım azıcıkgülüm 13.5ne 14.gün 6na15.günüm 7ne denk geliyo

ben kahve pek sevmem şeftali suyu alayım canımmm

gelin gariiiiii
aynen kuzum aynen girişte bi heyecan dr dan çıkınca bi mutluluk
ilginç ve güzel şeyler valla

bizde görecek miyi< o günleri, tadacak mıyız o mutluluğu bilmiyorum inşallah görürüz Allah büyük.. İnşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız canımm benim..

Hırs her kötülüğü yaptırırı insana ama o kötülük döner yine o insanı bulur bu da bir örneği işte..

sanada afiyet olsun kuzum benim ne anlatayım valla bu ay da geçiyo 13 gün var adetime ama erken oolabilirim yumurtlama erken odu yaa

yumurtlama testinde ne zaman en koyuyu gördüysen ona 14-15 gün ekle regl günündür canım çünkü ovuda gördüğün gün hemen yumurtlama olmaz bir gün bir buçuk gün sonra olur. Ama ovuda koyuyu görüpğ 14 gün sayınca regl olanlarda var.

Şifanın nereden geleceği belli olmaz adamın şifası da berbermiş.. Hem de şanslı bir berbermiş..

fiyet bal şeker olsun blalım bende yedim bvalla dayanaamdım atıştırdım azıcıkgülüm 13.5ne 14.gün 6na15.günüm 7ne denk geliyo

sağolasın kuzucumm sanada afiyetler olsunn iyi yapmıssın cnmcım sonra aç kalıyosun kocişin gelene kaa
ozaman ayın 20 si oluyo senın batın kuzumm 9 gün var yani bata :18::18:

görceksiniz tabi kuzumm benımmm amiiiiiiiiiiin cnm arkadaşım amiiin

alır ya geçen yazc pek bişi atmadım bu sefer baya atıcam eskiden normal buzluklarda pek dayanmazdı birşeyler ama şimdi donduruculu olduğu için dayanıyor herşey öbür mevsime kadar.. Ne olsa koyuyorsun..

bende zeytinyağlı daha güzel yaparım ama tarçını kaçırıyorum bazen başka tad veriyor koymasam olur mu tarçın herkes koymaz yaa. sen neler koyuyorsun kuş üzümü fıstık koyuyor msun ben hep koyuyorumm. Ama anneannemin,yengemin yaptığı tadı bulamıyorum onlarınki daha çok karabiberli ve naneli olur ama acı da olmaz. benim daha tatlımsı olur da nasıl yapmam lazım. annem daha çk etli yapar..

sağol gülüm bende seni yirimmmmmmmmmmm alıştım kuzum öksürüğe heralde kuzucukta alışmıştır

hoplayıp duruyordur sen öksürdükçe..

sağolasın kuzucumm sanada afiyetler olsunn iyi yapmıssın cnmcım sonra aç kalıyosun kocişin gelene kaa
ozaman ayın 20 si oluyo senın batın kuzumm 9 gün var yani bata :18::18:

anammm o kadar az mı kaldı yani ama birşey diyimmi balım benim bugün 3.günüm bugün göğüslerim başladı yanlardan ağrılar erken diyodum ama kasıklarımdada adet sancım başladı dünden beridir demekki günüm erken olucak o yüzden hıım anlamışımm sağolsın canımıniçi zahmet verdim sana kuzum

var kuzum deli gibi öksürüyom kaç gündür ama bugün iyiyim kaç kere dr gittim vermiyor ilaç falan geçer diyor yolluyor

geçmiş olsun diyicem ama geçmiyo bee balım yaa ilaçda vermez tabi hamilelkten dolayı off sırtına sıcak havlu koy göğsüne bak çok faydası oluyo yeminle balım

aynen öyle cnmcım dondurucu çok işe yarıyo heleki senin gibi çalışan hatunlar için çok çok iyi bişey
ben sarmada kuş üzümü fıstık koymam
nane karabiber soğanı pirinci salçası yağı pulbiber bu şekilde hazırlarım içini
tencereye dizdikten sonrada limon keser üstlerine dizerim çok yakışıyo
ya da limonları kesmeden sıkarım suyuna oh mis miss

var kuzum deli gibi öksürüyom kaç gündür ama bugün iyiyim kaç kere dr gittim vermiyor ilaç falan geçer diyor yolluyor

geçmiş olsun diyicem ama geçmiyo bee balım yaa ilaçda vermez tabi hamilelkten dolayı off sırtına sıcak havlu koy göğsüne bak çok faydası oluyo yeminle balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…